tabıkı hıcbısey yapmıcaksın kendısı bılır ben aynı evde oturamam demssın yakın bıyerde otururum demssın senn annende tek basına ve yakınında degıl ıkınznde fedakarlık yapması gerek
canm bende arkadaşlara katılıyorum............gerçekten seviyorsa birazcık fedakalrılk yapması gerekiyo...hangimiz evlenirken anne babamızı beraber getirdik bizde bıraktık öyle değilmi ....hepsinide kendine göre sorunları sıkıntıları oluyoo herzaman yanlarında bulunamıyoruz....sen şimdiden kesin söyle canm ya yakın bi ev tutarsınız..ömrün boyunca mutsuz olmaktansa ............ iyi düşün canım
sen gayet mantikli bir cözüm sunmussun kabul etmezse kendi bilir
ayrica erkekler cok iyi duygu sömürüsü yapar sakin üzülüp aldanmayin
babasının rahatsızlığı önemli çok ciddi ama kayınvaldiende sadece tansiyon var o benm kavlidemde var canm yedğini içtiğine dikkat ederse allah izin verirse hiçbişicik olmaz..........turp gibiler turrp ama kayınbabana üzüldüm bak bakıma muhtaç biri....allah yardımcın olsun güzelim...ablanda kaynana yanındaymış gözünün önünde o yüzden iyi düşün..çünkü bende kayınvalidemle yaşıyorum hergün dua ediyorum ayır apayrı ev die !!!
5sene önce nişanladığı kız kabul etmiş birlkte oturmayı bana bunu söylediğinde tahmin ettim zaten bendende böyle bişye istiiceğini ama ozamnda dedim bende hayallerim var yapamam ben hatta yakın olmasını bile istemiyordum ama durum böyle olunca yakın oluruz da dedim gece bişey olursa kalp krizi falan geçirirse biz gidene kadr ölürse bende öldürüm kendimi bi annem bir babam var dio :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?