- Konu Sahibi BasakSerince
-
seninle ilgilenmiyosa sana vakit ayırmıyosa sende onunla ilgilenme o aramadan arama zaten aramazsa da sen aramadan günlerce senin zorunla görüşmüşsünüz demektir
hiç arama sorma... ilgilenme... egosu tavan yapan erkek türü... çantada keklik olarak gören erkek türü... o ilgilensiz arasın görüşmek istesin... bunları yapmadı mı çıkarken kapıyı kapatmayı unutmasın
Hafta ici zaten doğru düzgün konusamıyoruz da telefonuda bozuk yatarken arıyor konusuyoruz bazende o isten cıktıktan sonra konusuyorum arıyorda yani ama ben facede gördüm yazısmalarıda öyle aradım bugün yoksa ondan haber bekliyordum aramasam isimiz vardı ondan diyip haber bile vermicekti avanak
kısasa kısas yapın neden kendinizi üzüyosunuz
sizde yarın buluşmayın onunla ilgilenmeyin sizi çantada keklik sanıyor galiba
bu erkeklere fazla yüz vermeye gelmiyor canım
yere sağlam basıp, otoriterinizi koyarsanız ve sürekli affetmekten vazgecerseniz sizin kıymetinizi anlayacaktır emin olun
Sizde cekin kendinizi...aramayin ilgilenmeyin...yarin sizde arkadaslarinizla olmayi tercih edin... Oda anlasin nasil oluyormus... Eger bi tepki ve degisiklik olmazsa zaten degemezmis,yol verin...ama seviyorsa deger veriyorsa biseyler degistirecektir... Fazla sahip saniyor sizi,korku gitsin icineki bi silkilensin...
Sende git 101 oynayın birlikte
Canım bazı erkeklerin kafası plan yapmaya falan çok çalışmaz kötü niyeti yoktur ya bence sen sinemaya gidelim mi falan desen?
ben olsam kıyameti kopartırdım her gün arkadaşlarını görmekten sıkılmadın mı kaç haftadır görüşmüyoruz farkında mısın insan biraz da bana vakit ayırır ama yoookk nerde bu böyle gidicekse ayrılalım beni görmek yerine arkadaşlarınla görüşmeyi tercih ettiğine göre beni sevmiyosun demek ki derdim
Erkek arkadasımla 1,5 senedir birlikteliğimiz var aramız iyi güzel fakat sinirime dokunan birsey var ve bu duruma artık sabredemiyorum. Hafta ici saat 8'e kadar calıstığı icin arkadaslarınla isten sonra vakit olursa 101 oynayarak geciriyor zamanını ama biz hafta ici birbirimizi göremiyoruz ben kız olduğum icin belli sınırlı saatim olduğundan dolayı.Ben normalde cumartesi arkadaslarınla pazarda benimle gecirmesi taraftarıydım ama iyice düsüncesiz oldu bugün bulusamadık arkadaslarınla olmayı tercih etti eğer önemli planları olsa tamam halledin yarın bulusuruz dicem ama faceden arkadasına yazmıs 'ne yapıyoruz bugün' diye demek ki bir plan yok iste sinir olduğum noktada bu madem plan yok niye kosa kosa onlara gidiyorsun beni yarına atıyorsun? Bende takıl dedim yüzüne kapadım ama gercekten artık tepkimi ortaya koymak istiyorum sizce ne yapmalıyım yarın bulusmaya gitmesem diyorum doğru bir yol mu olur?
ben siizin yerinizde olsam kesinlikle trip atmazdım bu durumlarda biraz akıllı davranmak gerekir şu an trip atmıssınız zaten ama yalandan da olsa aksama doğru düzeltin durumu arkadaslrnn yannda rahatsız etmeyin o mesaj atmadan atmayın daha sonra neden aramadıgınız merak edecektir öküz değilse tabi atıyorum ayşe bize geldi deyin onunla şunu yapıyorum diyin ya da kuzenlerimle dısarı cıkıyorum diyin falan filan yani demek istediğim sizin de etrafınızda birilerinn oldugu 4 gözle onu bekledignizi bilmesin yarın için de benm tavsiyem ya da benm sizin yeriniz de olsam yapacagım sey tekrar bir bahane bulmak yarın sizinle buluşmak isterse ya tatlım işte dun bilmem kimle buluştuk şunu şunu yapmak için söz verdim bugunlk beni affet baska zaman bulusalım gibiama gereksiz iyi olun tırsacaktır bir sure de boyle devaö edin duzelmezse yol verin gitsin ama duzelir tabi sizin burdaki uslubunuz cok onemli kesinlikle cok rahat ve sevimli konusmlısınız benm dusuncelerm bunlar yardımcı olabildiysem ne ala bunu da bir ilşki kitabnda okumuştum ben de yugulmstm zamnnda faydasını gorursunuz ama doğru stratejiyle
En fazla 3 gün dayanırız kız kısmı dayanamıyorondan çok daha ilgisiz olman yeterli olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?