Ben şimdi ne yapmalıyım:(

arkadaşlar yorumlarınza fikirlerinize teşşekür ederim aynı iş yerinde çok samimi bir ablam var patronada biraz yakın benim üzüldüğümü görünce bir ara lafın yerinde neden cks değil demiş aynı bana anlattıklarını söylemiş zırvalamış durmuş kendince haklı zannediyor kendini nede olsa patron kaybedicek neyi varki birileri gider birileri gelir neyse o zaman aynı bölümde çalıştığım yine branşımız aynı ama onun yaptığı iş farklı oda gidicek bu arada onun işini kapmaya baksın demiş iyi güzel de oda biraz erkek işi birazda patronun özel işlerine bakar nasıl olur bilemiyorum ama başka alternatifim yok gerçi yinede kendisine güvenmiyorum ne yapacağı belli olmaz .... çalışmalıyım çocuğum var eşim tek maaşla idare etmesi mümkün değil Allah kimseyi zor durumda bırakmasın kötünün kötüsü var biliyorum halimize çok şükür sağlık herşeyin başı ama ekmek parasıda başka hiç birşeye benzemiyor çalışmasam birsüre sonra sıkıntılar başlıcak sonra eşimle pronlemler allah korusun sonu kötü bile olabilir
bilirsiniz evlilikte maddi sıkıntılar büyük faktördür. ....Bu işyerinde mutluydum severek gidip geliyordum saatleri iyidi parası çok iyi olmasada idare ediyordum ama işler nasıl değişti biranda resmen paket olduk...

Son düzenleme:
patronun o işi yeni aldığı elemanın senden iyi yapacağına emin bence. senin 50sene de tecrüben olsa, patron zihniyeti "iş yürüsün". başka şirkette iş bak, ama burayla da aranı açma. referans olsunlar. burda da ne deniyorsa yap. senin onlardan daha iyi becerebilecek olduğunu ispatlarsan sen teklif etmeden kendi seni oraya atar. sen daha iyi bir şartlarda iş bulursan da çıkarsın. maddiyata da ihtiyacın varmış. işini tehlikeye atma. sen yeni gelene bişi dersin, o abartır, sen kıskanç saboaojcı durumuna düşersin... işinden olursun. öyle bi lüksün yokmuş. iş ara. hakkında hayırlısı.

Back