- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
- Konu Sahibi Hepgulelim
-
Nasil yani? Damadin maddi durumu cok iyiyse kadinin calismasina gerek yok mu?Neden sana çalışmama kararı sunuyorlarki?
Damat adayının maddi durumundan dolayı ise tamamen haklı olmasalar bile
DoğruLuk payları oldukça yüksek...
aman işini bırakma sevdiğin adamdan vazgeç diyenleri dinlemeni tavsiye etmem şahsen mesleğin senin altın bileziğin tabiki kızlar okumalı meslek sahibi olmalı gerekirse de çalışmalı ama ihtiyacınız yoksa evlenmeyi düşündüğün kişi de çalışmanı istemiyorsa çalışma..ha yook ben illa çalışırım bana adam mı yok dersen de tercih senin
Al iste olana bak. İnsana babasi bunu yapiyorsa el insani neler yapmaz.Babam kendi emeğini sılip atabiliyor ya da öyle davranıyor yani çok saçma düşünüyor çalışan annelerin çocuğu mutsuz evi huzursuzmuş ama bu başka biriyle evlensemde geçerli karşımdaki beyde madem ailen bile böyle diyor bende çalışmanı istemiyorum artık diyor ki hiç itiraz etmeyip büronu surda açarız vs hayaller kurardı.
Ben konu sahibinin maddi durumu ve eğitim durumu iyi diye anladım.Nasil yani? Damadin maddi durumu cok iyiyse kadinin calismasina gerek yok mu?
Ya simdi anlamadığım erkek erkek arkadaşın ne dusunuyo bu konuda evlendikten sonra calismama taraftarimi yaniBabam sürekli anlasamazlar ilerde sorun olacaksa şimdiden hallolsun diyor ve çalışmayı çok istediğimi bildiğinden beyefendiden vazgeçecegimi düşünüyor bencede. Maddi durumu iyi karşı tarafın ama onun maddi durumuyla ilgilenmiyorum ki benim bi hedefim var ikisini birarada istememelerini anlayamıyorum.
Bence baban yerden göğe kadar haklı adamcagiz anlamış bunların karektarini sana ispatlamak içinde çalışma konusunu atmış ortaya bence kesinlikle ve kesinlikle o şahısla evlenmeyin onca sene emek vermissiniz evde oturup elin pisliğini temizleyip çocuk yapıp eve hapisolmak için değil kesinlikle isinizi seçin yoksa çok mutsuz olucaksiniz bu bariz belliBen tüm bunları anlamlandiramiyordum çalışacağımı beyfendiye ilettiğim an sorunlar başladı sen beni tercih ettin çalışmaya bende baban gibi düşünüyorum çalışamazsin dedi babamla konusayim ikna ederim babam kiyamaz bana dedim hayir hala niye ugrasiyirsun kimse istemiyor senin calismani dedi babamla konustum gerçek düşüncesini merak ettim dedi ben çalışmanı istiyorum kizim kendi emeğimizi geçtim senin emeğine yazık onların ne olduğunu anlamak istedim dedi.
Ben tüm bunları anlamlandiramiyordum çalışacağımı beyfendiye ilettiğim an sorunlar başladı sen beni tercih ettin çalışmaya bende baban gibi düşünüyorum çalışamazsin dedi babamla konusayim ikna ederim babam kiyamaz bana dedim hayir hala niye ugrasiyirsun kimse istemiyor senin calismani dedi babamla konustum gerçek düşüncesini merak ettim dedi ben çalışmanı istiyorum kizim kendi emeğimizi geçtim senin emeğine yazık onların ne olduğunu anlamak istedim dedi.
Aslaaa sakin böyle bir hata yapma zamanla onun parasini yiyorsun diye gözüne sokacaklar para yiyici hizmetçi moduna düşeceksın koskoca avukat olmussun ne demek çalışma evde otur böyle bir cahil lik var mı hayatınız hatasını yaparsın sonrada burda konu acarsin son pismanlik fayda etmez diyeMerhaba ben bir süredir üye girişi yapmadan konuları ara ara okuyordum ve kk uyelerinin yorumlarını önemsiyorum.Ülkemiz şartlarında iyi bir üniversitede hukuk fakultesinden mezun oldum ve bu yıl staja başlayacağım.Benim 4 yıldır tanıdığım ve 1 yıldır gorusuyor olduğum İstanbul'da kendi işini yapan lise mezunu bir sevgilim var ailemle konuştum en basinda sorun çıkarmadilar aileler tanıştı .Dün akşam tekrar geldiler ve isteme konusu açıldı babam onceden ilimliyken birden anlasamazlar ya benim kızım calismayacak evlenecekler ya da bu iş olmaz dedi ve karşı tarafın ailesi de babamla aynı görüşte olduğundan onayladı suan beni bir tercih yapmaya zorluyorlar ya çalışmaktan vazgeç ya da karşındaki kişiden diye ben 8 yıldır ailemden ayrı şehirlerde eğitimimi devam ettirdim tam hedefime ulaştım derken bana bu yapılan haksızlık gibi geliyor ama karşımdaki beyle arada zitlassakta iyi anlaşıyoruz ve gercekten seviyorum şimdi oda baban madem böyle dedi beni secmeyerek sen bitiriyorsun bu ilişkiyi diyor ben nasıl karar vermeliyim yıllardır hayalim olan ise tam kavuştum derken bu yasatilanlarin altından kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?