• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben simdi ne yapmalıyım?

Bence kabul etme diye yapti. Ben sunu anlamadim benim sevdigim adam karakterli biri olmali. Tamam der evlenirim sonrada gider ise girerim. Esimde benim karim istedigini yapar ben arkasindayim der kimseye de laf dusmez
Babamda zaten bunu beklemiş eğer gerçekten seviyorsa her şeye rağmen kızımın arkasında durur beni arayıp biz karar verelim buna der ,senin çalışmayı cok istedigini biliyor olması gerekir dedi ama o ilk fırsatta babamdan destek aldığını zannedip kendi düşüncelerini bana dayattı ailesiyle ilgili bir sorunu oldu ve bana ailemin sorunu var ya gelemezlerse falan dedi bende sende çıkabilirsin babamın karşısına sorun yok dedim babam senin adamlığına bakar adam ol yeter dedim de dinlememiş anlaşılan

Ben anladım hepinizin ne demek istediğini bende çalıştığım işte mutlu olmasam (köle gibi kullanılıyor hissine kapilsam) ve eşimde bana belirli imkanları sağlıyor olsa çalışmak yerine başka aktivitelerle hem insanlara faydalı sağlayıp hemde ailemle daha fazla ilgilenirdim.Bu konu zaten çok değişik bi konu ve herkesin kendi düşüncesine şartlarına göre değişiklik gösterir.

Sanırım inatla anlamak istediğin şekilde anlıyosun ve konuyu saptırıyosun. Ben kimseye köle demedim çalıştığım kurum ki devlet kurumu bana farklı illerde görevlendirme yazarak köle gibi kullanmaya çalışıyodu kendi mesleğimi ve konumumu kölelik olarak gördüm ve bıraktım. Ben gerçekten iyi niyetli bi eşse çalışmak zorunda değilsin diyorsa seviyosan çalışma dedim, sana fikrini dayatan yobaz bi adam için mesleğini bırak da demedim. Demagoji yapmayı bırak istersen herkes benim yazma amacımı anladı bi sen anlayamadın

Sanırım inatla anlamak istediğin şekilde anlıyosun ve konuyu saptırıyosun. Ben kimseye köle demedim çalıştığım kurum ki devlet kurumu bana farklı illerde görevlendirme yazarak köle gibi kullanmaya çalışıyodu kendi mesleğimi ve konumumu kölelik olarak gördüm ve bıraktım. Ben gerçekten iyi niyetli bi eşse çalışmak zorunda değilsin diyorsa seviyosan çalışma dedim, sana fikrini dayatan yobaz bi adam için mesleğini bırak da demedim. Demagoji yapmayı bırak istersen herkes benim yazma amacımı anladı bi sen anlayamadın
Yahu calismak zorunda degilsin hayatim istersen calis istersen calisma dememis ki, babasindan destek almis satmis kizi hemen, konu sonradan degismedi bastan beri boyleydi hoduk oldugu belliydi ne diye o zaman kiza
"benim eşim de çalışmamı istemiyordu ben de yüksek lisans yapmış bi hemşireyken memurluğumu yakıp istifa ettim gayette mutluyum asla eşimden işim için vazgeçmezdim." Diyorsun. Madem senin durum farkli kendi durumuna gore niye yonlendiriyosun. Cevir kazi yanmasin aman neyse bu son mesajim iyi gunler...

Arkadssinda yazidgi gibi iyi niyetli bir ese sahipsen ve calisma diyorsa maddi olarak skntinda yoksa buna kimse laf soyeleyemez hele helee kendisi de isini birakmis biri.insanlar kendilerine bakmadan karsisidakini yargilamaya hazir sizi cok iyi anladim sahsen bende atanamadim ve nisanlim tatli dille bir yandan bana is ariyor bir yandan mutlu olmam icin calsma diyor ikiside mutlu ediyor calismasamda aman uni mezunuyum calismiyorum diye kendimi tek hucreli gibi goremem cunku o bizim tercihimiz.once laf atip surekli konu sahibine donmesi de olayin garipti ama ben sizi anladim bosverin gitsin : ) insanlar gercekten tuhaf

Yahu calismak zorunda degilsin hayatim istersen calis istersen calisma dememis ki, babasindan destek almis satmis kizi hemen, konu sonradan degismedi bastan beri boyleydi hoduk oldugu belliydi ne diye o zaman kiza
"benim eşim de çalışmamı istemiyordu ben de yüksek lisans yapmış bi hemşireyken memurluğumu yakıp istifa ettim gayette mutluyum asla eşimden işim için vazgeçmezdim." Diyorsun. Madem senin durum farkli kendi durumuna gore niye yonlendiriyosun. Cevir kazi yanmasin aman neyse bu son mesajim iyi gunler...
Başta babasının planını anlatmamıştı ben sadece ilk mesajına göre verdim cevabımı farzedelim ki yanlış anladım örnekle açıkladım ki durumu anlayınca da fikrimi söyledim kız anladı sen anlayamadın gerçekten daraldım allah yardımcın olsun ne zor insansın

Arkadssinda yazidgi gibi iyi niyetli bir ese sahipsen ve calisma diyorsa maddi olarak skntinda yoksa buna kimse laf soyeleyemez hele helee kendisi de isini birakmis biri.insanlar kendilerine bakmadan karsisidakini yargilamaya hazir sizi cok iyi anladim sahsen bende atanamadim ve nisanlim tatli dille bir yandan bana is ariyor bir yandan mutlu olmam icin calsma diyor ikiside mutlu ediyor calismasamda aman uni mezunuyum calismiyorum diye kendimi tek hucreli gibi goremem cunku o bizim tercihimiz.once laf atip surekli konu sahibine donmesi de olayin garipti ama ben sizi anladim bosverin gitsin : ) insanlar gercekten tuhaf
Teşekkür ediyorum zaten konu sahibi de anladı beni ama bu arkadaş inatla konuyu saptırdı. Uyanık adamlar gazı vermiş boşuna mı okudun sen çalış özgür ol diye hem ev işini hem çocuğu hem de para kazanma görevini kadınlara itelemişler biz kadınlar robot gibi heryere koşmaktan tükendik. Ben sırf okudum boşa gitmesin diye kadınlar kendilerini çalışmak zorunda hissetmesin istiyorum. Ben de 9 yıl çalıştım ama şimdi inan çok mutlu çok rahat ve çok özgürüm.

Başta babasının planını anlatmamıştı ben sadece ilk mesajına göre verdim cevabımı farzedelim ki yanlış anladım örnekle açıkladım ki durumu anlayınca da fikrimi söyledim kız anladı sen anlayamadın gerçekten daraldım allah yardımcın olsun ne zor insansın
Babamın düşüncesini bende gün içinde öğrendiğimden burda da karışıklığa sebebiyet verdim bende.Tabi ki benim karşımdaki insan şimdi aileleri halledip hayırlısıyla evlenelim sonra birlikte karar verelim deseydi sizin söylediğiniz gibi ortada tercih edeceğim kişi kesinlikle sevdiğim adam olurdu gel gör ki( çok şükür diyeyim )niyeti baştan belli edip yanımda olmadı söylediğiniz gibi durumlar çok farklı.

Back
X