ben şimdi ne yapmalıyımm:((

canim yha cok üzülüyorum haline

bundan üc sene önce senin durumundaydim

ki benimkilerin bakilcak durumuda yoktu yani

yikanamiyordum gece yarilarina kadar oturan kayinpeder !

sabahin köründe gelen görümceler ve elti arti birde cocuklari

aksam gelen damatlar ve gece giden bir ahali

tüm evin daginikligi bir basina birakilan amele zehir(ben)

dayanaamadim ve kactim ailemin yanina

ayri ev tuttular zar zor öyle döndüm geri dönmek dahi istemiyordum bu aileye

o yuzden iyi dusun evlenip ayrilmak daha zor

doğru söylüyosun aynı evi bırak ayrı yerde oturanlar bile huzursuz oluyo bazen
erkek anneleri genelde böyledir oğulları yanında olsun gelinde aynı eve gelsin dört dönsün
aman oğullarından ayrılmasınlarda boş ver gelin rahat mı değil mi kime ne

evt bende öyle düşünüyorum ben huzurlu olamıycaksam mutlu olamıycaksam oturıım annemn evinde kafam rahat olsun sevgisinden hiç bi şüphem yok çok ilgili çok güzel herşeymle ilgilenir canım sıkkn olduğunda ben mutlu olıyım die elnden geleni yapar ben daha hiç oraya gitmemişken her hafta buraya geliyo yollarda mahvoluo gece yarıları eve varıyo sabhta yoruldunmu die sorduğmda hayr hiç yorulmadm dinlendm bile dioo ne biliyimm yani bi anda oluo bunlar hastalık bu allahtan bizim ne olacağımız bellimi mafoldumben

çok zor biliyorum işte kardeşleri geliyo kalmaya çocuklarla biz olucaz 4kişi bide onlar olucaz 10 kişi benmde olucak yarn öbür gün kmse kalkıp elini bişeye sürmez herşey benm üstümde ben evde annem yemeğimi kahvaltımı hazrlarken ben millete gece gündüz hizmet edicem böyle olduğu halde ynede tamam demeye çalışıyorum daha napıyım :gitme:

onunda sevdiği belli:sm_confused: altından gir üstünden çık bu iş hallet
gerekirse ailesine ziyarete git sen söyle ayrı ev istediğini tatlı bi dille
yanlış anlamayın sizi istememekten değil her zaman destek olurum işinizi görürüm
ama bende bi evim olsun istiyorum falan de yakınınızda oturcaz de
belki sözlünde senden destek alır aileside razı olur

dün bütün gece uyumadı arıyorm uyuyorm başım ağrıyo diyo sabh msnden konuştk o bööle deynce aradım bende sesi çok kötüydü bende üstüne gitmedm düşünme cnm bu kadar dedim halledlr hepsi dedim ama hiç bişey demedi

ben hep diyorum ona senin alien benm ailem diye bişey yok bizim ailemz onlar asla ayrım yapmam oda yapmıyo zaten ablama karşı falan aileside çok iyi insanlar olabilirler ama bu çok farklı bişey oda ne var bunda diyo yani benm gözümle göremiyo hiç bişeyi..

anneni yapayalnız bırakıp başka bir şehre gideceksin ama nişanlın 2 sokak öteye taşınmaya yanaşmıyor mu? Bence sakin ve yüzyüze konuşup ikna edebilirsin..
sen zaten en makul çözümü sunmuşsun..

evet canim kendi cocuklarinda olunca hic kimse elini birseye sürmez

ki zaten sen o evde kaldigin sürece görümcelerin hanim gibi oturup hanim gibi kalkip gitcekler

zatn evde bir hizmetci var gözüyle baktiklari icin diyorum

benim annemde evlendigim gune kadar yemegimi önüme koyan insandi

ama bir geldim ki damdan düsenden beter oldum

hizmetci muamelesi gördüm resmen

görümcemler olsun eltim olsun bir ise ellerini sürmezler

yerler icerler afedersin s... öyle giderlerdi

sakin kendini bu pozisyona getirme, yoksa benim gibi sinir hastasi olursun diyim sana

Son düzenleme:

tel.den konuşuyoruz ama yüzyüze gibi olmaz o yüzden gelsin konuşalım neyapıcağımızada karar verelim

zaten herşeyi içime atan biriyim kesn olurum sinir hastası ondan sonrada kaynana bakar bana hastanelerdee benm teyzemi böyle görmceleri kaynansı delirtmişti bakırköye kadar gittii 4sene geçti üstünden tedaviler falan kaynana öldü gitti şimdi görmcelerde sustu artk ama o zamandan işte hasar kaldı beyindee...
ben teyzemn durumuna düşmek istemiyorum kesinlkleemafoldumben

