nişanlanan oydu ben değildim ben hiç bir zaman kabul etmedim böyle birşeyi bugüne kadr ama böyle çokta sevmedim biranda ayrılık sebebimizn bu olması çok kötü aileler bi çeklsin yaa baksınlar başlarının çarelerinee ben mecburmuyum demek istiorummm:gitme:
allahtan yolun başında sorunlar çıkmış karşınıza ve çözüme ulaşmaya çalışıyorsunuz bence ev üstüne ev kurulmaz ne sen annenden vazgeç nede o ailesinden aile sadece 1 tanedir ama aradığın eş adayı heryerdedir elbet birgün karşına iyi bir insan daha çıkar ve inşallah sende mutlu olursun...
bütün bunlar şimdilik sorun değil eğer bu şekilde şartlarda evlenip mutlu olurum dersen bence yanılıyorsun evlilik sadece eşle olmuyor ailesiylede evleniyorsun ev içinde bambaşka bir ruh halin olur burada okuduklarımdan pay biçerek yazıyorum ki ayrı evlerdekiler bile çok çekiyorlar...bence yolun başındasın ve dur demelisin...
Bence de duygu sömürüsü yapıyor, kaldı ki sen çok makul bir çözüm de sunmuşsun.
Ama buna rağmen diretiyorsa fikri sabit ise;
evlensen de aradığını bulduğun bi evliliğin olmaz.
Çünkü tek taraflı fedakarlık bi dönem sonra sevgiyi nefrete bile dönüştürebilir.
Kimse vazgeçilmez değildir,evlenmekte amaç huzurlu olmaktır.
Eğer huzur için iki taraf da çaba göstermez ise bu iş olmaz.
Ben olsam net bi şekilde duruşumu korurum.
zaten sen ailesinden vazgeçmesini istememişsin ki, sana niye kendini düşüncesiz hissettirecek bi davranış tarzı sergiliyor.
canim yha cok üzülüyorum haline
bundan üc sene önce senin durumundaydim
ki benimkilerin bakilcak durumuda yoktu yani
yikanamiyordum gece yarilarina kadar oturan kayinpeder !
sabahin köründe gelen görümceler ve elti arti birde cocuklari
aksam gelen damatlar ve gece giden bir ahali
tüm evin daginikligi bir basina birakilan amele zehir(ben)
dayanaamadim ve kactim ailemin yanina
ayri ev tuttular zar zor öyle döndüm geri dönmek dahi istemiyordum bu aileye
o yuzden iyi dusun evlenip ayrilmak daha zor
evt bende öyle düşünüyorum ben huzurlu olamıycaksam mutlu olamıycaksam oturıım annemn evinde kafam rahat olsun sevgisinden hiç bi şüphem yok çok ilgili çok güzel herşeymle ilgilenir canım sıkkn olduğunda ben mutlu olıyım die elnden geleni yapar ben daha hiç oraya gitmemişken her hafta buraya geliyo yollarda mahvoluo gece yarıları eve varıyo sabhta yoruldunmu die sorduğmda hayr hiç yorulmadm dinlendm bile dioo ne biliyimm yani bi anda oluo bunlar hastalık bu allahtan bizim ne olacağımız bellimi mafoldumben
bi teklif edersin oda su an gelmek için müsait değilse 2 hafta sonra gelsin
çok ısrar edip huylandırma
onunda sevdiği belli:sm_confused: altından gir üstünden çık bu iş hallet
gerekirse ailesine ziyarete git sen söyle ayrı ev istediğini tatlı bi dille
yanlış anlamayın sizi istememekten değil her zaman destek olurum işinizi görürüm
ama bende bi evim olsun istiyorum falan de yakınınızda oturcaz de
belki sözlünde senden destek alır aileside razı olur
allahtan yolun başında sorunlar çıkmış karşınıza ve çözüme ulaşmaya çalışıyorsunuz bence ev üstüne ev kurulmaz ne sen annenden vazgeç nede o ailesinden aile sadece 1 tanedir ama aradığın eş adayı heryerdedir elbet birgün karşına iyi bir insan daha çıkar ve inşallah sende mutlu olursun...
bütün bunlar şimdilik sorun değil eğer bu şekilde şartlarda evlenip mutlu olurum dersen bence yanılıyorsun evlilik sadece eşle olmuyor ailesiylede evleniyorsun ev içinde bambaşka bir ruh halin olur burada okuduklarımdan pay biçerek yazıyorum ki ayrı evlerdekiler bile çok çekiyorlar...bence yolun başındasın ve dur demelisin...
tamam öyle yaparım müsaitsen gel faln derim hiç bişey yokmuş gibi tel.de ne kadr olsa olmuyoo iştee
çok zor biliyorum işte kardeşleri geliyo kalmaya çocuklarla biz olucaz 4kişi bide onlar olucaz 10 kişi benmde olucak yarn öbür gün kmse kalkıp elini bişeye sürmez herşey benm üstümde ben evde annem yemeğimi kahvaltımı hazrlarken ben millete gece gündüz hizmet edicem böyle olduğu halde ynede tamam demeye çalışıyorum daha napıyım :gitme:
anneni yapayalnız bırakıp başka bir şehre gideceksin ama nişanlın 2 sokak öteye taşınmaya yanaşmıyor mu? Bence sakin ve yüzyüze konuşup ikna edebilirsin..
sen zaten en makul çözümü sunmuşsun..
evet canim kendi cocuklarinda olunca hic kimse elini birseye sürmez
ki zaten sen o evde kaldigin sürece görümcelerin hanim gibi oturup hanim gibi kalkip gitcekler
zatn evde bir hizmetci var gözüyle baktiklari icin diyorum
benim annemde evlendigim gune kadar yemegimi önüme koyan insandi
ama bir geldim ki damdan düsenden beter oldum
hizmetci muamelesi gördüm resmen
görümcemler olsun eltim olsun bir ise ellerini sürmezler
yerler icerler afedersin s... öyle giderlerdi
sakin kendini bu pozisyona getirme, yoksa benim gibi sinir hastasi olursun diyim sana
bencilce bir davranış.
siz nasıl annenizi bırakıyorsunuz, ama aynı fedakarlığı o gösteremiyor.
neden kendisini ailesi ve sizin aranızda seçim yapmak zorunda hissediyor.
bence siz doğru demişsiniz..
önerileriniz için çok teşekkür ederim ara ara konuşuyoruz ama tam net olarak konuşmadık hastanedeler bugün hep artık akşama konuşuruz çok zor bi durumdayım ne tamamen vazgeçebiliyorum nede ona tamam diyebiliyorum yapamııcağmıda biliyorum çünkü sonuç olarak konuşucaz halletmeye çalışıcaz dua edin bana noluurrmafoldumbenumarım düzelir herşey ikna olur mantıklı düşünürde beni anlarr allh herşeyin hayrlısını versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?