• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şok! Ne yapmalıyım?

Ben sürekli eşimin telini karıştırırım o görmeden ya da yanındayken..kızlar karıştırmadan olmuyo güvensizlikten değil merak ta ediyorum ondan..
Benim bi arkadaşım sevglisi vardı 7aydır filan birliktelerdi..sonra kız bi gün gezmeye gitmişler, çocuga demiş ver de bi fotonu çekiyim çocuk vermiş teli bi bakmış WhatsApp ta kızın biriyle resimler yazısmalar..oyüzden ben diyorum hani illa eşiniz sevgiliniz böyle yapacagından değil sürekli takipte olmak iyidir

Aradaki mesajlarda arkadaşlar paylaşmış sanirim ben de yanlış biliyomuşun iki tarafta birbirinde kayıtlı olmalıymış
Burda çoğu kişi yanlış bilgi vermiş yalnız. Ben hattımı değiştirdim yenice 5-6 kişiye verdim sadece, gerisine vermek istemiyordum; ama rehberimde herkes kayıtlı duruyordu. Ben onlar da kayıtlı olmadığım için durumumu görmezler diye anlık attım. Sonra numaramı vermediği biri mesaj attı, ben de o an anlığı kaldırdım ki rehberimdeki diğer kişiler yeni numaramı öğrenemesin diye.

Yanlış değil, doğru biliyorsun. Yeni hattımla bizzat yaşadığım olay yukarıda yazdığım.

Kızlar eşimin telefonuna bi bakıyım dedim WhatsApp a girdim, durum bölümü var ya hani WhatsApp takiler durum bölümünde foto filan paylaşıyor..
İşte durum bölümüne girdim bi numara vardı kayıtlı değildi ve kadın fotosuydu, tıkladım 3adet foto paylaşmış biraz dekolteli filan..ben şok, sonra o numarayı kaydettim kadın profilinde fotosu çıktı..eşime sordum bilmiyorum valla kim bilmiyorum ee bilmiyosan bu no nerden geldi ve kayıtlı olmadığı halde WhatsApp durum bölümünde ne işi var? Ne demek bunlar? Aklım karıştı

Kadın önceden ekliymiş eşinizde silmiş
Nereden biliyorum daha dün birisini sildim Whatsappten
Silmeden önce görünen hikayesi hala numarasıyla görünüyordu

Yanlış değil, doğru biliyorsun. Yeni hattımla bizzat yaşadığım olay yukarıda yazdığım.

sizin hat degismis ama numaralar sim kartta mi yoksa telefonda mi kayitliydi. eger tel hafizasina kayitliysa sim karti degissende tel acinca numaralar aynen duruyor bence sizde oyle olmus. ben dun denedim gorunmuyor cunku

sizin hat degismis ama numaralar sim kartta mi yoksa telefonda mi kayitliydi. eger tel hafizasina kayitliysa sim karti degissende tel acinca numaralar aynen duruyor bence sizde oyle olmus. ben dun denedim gorunmuyor cunku
Onların numaralar bende vardı yazdım zaten; ama ben vermemiştim numaramı kimseye, 5-6 kişi hariç. Bana mesaj atan arkadaşın da bu 5-6 arkadaşla arkadaş değil, onlardan da alamaz ki kendisi de dedi anlığı görünce şaşırdım, kim bu diye.

telefonda kaydedilen numaralar whatsapta kaytliysa gorusmeseniz de cikabilir ,mesela ben yol kurtarmanin numarasini eklemisim gecen whatsapda adamin profil resmi gorunuodu taniyor miyum hayir,belki esinizin de is icabi falan ekledigi alakasiz biridir

telefonda kaydedilen numaralar whatsapta kaytliysa gorusmeseniz de cikabilir ,mesela ben yol kurtarmanin numarasini eklemisim gecen whatsapda adamin profil resmi gorunuodu taniyor miyum hayir,belki esinizin de is icabi falan ekledigi alakasiz biridir
Aynen canım iş icabı kaydedip silmiş

çok anlamıyorum ama durumu da herkese açık yapabiliyorsun bildiğim kadarıyla. herkese açıksa kadının numarayı kaydetmesine gerek yok. yok yere adamın günahını alma başka bir durum yoksa.

çok anlamıyorum ama durumu da herkese açık yapabiliyorsun bildiğim kadarıyla. herkese açıksa kadının numarayı kaydetmesine gerek yok. yok yere adamın günahını alma başka bir durum yoksa.
Valla telde iş icabı baya insanlarla konusuyor gün içinde o yüzden biraz inanmış gibiyim ama yinr de teli alıp bakarım genelde..takipteyim..kaç gündür burnundan getirdim
Bi konuya filan gidiyoruz diyo evde yoklarsa tel nosunu haber merkezinden alıyoruz kimlik bilgilerini ve bikaç evle ilgili soru soruyoruz diyo o zaman kaydetmiş olabilirim diyo

Valla telde iş icabı baya insanlarla konusuyor gün içinde o yüzden biraz inanmış gibiyim ama yinr de teli alıp bakarım genelde..takipteyim..kaç gündür burnundan getirdim
Bi konuya filan gidiyoruz diyo evde yoklarsa tel nosunu haber merkezinden alıyoruz kimlik bilgilerini ve bikaç evle ilgili soru soruyoruz diyo o zaman kaydetmiş olabilirim diyo
olabilir tabi ki gün içinde bir sürü insanla muhatap oluyoruz kargocu mu dersin müşteri mi dersin hepsinin numarası var.

Faceniz varsa kadinin numarasini yazin bakalim cikacak mi ?
Orda esinle arkadas mi?

Bir arkadas yazmis gecmis konusmalari yukleyin diye.
Bunu yapin. Gercegi bilmek istiyorsaniz. Anlarsiniz neler dondugunu .

Back
X