Ben simdi ne yapsam yeridir kızlar??

BasakSerince

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
302
0
16
İstanbul
Erkek arkadasımla 1,5 senedir birlikteliğimiz var aramız iyi güzel fakat sinirime dokunan birsey var ve bu duruma artık sabredemiyorum. Hafta ici saat 8'e kadar calıstığı icin arkadaslarınla isten sonra vakit olursa 101 oynayarak geciriyor zamanını ama biz hafta ici birbirimizi göremiyoruz ben kız olduğum icin belli sınırlı saatim olduğundan dolayı.Ben normalde cumartesi arkadaslarınla pazarda benimle gecirmesi taraftarıydım ama iyice düsüncesiz oldu bugün bulusamadık arkadaslarınla olmayı tercih etti eğer önemli planları olsa tamam halledin yarın bulusuruz dicem ama faceden arkadasına yazmıs 'ne yapıyoruz bugün' diye demek ki bir plan yok iste sinir olduğum noktada bu madem plan yok niye kosa kosa onlara gidiyorsun beni yarına atıyorsun? Bende takıl dedim yüzüne kapadım ama gercekten artık tepkimi ortaya koymak istiyorum sizce ne yapmalıyım yarın bulusmaya gitmesem diyorum doğru bir yol mu olur?

seninle ilgilenmiyosa sana vakit ayırmıyosa sende onunla ilgilenme o aramadan arama zaten aramazsa da sen aramadan günlerce senin zorunla görüşmüşsünüz demektir

hiç arama sorma... ilgilenme... egosu tavan yapan erkek türü... çantada keklik olarak gören erkek türü... o ilgilensiz arasın görüşmek istesin... bunları yapmadı mı çıkarken kapıyı kapatmayı unutmasın

Son düzenleme:
seninle ilgilenmiyosa sana vakit ayırmıyosa sende onunla ilgilenme o aramadan arama zaten aramazsa da sen aramadan günlerce senin zorunla görüşmüşsünüz demektir

Hafta ici zaten doğru düzgün konusamıyoruz da telefonuda bozuk yatarken arıyor konusuyoruz bazende o isten cıktıktan sonra konusuyorum arıyorda yani ama ben facede gördüm yazısmalarıda öyle aradım bugün yoksa ondan haber bekliyordum aramasam isimiz vardı ondan diyip haber bile vermicekti avanak

Cok egosu yüksek ya arkadaslarına iste ben bir kıza bağımlı kalmam yada biri ona capkın dendiğinde hosuna giden erkek türleri olur ya aha bu da öyle birsey yaptığından değil lafta sadece! Yani gitmek istemiyorum cidden yarın gel dediğinde gelen git dediğinde giden oyuncak değilim ben ama görüsmesek nereye kadar yani yada ne olucak nasıl düzelicek ki bu durum? Haftaici arıyor zaten haftasonu belli planımız olmuyor yarın olsunda diyoruz ama ben hep dedim beni öne at kimseyi önüme gecirme diye ama yine kostu,sessiz sessizde yarın bulusuruz diyor herhalde annesi suan benim yanıma geliyor biliyor anlamadım ki cok pis sinir oldum

kısasa kısas yapın neden kendinizi üzüyosunuz

sizde yarın buluşmayın onunla ilgilenmeyin sizi çantada keklik sanıyor galiba

bu erkeklere fazla yüz vermeye gelmiyor canım

yere sağlam basıp, otoriterinizi koyarsanız ve sürekli affetmekten vazgecerseniz sizin kıymetinizi anlayacaktır emin olun

Son düzenleme:
Sizde cekin kendinizi...aramayin ilgilenmeyin...yarin sizde arkadaslarinizla olmayi tercih edin... Oda anlasin nasil oluyormus... Eger bi tepki ve degisiklik olmazsa zaten degemezmis,yol verin...ama seviyorsa deger veriyorsa biseyler degistirecektir... Fazla sahip saniyor sizi,korku gitsin icineki bi silkilensin...

