ben şok oldum buyruk sizde şok olun?

Ya geceden beri okuyorum hala anlamadım, nolur biri açık ve net açıklayabilir mi çok merak ettim

Ben hiç bişe anlamadım ki
Konu ne
Neye şok oldun
Neye şok olmamız gerekiyor
Biri beni aydınlatsın lütfen ya

Bu konu nere vardı hala bekliyorum
Da sanırım hatun bizi trollemek için insan üstü çabalamis ,yinede merak ediyorum ne yani sırf kk hatunlari ni ezikleyebilirim egosuyla böyle bir şeyin peşine düşmüş olabilir mi?gerçekten!
Hani eğer öyleyse bizde yattigim iz yerlerden ona gülüyoruz kabaetimizlen haberi olsun!

Pampa konu silmek yasak ..gece ne kafasıyla yazdın da bugün ayilinca sildin ? Demek ki neymiş , sağlam kafa , sağlam vücutta bulunurmus :) yediğimize içtiğimize dikkat etmeliymisiz klavye bulduk mu gelişine yazmamaliymisiz. .yoksa kk bizi püskürtür, konu sildirtecek kadar tırsmamıza sebep olur :)

hayır amaç birini karalamaksa düzgün bi Türkçeyle yap da anlaşılsın bari bu nedir ya konuyu anlamadım ki fikret bila ile konuşmandan bize ne ayrı ca

Bugün herkesin kafası güzel sanırım
dün gecede bişeyler var ben diyim, merkür mü yakınlaştı dolunay mı çktı ne olduysa bu kadınlara bişeyler oldu dün her konunun içeriği ayrı tuhaf
Tam olarak söylemek istediğim buydu teşekkürler

Çok merak ediyorum adı geçen isimleri aratan bir Allahın kulu var mı ?
Çok saçma bi reklam anlayışı !!!

Bugün herkesin kafası güzel sanırım

Tam olarak söylemek istediğim buydu teşekkürler
Mune yok dünden beri bence herkes fırsat kolluyordu , munenin yokluğunu anladıkları gibi patır patır açıldı anlamsal derinliğine erişmenin biz normal zekalı insanlar için mümkün olmadığı konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…