- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.640
- 113
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
çok anlamıyorum ama durumu da herkese açık yapabiliyorsun bildiğim kadarıyla. herkese açıksa kadının numarayı kaydetmesine gerek yok. yok yere adamın günahını alma başka bir durum yoksa.
Ben baktıgımda numara kayıtlı değildi isimli de isimsiz de yoktuNumara telefonundan isimsiz kayıtlı demek ki direk numara olarak.
Bide yanlış bilmiyorsam karşı tarafta eşinin numarası kayıtlı değilse whatsapp durumda gözükmüyor
Canım şuan bi aldatma yok aldatma olması için başka kanıtlar da lazım zaten öyle bişey olsa ayrılırım eşime de dedimşimdi bence bu tarz odaklanma, aldatma durumunda boşanabilir misin? boşanmak ister misin? bunun cevabını ver eğer cevabın hayır ise yani işin mesleğin yok, aileden desteğin yok ise, çocuklardan dolayı ayrılamam tarzı ise düşüncen, bir daha telefona falan bakma çünkü adamı yakalayıp ortalığı ayaklandırıp sonra da ayrılamazan göstere göstere yapar yapacağını. Yok ben aldatılmayı kabul etmem imkanlarım da var ayrılırım diyorsan telefonunu takip et, adama göz açtırma durumu göre de davanı açarsın.
Katılıyorum sana canımMillet be ara durumu boşanmaya getirdi yaa. Bi sakin.
Aynen öyle. Tatlım eşlerimizin işi gereği aranıyor bu numaralar kadın ya da erkek farketmiyor.Katılıyorum sana canım
Aldatma demek için deliller lazım yine de takipte kalmakta fayda var
Yani canım orası öyleAynen öyle. Tatlım eşlerimizin işi gereği aranıyor bu numaralar kadın ya da erkek farketmiyor.
Bahsettiklerine kalırsa ben şimdiye kadar 100 defa boşanmıştım.
Benimki numara kaydetmez, ben izin vermem, siz de anlaşın, arama kaydında kalsın telefon numaraları, kaydetmesin olur biter.
Boşanma avukatı bile ayarlayacaklar hemen istesen
Aynen öyle, gözlemle bakalım biraz.Yani canım orası öyle
Aldatma olması için başka deliller de lazım buna hemen aldatma diyemem
Zaten yapan insan her türlü yapar da saklı kalmaz illa bi gün ortaya çıkar
Canım eşimin WhatsApp grupları var bi ton..sende de var mı? Sürekli onları takip ediyorAynen öyle, gözlemle bakalım biraz.
Evet 4-5 tane grup var ve sürekli takip ediyor, artık alışkanlık oldu. Ben çoğu zaman bıraktırıyorum telefonu, bi olay falan olduğu zaman karışmam, merak edip konuları takip ediyor o zaman.Canım eşimin WhatsApp grupları var bi ton..sende de var mı? Sürekli onları takip ediyor
Kızlar eşimin telefonuna bi bakıyım dedim WhatsApp a girdim, durum bölümü var ya hani WhatsApp takiler durum bölümünde foto filan paylaşıyor..
İşte durum bölümüne girdim bi numara vardı kayıtlı değildi ve kadın fotosuydu, tıkladım 3adet foto paylaşmış biraz dekolteli filan..ben şok, sonra o numarayı kaydettim kadın profilinde fotosu çıktı..eşime sordum bilmiyorum valla kim bilmiyorum ee bilmiyosan bu no nerden geldi ve kayıtlı olmadığı halde WhatsApp durum bölümünde ne işi var? Ne demek bunlar? Aklım karıştı
Aynen canım evdeyken bile takip etmek zorunda yani normal devlet memuru gibi mesayi bitince işleri bitmiyoEvet 4-5 tane grup var ve sürekli takip ediyor, artık alışkanlık oldu. Ben çoğu zaman bıraktırıyorum telefonu, bi olay falan olduğu zaman karışmam, merak edip konuları takip ediyor o zaman.
Canım iş icabı aradıgı insanlar oluyormuş soru sordukları için,.o gün bilaç numara kaydetmiş silmiş ordan görmüşüm benOlabilir belki eskilerden kalmıştır, arkdaşları filan olabilir. Rehberde de görmediysen engelle gitsin çok takma kafana net bir delil değil. Ya da susup takip edecektin.
Zorunda değil aslında ama merak ediyor, çoğu görev yaptığı insan arkadaşı, bi bağ oluşuyor arada ve onların durumunu, gündemi falan takip ediyor, biz çok sıkıntılı bi yerdeyiz malum...Aynen canım evdeyken bile takip etmek zorunda yani normal devlet memuru gibi mesayi bitince işleri bitmiyo
Hahaa bak tabi canım telin herşeyine bak sen yine de :) :)Zorunda değil aslında ama merak ediyor, çoğu görev yaptığı insan arkadaşı, bi bağ oluşuyor arada ve onların durumunu, gündemi falan takip ediyor, biz çok sıkıntılı bi yerdeyiz malum...
Rahatsız oluyorsan telefonla falan ilgilenmesinden eğer bıraktır, ilgisini falan çek ne bileyim.
Bu arada senin konuyu okuduğumdan beri eşimin WhatsApp hikayesine bakıyorum paranoyak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?