Doğru diyosun, sadece dediği annem terbiyesizlik etmiş, bu kadar. Ve annemler , yaşananlardan ötürü, eşimin annesi adına bi özür dilememesini garipsiyorlar.Diyeceğini demişsin eşine kararlı olman yeterli bundan sonra. Ama şunu da bil ki muhtemelen eşin de senin ailenle gorusmeyecek bu durumda. Her ne kadar haksız olsa da sessiz kalması ailesinin yanında olduğunu gösteriyor çünkü.
Yok öncesinde benle konuştu zaten k.v. bana saydı bi sürü lafı, bende annemle paylaştım. Annemde aradıAnnenize şikayet etmek yerine,siz neyin nesi bu diye sorsaydınız,olay belki bu kadar büyümezdi,fitili siz ateşlemişsiniz gibi geldi bana...
Bazen bu tip insanlara karşı tarafın tepki vermesi iyi oluyor.Annenize şikayet etmek yerine,siz neyin nesi bu diye sorsaydınız,olay belki bu kadar büyümezdi,fitili siz ateşlemişsiniz gibi geldi bana...
İşte herşeyi ailelerle paylaşmamak gerekiyor,paylaşılacaksada artısı eksisi ne olur diye hesap etmeli,belki bir zaman sonra kv le ilişkileriniz düzelecek,ama annenle birbirlerine söyledikleri sözler unutulmayacak...Yok öncesinde benle konuştu zaten k.v. bana saydı bi sürü lafı, bende annemle paylaştım. Annemde aradı
K.v. ile anneme meseleyi açmadan önce konuştum bunlar neyin nesi die, o kadar ağır konuştu ki bana, annemle paylaştım. K.v. nin sanane de me durumu yok annemede laf etti çünküÜslubu bilemem de derdiniz ne ise Kv yi siz arayın annenizi neden karıştırıyorsunuz
Muhtemelen ben de Kv niz gibi tepki verirdim
Anneniz veliniz mi
Özetle annenizle paylaşmayın KV'yi kendiniz paylayın
Doğru diyosun, sadece dediği annem terbiyesizlik etmiş, bu kadar. Ve annemler , yaşananlardan ötürü, eşimin annesi adına bi özür dilememesini garipsiyorlar.
Valla okadar sahipsiz gibi zannediyorlar ki, annem: aman karışmıyım kızımın huzuru bozulmasın die die, bende sus pus kalmadım yeri gelince cvbını verdim ama bana mısın demediBazen bu tip insanlara karşı tarafın tepki vermesi iyi oluyor.
Yoksa saldım çayıra mevlam kayıra.hepten sahipsiz belliyorlar sonra.
Sadece yerini bilmek lazım.
Eğer bu olayda konu sahibinin mağduriyeti söz konusuysa ve hakkını savunamayacak pozisyondaysa tabiki olayı üçüncü kişiye devretmeli,ama bu durumda konu sahibi için herşey dahada içinden çıkılmaz hal almış,gelin kaynana iyide olur kötüde,ama iki dünürün birdaha yüzyüze bakacaklarını sanmıyorum..Bazen bu tip insanlara karşı tarafın tepki vermesi iyi oluyor.
Yoksa saldım çayıra mevlam kayıra.hepten sahipsiz belliyorlar sonra.
Sadece yerini bilmek lazım.
K.v. ile anneme meseleyi açmadan önce konuştum bunlar neyin nesi die, o kadar ağır konuştu ki bana, annemle paylaştım. K.v. nin sanane de me durumu yok annemede laf etti çünkü
Bugüne kadar annem dahil olmadı zaten kızımın huzuru bozulmasın die die, ama bu durum onlar için( yanlış anlaşılmasın ama) sahipsiz algısı oluşturdu. Bu kafalar böyle malesef. Ha benim yeri gelince çok da gzl lafını verdim ama kadın iyice cozuttuBak benden sana tavsiye asla gidip de kimsenin lafını kimseye taşıma. Bak annen çok mutsuz oldu, sen mutsuz oldun. Kargaşa çıktı. Güzel mi oldu?
Bir de araya mesafeni koy. Söylediği laflara da karışma duymamazlıktan gel. Hoşuna gitmeyen bir şey söylediğinde "bir daha bahsetmeyin hoşlanmıyorum" de ciddi bir şekilde.
Arayı bulmak zorundasın yoksa çok üzülürsün.
Konuyu çok ayrıntısı ile anlatamıyorum ama k.v. ile mesele herzamanki gibi üzerine vazife olmayacak işlere karışması. Aslında mevzu evimin içişlerine karışmaya çalışması yine ve yine.Yine de annenizin açıp Kv ile kavga etmesi olmamış
İlkokul çocuklarının ilişkilerine bile karışmıyoruz çözsünler kendileri diyoruz
Anneniz bana laf etmişsin değil o benim evladım demiş
Yani Kv ile kavga edip iliskiyi bitirecektiniz annenize de ayrıca kavga etmesine gerek yok kızımı ezdirmem tavrı hatalı
Sizin korunmaya ihtiyacınız yok ama anneniz bu İmajı çizmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?