Sende git 101 oynayın birlikte
Canım bazı erkeklerin kafası plan yapmaya falan çok çalışmaz kötü niyeti yoktur ya bence sen sinemaya gidelim mi falan desen?

ben olsam kıyameti kopartırdım her gün arkadaşlarını görmekten sıkılmadın mı kaç haftadır görüşmüyoruz farkında mısın insan biraz da bana vakit ayırır ama yoookk nerde bu böyle gidicekse ayrılalım beni görmek yerine arkadaşlarınla görüşmeyi tercih ettiğine göre beni sevmiyosun demek ki derdim

Ya birseye karsılık vererek davranan insan değilim haklıyken haksız oluyoruz cünkü ben yarın bulusmasam öbür hafta arkadaslarına der kıza vakit ayırmadım onunla görüsücem diye düsünür ama sonra al bastan geri! Düsüncesiz ya bildiğin düsüncesiz yani askerden yeni geldi tamam dedim ama atmıstır artık o psikolojiyi yani ayrıca önce bana zaman ayır sonra ne yapıyorsan yap dimi ama

Telefonu bozuk 1 haftadır zaten o arayınca arıyor ben aramıyorum öyle ararsam 1 kere o da. Öyle vakit geciriceğim arkadasım yok bide aynı mahalledeyiz erkek arkadasımla simdi gidicem desem evden cıkmadığımı görür falan kalırım orada O benden o kadar emin ki cok rahat bir kere kapadım telefonumu bir konudan sebep isten kosa kosa geldi sokak sokak beni aradı ama yine rahat yine rahat

Sende git 101 oynayın birlikte
Canım bazı erkeklerin kafası plan yapmaya falan çok çalışmaz kötü niyeti yoktur ya bence sen sinemaya gidelim mi falan desen?

Gel birlikte oynayalım kız öyle arkadasım olsa kosa kosa gidicem kafa dağıtıcam zatende iste.. ya ben yarın sinemaya gidelim desem tamam der ama bugün gecti artık arkadaslarınla arasam yarın gideriz der yani

He ya öyle durumda var haftaici beni hic görmüyorsun ama arkadaslarını 5dakika olsa bile görüyorsun yani nedir bu hic mi özlemiyorsun yada ben niye bekliyorum haftasonunu yada neden askerdeyken seni bekledim dimi?

ben siizin yerinizde olsam kesinlikle trip atmazdım bu durumlarda biraz akıllı davranmak gerekir şu an trip atmıssınız zaten ama yalandan da olsa aksama doğru düzeltin durumu arkadaslrnn yannda rahatsız etmeyin o mesaj atmadan atmayın daha sonra neden aramadıgınız merak edecektir öküz değilse tabi atıyorum ayşe bize geldi deyin onunla şunu yapıyorum diyin ya da kuzenlerimle dısarı cıkıyorum diyin falan filan yani demek istediğim sizin de etrafınızda birilerinn oldugu 4 gözle onu bekledignizi bilmesin yarın için de benm tavsiyem ya da benm sizin yeriniz de olsam yapacagım sey tekrar bir bahane bulmak yarın sizinle buluşmak isterse ya tatlım işte dun bilmem kimle buluştuk şunu şunu yapmak için söz verdim bugunlk beni affet baska zaman bulusalım gibi ama gereksiz iyi olun tırsacaktır bir sure de boyle devaö edin duzelmezse yol verin gitsin ama duzelir tabi sizin burdaki uslubunuz cok onemli kesinlikle cok rahat ve sevimli konusmlısınız benm dusuncelerm bunlar yardımcı olabildiysem ne ala bunu da bir ilşki kitabnda okumuştum ben de yugulmstm zamnnda faydasını gorursunuz ama doğru stratejiyle

benceee buluşmayaa gitmee.. şmdiden boyle arkdş delisi olursaaa ilerdee evlennce, sni nasil olsa goreck diee ewe de gec gelirr..
Ltfn atkdsm taviz vermee, hiii abartma da tbii..
Snnle knsmak isterse guzelce dersin,, bna da vakit ayirmayi istyrm cokmu sey istyrm dersin. Bagirmadann,, erkekler biz bagirinca dha da hircinlasiyor.

Son düzenleme:
bence de yapabilirsen üzerine düşme, çok da çene yapma, bugün de ben istemiyorum de. bunu başarabilenler var, azmedersen sen de yapabilirsin. fakat ilişkinin karakteristiği bu olmuşsa değiştiremezsiniz... ben olsam ben de dayanamaz gene de buluşurdum onu da söyleyeyim, kendimden biliyorum :)

Son düzenleme:

Valla canım bende trip atan insan değilim hatta yanlıslıkla atmamak icin bile uğrasırım ama telefonda arkadaslarla takılıcaz diyince sövmediğime dua ettim iyi takıl dedim cat kapadım Telefonu tamirde yani ulasamam istesemde suan ona anca o arkadaslarından ulasır yada eve gelince arar öyle konusabiliriz. Gercekten 4 gözle beklediğim belli valla ama özledim diyip duygularımla hareket etmicem valla ama simdi evden cıkmak istesem aynı mahalledeyiz ya bulusucak biri olsa iyi cünkü bulusmaya gidiyorum diyip evden cıkmazsam yakalanma seyim var bunu yaptığımda da 1 hafta görememek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…