Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de size büyük haksızlık yapılmış olur
10 sene emek vermişsiniz o işe bu az bir süre değil
bu zaman zarfında en ince ayrıntısına kadar öğrenmişsinizdir işi.
bence patronla konuşun 10 senenin sonunda terfi etmeyi hak ettiğinizi söyleyin
kötü bir durum.. Bende çalışan biri olarak başıma böyle birşey gelse, durumu açık açık söylerim patronuma, ikna olmayacaksa gerekirse işi bırakacagımı söylerim... nede olsa işi ögrenmişsin seni elinden kaçırmak istemez...
Arkadaşlar eğer durum değişmez ise burda çalışmanın bir anlamı yok sanırım değil mi sizler ne yapardınız? Konuşunca sizlere haber vericem bugün bile olabilie toplayım kendimi öğlen de de konuşabilirim..
Selam arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var ....Çalışıyorum 10 senedir aynı işyerinde ve aynı iş 4 kişiyiz çalıştığım ortamda hepsinin işleri kendine ben 10 sene önce herkeze yardımcı diye alındım ve hepsinin işlerinden artık anlıyorum özellikle 1 tanesi ile %90 hatta izin dönemlerinde veya yokken ben idare ediyorum .Neyse çalıştığım insanlar yaşça 50-60 arası abilerim bu arada emekliler ve artık işi bırakıp istirate çekilip emekliliğin tadını çıkarmak istiyorlar haliyle.Bizim patronda yeni genç ve üniversite mezunu ama tecrübesiz yetiştirilmek üzere 3 masaya da elaman alınmaya karar verilmiş ve tabi en son duyan ben oldum ister istemez içim acıdı hazmedemedim özellikle en çok beraber çalıştığımız abinin yerini ben bekliyordum işinde yükselmek her insanın isteğidir dile kolay 10 yıl ama hepsine demişki eleman alıcaz yetiştirin hayal kırılığımı tahmin edebilirmisiniz bilemiyorum? Bana ilk girdiğimiz yıldan beri patronumuz o beraber çalışmaya başladığımda o x kişinin işini öğren onu hiç sevmiyorum demişti hatta yaklaşık 2 ay öncesinde bile yaparmızın yaparım tabi demiştim ama şimdi yaptıklarına bakarmısınız.Ben şimdi ne yapmam gerektiğini düşünemiyorum bile yeni gelen tecrübesiz insanlar başıma şef olacaklar ve fazla para alacaklar(gerçi herkez hak ettiğini alsın önemli değil) ve ben onlardan emir mi alıcam bunu içim almaz çalışmak ta durumundayım bilemiyorum hiç isteğim kalmadı..![]()