• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler ben sivilcelerimden kurtuldum:) işte yöntemlerim..

  • Konu Sahibi Konu Sahibi pavlikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi pavlikiz
  • #82
bu soğan kürü tek çıkan sivilceler içinde iyi geliyomu acabaCADIARZU
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi pavlikiz
  • #83
bende bıktım bu sivilcelerden özellikle t bölgemde var umarım işe yarar
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi pavlikiz
  • #84
aboww :D kız abla nettin sen öyle farka bak yaww :) maşallah nazar deqdirmeyek barii :d :nazar:
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi pavlikiz
  • #86
merhaba bende lavanta kürünü denedim gerçekten gözle görülür etki yaptı ama hala sivilce izlerim var. bugün 15. günüm bitti şimdi 15 gün ara vericem inşallah izler de gider. ben yüzüme sürmüyordum şimdi onu da yapıcam birde ben bir su bardağı içiyorum :D umarım ters etki olmaz :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi pavlikiz
  • #87
ya bende 2 yıldır sivilcelerimle uğraşıyorum 20 yaşındayım normalmi bilemiyorum artık şimdi temizleme jeli losyon bide innovanın maskesini kullanıyorum yakşalık 2 haftadır işe yarıyo gibi şimdi bu başlığa bakınca soğan ve lavanta kürlerini de denemek istedimm maskenin yanında bi zararı olurmu sizce bu arada yüzümdekiler irinli değil benek benek acayip sinirlerimi bozuyor
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi pavlikiz
  • #88
destina benim 7. günümdü bugün ama başladığmdan beri bi artış var ve cildim kurudu böyle mi oluyoo:S normalmi????
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi pavlikiz
  • #89
belki ikisi birlikte ağır gelmiş olabilir. ben sadece lavanta kütünü yaptım simdi 15 günlük dinlenmedeyim sonra soğan kürünü uygulamayı düşünüyorum. benim cildim biraz yağlıydı. kuruma gibi bir şey olmadı hiç. kullanırken herkes sivilcelerin azaldı lavanta suyu iyi geldi herhalde dedi. hala sivilce izlerim duruyo ama öncekine oranla inan yok sayılır.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi pavlikiz
  • #90
anlamadımki bende yaabilmiyorumkismile sivilcelerim önce bi arttı sonra küçülüp kurumaya başladı ama hiç yok diyemem bugün 12. gün ve hala var ama cildim daha parlak ve yumuşak oldu ısırgan otlu sabun aldım dün o da sivilce lekelerin iyi geliyormuş akşam onla yıkayıp lavanta çayından kalanı pamukla yüzüme sürdüm bu kür bitince de kantoron otunu deniycemmafoldumben
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi pavlikiz
  • #92
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama forumu uzun zamandır takip ediyordum.yaklaşık 1 yıl önce yüzüme iltihaplı ve çok sayıda sivilceler çıktı antibiyotik kullandım bi değişme olmadı isotrexin ve nadixa dönüşümlü kullandım onlarda daha fazla çıkmasına neden oldu kan testlerim herşey normal çıkıyodu ama sivilceler geçmek bilmiyodu 2 ay kadar önce bütün ilaçları bıraktım deniz yosunu ve titree diye bi doğal sabun aldım akşam yatmadan onunla yüzümü yıkıyorum nemlendirici olarak bepanthen kullanıyorm ince bir tabaka halinde.ayrıca lavanta kürü ve soğan kürü uyguluyorum lavanta kürünü 15 gün gece uyumadan bir fincan kaynamış suya 2 çay kaşığı kuru lavanta atıp 10 dk demliyorum süzüp içiyorum cezvede çok az suyundan bırakıp yüzümü o suyla siliyorum sabah uyandığımdada aç karnına akşamdan kırıp suya attığım soğanın suyunu içiyorum 15 gün bu kürleri uyguladım 15 gün ara verdim şuan ikinci 15 günü uyguluyorum ve sivilcelerim hatta sivilce izlerim bile yok oldu anlatılınca uzun ve zahmetli gibi ama eğer sizinde sivilceleriniz sadece stresten ise deneyin derim ama önce tıp ve ilaçlar eğer cevap alamazsanız alternatif ve bitkiler.2 tane resmimi yüklüyorum biri 2 ocak diğeri ise 13 martta çekildi.

lavanta çayından kalanı pamukla yüzüme sürmeyi düşünüomm cilde çok iyi geldigi duydum
 
Back
X