Canım eğer yapamayacağını düşünüyorsan ,bunu açıkca sevgiline söyle ,yani bir bakarız düşünürüz yada deniyelim gibi şeylerle ne kendini kandır nede onu, hele beraber oturmaya başladınızmı daha sonra ayrıldığında artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz ne saygı kalır ne sevgi, o yüzden baştan kötü ol daha iyi..
Eğer muhtaç durumda iseler tabiki bakacaksın..Ama evliliğin ilk yıllarında en azından kendinizle başbaşa olmanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Birde senin o eve gelin gitmen başka ,onların gelip senin yanına kalması başka olur .Yani sen evini kursan bir kurulu düzenin olsa sonra hasta oldukları için yada başka sebeplerle senin yanına gelip kalsalar sanki insan kendini diger duruma göre daha rahat hisseder gibi geliyor bilemiyorum tabi...
Bencede senin önerin mantıklı , yani yakın biryerlerde oturmak şu aniçin en iyi çözüm bence..

canım yaa çok çok iyi düşün
bana da böyle teklif gelmişti ilk başta hemen redettim
yapamazdım biliyordum çünkü
iyi ki de kabul etmemişim
aklını kullan bi şekilde ikna etmeye çalış ayrı ev için
yok olmuyorsa
anladın sen onu
yazık sen tek başına anneni bırakıp başka şehre taşınıcaksın
o ise ayrı eve çıkamıyor
pes diyorum yaaa
çok kızıyorum erkeklere çokkk
ezdirme kendini
geleceğini görmeye ve mantıklı karar vermeye çalış

önerileriniz için çok teşekkür ederim ara ara konuşuyoruz ama tam net olarak konuşmadık hastanedeler bugün hep artık akşama konuşuruz çok zor bi durumdayım ne tamamen vazgeçebiliyorum nede ona tamam diyebiliyorum yapamııcağmıda biliyorum çünkü sonuç olarak konuşucaz halletmeye çalışıcaz dua edin bana noluurrmafoldumbenumarım düzelir herşey ikna olur mantıklı düşünürde beni anlarr allh herşeyin hayrlısını versinn

benim amcamın ilk niişanlısı amcam annemle oturacaz dediği için ayrılmış.. şimdi yengemin halini gördükçe ilk nişanlı çok akıllıymış diyoruz...sinir hapları, tedaviler vs vs.. çok zor..

Son düzenleme:

Allah yardımcınız olsun canım,
İnşaallah huzurunuza yol açacak bi karara varırsınız.:Saruboceq:
Senin gerekçelerin ve olaya yaklaşımın oldukça makul ve mantıklı,
Kendini güzel bir şekilde ifade et, gerisi gelir inş.
Bu arada annesini henüz hastaneden getirmiş iken mantıklı olmaktan ziyade duygusal olma ihtimali yüksek.Konuşurken bunu da göz ardı etmemeye çalış

az önce aradı erkek arkadaşım napıosn falan dedi bende ister istemez soğk konuşnca noldu dedi yok bişi canım sıkkın biraz dedim banamı dedi evet dedim ne düşündün dedi tek başıma düşünmek istemiyorum birlkte düşünüp karar verelim halledlmiicek bişey değil dedimsonra canım benim evim olmıycakmı dedim senin annenin düzeninemi alşıyım evliliğemi alışayım yoksa farklı bi şehremi alışayım diorm sen anneme uymııcaksn o sana uycak dio babası bütün gün evde benm annem ablam kalmaya gelicek baban evde nasıl kalıcaklar ben nasıl rahat rahat gezicem evn içinde diorum onlara bi oda vericez ordan çıkmaz zaten babam dio ama nolursa olsun benm babam da yoktu alışık değilim ben sıkıya senelerdir rahtım evin içinde istediğim gibi geziyorum oraya gidicem işler değişçek çok zor bi durum gece onlara bişey olursa ben yetişemezsem çok kötü olur dio olucağı varsa biz yannda olsakta olur dedim ikna olucak gibi yarım saat konuştuk nerdeyse onlar ne dio dedim onlar bişey demiyo ben böyle istiyorum diyo onlrdan başka kimsem yok onlarada bişey olursa naparım diyo benide anla dedim hep oluruna gidiyorum artık daha ne diyim sana dedim hep oluru ama hep ayrı istiosun diyo oturanalr nasıl oturuyo dio kolaymı dedim sen nerden biliceksin evin içini biliyorum dio çok tanıdığm var öyle diyo sana hiç bişey diyemezler istediğin gibi olcak diyo ama yokkkmafoldumbenyakınlarda ev yok diyo daha 1sene var dedim ozamana kadr buunur elbet şimdidn sıkma bukadr kendini dedim bu aradada annesiyle hastanede bu dışarda konuştu benmle görüceksn dedim nasıl gelin olucamm öylesine konuşmadığımı anlıycaksn dedim sana inanıyorum biliyorum ben seni ama hastalr işte elimden gelende bişey yok diyoomafoldumbenallah büyük inşallahh bizimde yüzümüze bakarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…