ben şimdi ne yapmalıyımm:((

mantıklı bi çözüm sunmuşsun,
kaybetmyi göze alamıyorsa seni,kabul eder.
etmezsede,boşver.
ömrüm boyunca mutlu olamam demişsin,
değmez ömrünü mutsuz geçirmeye.

bunca zamandır hiç rahat etmedim ama artık bende mutlu olmak istiyorum besleme gibi gitmek istemiyorum orayamafoldumben

bencede ayrı evleriniz olsun ama yakın bu seferde sen çok yorulursun ev işlerinde peki çalışıyor musun

hiç şans yok bende de biliyorum çokta büyük konuştum ben allah başıma verdi bugüne kadr hep bu yüzden bitirdim ilişkilerimi öyle olmaz sanıyodum yine aynısı oldu ve ben bu kez çok daha büyük acı çekiyorum..

nisanlin zemini yaglamaya cok önceden baslamis gibi görünüyor

iyi valla biz ana evladi degiliz bir tek onlar ana evladi dimi

ne kadar bencil insan bunlar yha

sakin evet deyipte ömrünün kalan kismini mutsuz gecirme arkadasim(mutsuz olurum dedigin icin diyorum)

ama su da var ki : sen bu adamla evlensen ,anneside gece vefat etse (allah gecinden versin)oda yetisemese senin cekicelerin var anlattigina göre

baska kardesi yok mu nisanlinin ? yol yakinken iyi düsün

iki kız kardeşi var ikiside evli biri uzakta biri daha yakın erkek bi tek bu evet o bahsetmişti ama ben başta yapamm demiştm konuda kapanmıştı istemediğimide biliyo artık konuşucaz tabiikide öyle bi yüküde üstüme alamam ecel bu olurmu olurr nasıl üstüme alırım ki çok bencilce davranıyo onu anlamamı istiyo ama beni anlayan yok onda anne baba varda bende yokmu

bencede ayrı evleriniz olsun ama yakın bu seferde sen çok yorulursun ev işlerinde peki çalışıyor musun

yani işte ona bile razıyım fedakarlık ediyorum hayallerimden vazgeçiyorum biliyorum ki ben o eve girersem bidaha çıkışım yokk ömür boyu yanii

allah yardımcısı olsun yaa....bak şu kelimesi üzdü beni hangisiyle uğraşacğımı şaşırdım demiş yazık amannnnn.....hepsi bi dert rabbim ikinizinde yardımcısı olsunnn

offf bide sonrası var şimdi tamm derler sonra birlikte oturcaz diye tuttururlarr sonuç:ayrılık iştee allh yardmcm olsunn

canımmm bak kesinliklee kabul etmee..bana planlanmış bişey gibi geldi tamda nişan arefesi...
bunu sana kabul ettirmeye çalışıyor...sakın boşver bak şimdi dönüşün var evlenince çk zor olur..birde erkeklerin annesi evlenince kıymete biner..ezilirsin...senin anne ne yazık değilmi?o şimdiden bencil evlenincee düşünemiyorum....şimdi çk seviyosun evlendikten sonra sevgin kadar nefret beslersin..iyi düşün...

tansiyon çokta önemli bi hastalık değil ki binbir çeşit ilacı var yaşam şartlarına dikkat eder
dengede tutar babası için zor bi durum üzücü ama başında eşi var sonuçta
bence aynı evde oturma yakınlarına taşın ama kapın düzenin ayrı olsun
sözlünü bu konuda ikna etmeye çalış
sen yanlız anneni bırakıp başka bi şehire giderken bi zahmet sözlünde 2 sokak öteye taşınsın

allah yardımcısı olsun yaa....bak şu kelimesi üzdü beni hangisiyle uğraşacğımı şaşırdım demiş yazık amannnnn.....hepsi bi dert rabbim ikinizinde yardımcısı olsunnn

çok saoll allah büyükk elbet bizede yardm eder biri dio evden çıkamıo telefonda ağlıyo biri hastanede off offfffmafoldumben

çok saol yorumn için ağla ağla öldüm sabhtan beri ben zaten üzülüyorm nasıl yapıcam orda die bide bu derdimiz çıktıı

ya zor bi durum sonuçta ailesi ama bi yandanda senin hayatın söz konusu
insanın hayalleri planları oluyo ve mantıklı bir teklifte bulunmuşsun
inşallah kabul eder hepimizin ailesi çok kıymetli ama insan kendi annesinin babasının derdini dinlerken
bile yeri geliyo bunalıyo

fedakarlık etmek zorunda zaten ben bukadr herşeye he derken biraz da o edicekk benim annemn başına bişey gelse ben nasıl kalıp gelicem 5saatlik yerden mafoldumbenmafoldumbendüşünüyorum acaba ailesimi diyo birlikte oturalım diye bunca zamandr dio onları iki yüzlü insanlar için çok üzdüm artık üzmem ama benm suçum ne mafoldumben

evlilik karşılıklı fedakarlık demek
sen anneni tek başına bırakıp başka bi şehre tasınacaksın ama sözlün
iki sokak öteye tasınmaya yanasmıyo mantığı elden bırakma sonrasında daha çok üzülürsün
hem kendimi biliyorum demişsin değişemezsin

madem bu kadar ailesine düşkün bence hiç evlenmesin
çok zor olur

sen güzel bi çözüm sunmuşsun
yakın otururuz demişsin daha napıcaksın cnm
bşver seni seviyorsa göze alır herşeyi
hem snn annende tek kalıcakmışş
hayret bişey yani...

inşallah kabul ederr çok dua ediyorum hiç bir sorunumuz yoktu kendimi kötü hissediyorum konuşurken bile sakin olmaya çalışıyorum elim ayağım titrerken sinirden yani ailemi istemio gibi bişey düşünmesin diemafoldumben

çok saol yorumn için ağla ağla öldüm sabhtan beri ben zaten üzülüyorm nasıl yapıcam orda die bide bu derdimiz çıktıı

canımm neden ağlıyosun o ağlasın senin gözyaşına değecekler içinnn ağla...şimdii düşün ilerce dönüşü zor bir yola girersin..canım bak şimdiden soğukluk başlamış sveen adam herşeyi göze alır o ailesi kadar seni düşünmüyor boşver aslaa üzülmeee...aynı evde oturmak kolaymı ev eve üstüne olurmu? sen gençsin yeni evlisin evde pijamanla geceliğinle gezemiyceksin eşine sarılmıycan kızamıycan hep gece yatmayı bekliycen özel gününde eşinle özelin olcak yeri geldiğindee vs... şahsen asla bana göre değil.....

bence ailesi diyodur oğlum yaşlandık ikimizde hastayız
bizi bırakma gelin buraya gelsin bize baksın yanlız bırakmayın diyo olabilirler
e böyle damar konuşuncada sözlün ayrı eve yanasmıyodur

benim annem hiç demiyo ben napıcam sen gidince die yeterki siz mutlu olun dio ben uzak die üzülürken bile olsun kızm yernde rahat ol kocanla mutlu ol alışçaksn zamanla diyo oda biliyo annemn bööle olduğunu allah razı olsun diyo ama benm annem böyle onun annesi babası hiçmi demiyolar mecbur değil istemez istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…