- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Arada bakarım kimle konusmus napmıs filanEşinizin telefonuna neden bakma ihtiyacı duydunuz?
Sabıkalı mıdır, güvenmez misiniz?
Tesadüf mü yani? Daha önce kaydedip silmiş olabilir, whatsapp ı da yenilemeden girmişsiniz. Öyle olunca da ismi görünmemiş numarası görünmüş sadeceAma rehbere baktım bulamadım numarayı cidden kayıtlı değildi
İşte kendisi tanımıyorum bilmiyorum diyo başka bişey demiyoWp de durum şöyle oluyor o kadının rehberinde kocanızın numarası kayıtlı. Kocanizda kayıtlı olmasa da onun attıgi durumlar gelir. Mesela ben rastgele bir numara kayit etsem telefona attığım durumlar o kişiye de gidiyo ama o kişi aslında beni tanımıyor. Yani eşiniz tanimıyo da olabilir ama kadın eşinizin numarasını nerden buldu orasi muamma
gelmez öyle bir şey. eşinizde kayıtlıdırNasıl eşimde kayıtlı olmayan numaranın durum fotosu filan geliyo çok saçma
Rehbere baktım ama isimli isimsiz öyle bir numara yoktu sonra kendim kaydeip baktım sonuçta kayıtlı olsa ben kendim kaydederken telefon gösterir o kayıtlı ismi dimi?gelmez öyle bir şey. eşinizde kayıtlıdır
eşiniz onun durumunu görüyorsa aynı zamanda kadın da onun numarasını kaydetmiş demek bu. başka yolu yok.
Bakın bu konuda kesin eminim isterseniz deneyin eşinizin numarasını silip eşinizden durum paylaşın onda numara olduğu sürece durum size de gelir derdim yanlış anlaşılma yüzünden tartismayın yeter kiİşte kendisi tanımıyorum bilmiyorum diyo başka bişey demiyo
Ya ben wp çok aktif kullanırim olabilir mesela ben sizin numaranizi kaydetsem ve durum atsam size de gelir ama siz de benim numaram olmadan konu sahibi yanlış yönlenmesingelmez öyle bir şey. eşinizde kayıtlıdır
eşiniz onun durumunu görüyorsa aynı zamanda kadın da onun numarasını kaydetmiş demek bu. başka yolu yok.
Haklısın belki öyledir ama bu sefer de kadın numarayı nerden bulmuş dicemBakın bu konuda kesin eminim isterseniz deneyin eşinizin numarasını silip eşinizden durum paylaşın onda numara olduğu sürece durum size de gelir derdim yanlış anlaşılma yüzünden tartismayın yeter ki
Aynen orası sıkıntilı ama suçsuz da olabilir eşinizHaklısın belki öyledir ama bu sefer de kadın numarayı nerden bulmuş dicem
Ya ben wp çok aktif kullanırim olabilir mesela ben sizin numaranizi kaydetsem ve durum atsam size de gelir ama siz de benim numaram olmadan konu sahibi yanlış yönlenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?