mantıklı bi çözüm sunmuşsun,
kaybetmyi göze alamıyorsa seni,kabul eder.
etmezsede,boşver.
ömrüm boyunca mutlu olamam demişsin,
değmez ömrünü mutsuz geçirmeye.
Ben sana kestİrmeden dİyeyİm Şİmdİ ben sensİz naparım dİyo ama
evlenİnce emİn ol ana kuzusu olucak sen evde dur
senİn annene gÜnah deĞİlmİ yanlız kalıyo
ay ne saÇma evlenmesİn ozaman
hepİmİz aİlemİzİ bırakmadık mı evlenİrken
sen yol yakınken İİ dÜŞÜn cnm
benden sÖylemesİ yakın otursanızda hep aİlesİ Ön planda olucak
dedİklerİnden bellİ
5sene önce nişanladığı kız kabul etmiş birlkte oturmayı bana bunu söylediğinde tahmin ettim zaten bendende böyle bişye istiiceğini ama ozamnda dedim bende hayallerim var yapamam ben hatta yakın olmasını bile istemiyordum ama durum böyle olunca yakın oluruz da dedim gece bişey olursa kalp krizi falan geçirirse biz gidene kadr ölürse bende öldürüm kendimi bi annem bir babam var dio :gitme:
iki kız kardeşi var ikiside evli biri uzakta biri daha yakın erkek bi tek bu evet o bahsetmişti ama ben başta yapamm demiştm konuda kapanmıştı istemediğimide biliyo artık konuşucaz tabiikide öyle bi yüküde üstüme alamam ecel bu olurmu olurr nasıl üstüme alırım ki çok bencilce davranıyo onu anlamamı istiyo ama beni anlayan yok onda anne baba varda bende yokmunisanlin zemini yaglamaya cok önceden baslamis gibi görünüyor
iyi valla biz ana evladi degiliz bir tek onlar ana evladi dimi
ne kadar bencil insan bunlar yha
sakin evet deyipte ömrünün kalan kismini mutsuz gecirme arkadasim(mutsuz olurum dedigin icin diyorum)
ama su da var ki : sen bu adamla evlensen ,anneside gece vefat etse (allah gecinden versin)oda yetisemese senin cekicelerin var anlattigina göre
baska kardesi yok mu nisanlinin ? yol yakinken iyi düsün
bencede ayrı evleriniz olsun ama yakın bu seferde sen çok yorulursun ev işlerinde peki çalışıyor musun
ya evet dedim zaten oruçlumuydu dedim evet dedi sağlık ocağında beklemiş çok ondan kan şekeri düşmüş bende önemli bişey değil dedim açlıktandır rahatsz oluyosa tutmasın bendede oluyor dedim bunaldım artık hangisiyle uğraşıcağımı şaşırdım dio yardmcı olmaya çalışıyorum ama bilemiyorum tamam dersem dönüşü yokk maddi sıkntı faln değil işte ne yazıkki bizimkisi evde olsaa hasta bakıcı gibi olucam
evlenene kadar duygu sömürüsü yapıyorlar,evlendikten sonrada köle gibi davranıyorlar,mutlu olamam diyorsun doğru söylüyorsun,kimse bir ömür buna katlanamaz,insan kendi evini bilmeli,ben nişanlıyken ayrı ev konusunda anlaştık ki onunda ailesi tabiki ayrı oturacaksınız ev ev üstüne olmaz dedi,planları farklıymış,evlendik 1 ay sonra kendi apartmalarına taşınmamızı istedilerr ve daha bir sürü sorunlarla birlikte sonuçta boşandık,nişanlının gerçek duygularının ortaya çıkması bir imzaya bakar,evlenince tamamen değişir,sende üzüldüğünle kalırsın,yol yakınken iyi düşün hiçkimse vazgeçilmez değildir...:umursamaz:
allah yardımcısı olsun yaa....bak şu kelimesi üzdü beni hangisiyle uğraşacğımı şaşırdım demiş yazık amannnnn.....hepsi bi dert rabbim ikinizinde yardımcısı olsunnn
canımmm bak kesinliklee kabul etmee..bana planlanmış bişey gibi geldi tamda nişan arefesi...
bunu sana kabul ettirmeye çalışıyor...sakın boşver bak şimdi dönüşün var evlenince çk zor olur..birde erkeklerin annesi evlenince kıymete biner..ezilirsin...senin anne ne yazık değilmi?o şimdiden bencil evlenincee düşünemiyorum....şimdi çk seviyosun evlendikten sonra sevgin kadar nefret beslersin..iyi düşün...
tansiyon çokta önemli bi hastalık değil ki binbir çeşit ilacı var yaşam şartlarına dikkat eder
dengede tutar babası için zor bi durum üzücü ama başında eşi var sonuçta
bence aynı evde oturma yakınlarına taşın ama kapın düzenin ayrı olsun
sözlünü bu konuda ikna etmeye çalış
sen yanlız anneni bırakıp başka bi şehire giderken bi zahmet sözlünde 2 sokak öteye taşınsın
ya zor bi durum sonuçta ailesi ama bi yandanda senin hayatın söz konusu
insanın hayalleri planları oluyo ve mantıklı bir teklifte bulunmuşsun
inşallah kabul eder hepimizin ailesi çok kıymetli ama insan kendi annesinin babasının derdini dinlerken
bile yeri geliyo bunalıyo
çok saol yorumn için ağla ağla öldüm sabhtan beri ben zaten üzülüyorm nasıl yapıcam orda die bide bu derdimiz çıktıı
madem bu kadar ailesine düşkün bence hiç evlenmesin
çok zor olur
sen güzel bi çözüm sunmuşsun
yakın otururuz demişsin daha napıcaksın cnm
bşver seni seviyorsa göze alır herşeyi
hem snn annende tek kalıcakmışş
hayret bişey yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?