Ben şok şok!!

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Arkadaşlar iyi akşamlar, bebeğimin bakımı ile ilgili bir konu vardı, k.v. ye baktırmak konusunda, artık olmucağı kesinleşti, benim bugün burda asıl paylaşmak istediğim k.v. nin anneme yaptığı terbiyesizlik. Çok ayrıntıya girip anlatmak istemiyorum malum vesvese bi insanım bi tanıdık falan çıkar, neme lazım. Olay şu k.v. bana göre çok basit bi okadar dillenmesi basit bir konuda önce oğluyla, daha sonra benimle, laf benim tarafımada( aileme de) söylenince konuya dahil oldum. K.v. olmadık laflar dedi bana. Haliyle bende annem ile paylaştım. Annem k.v. yi aradı neyin nesi bunlar die. K.v. anneme; hadsiz, sen kimsin, kendine gel gibi laflar ettiben de o sırada annemin yanındayım ben şokköyle bağırıo ki terbiyesiz kadın. Annemin dediği: bu laflar nerden çıkıo, k.v.: sanane, seni ilgilendirmez gibi laflar edio, annemde buna karşılık; evlat benim olunca çok da ilgilendirir canımın parçası gibi laflar edio, bu sırada iki tarafında sesleri yüksek ama k.v. anneme haddini bil gibi laflar sarfedio. Olay bu; ben zaten zorunlu olmadıkça k.v. ile görüşmüyorum, bundan öncesinde olan sebepler, evladıma annem bakıyordu sağlık sebebi ile bakamaz duruma geldi k.v. ben bakayım dedi kendi teklif getirdi, haliyle bu yaptığı son olaydan sonra baktırmıcam, eşim denyosu bu olaydan sonra sessiz kaldı, beni yaralayan annemden olaylardan dolayı özür dilemesi kendi annesinin yaptığı terbiyesizliğe karşılık. Eşime ailen benim için bitmiştir, sen görüşürsün annen baban ama sakın sakın beni katma dedim. Ama yarın birgün uzatma bilmem ne lafı edicek ve ben eşimin sözkonusu benim ailem olunca yaptığı bu umursamazlığa deli oluorum. K.v. denen şahsiyetide arayıp bi güzel kalaylamak istiyorum. Ben bu insanlara karşı nasıl bir tavır takınmalıyım, kocam da dahil. Siz ne yapardınuz. Cvplarınız için şimdiden telekkürler.

Diyeceğini demişsin eşine kararlı olman yeterli bundan sonra. Ama şunu da bil ki muhtemelen eşin de senin ailenle gorusmeyecek bu durumda. Her ne kadar haksız olsa da sessiz kalması ailesinin yanında olduğunu gösteriyor çünkü.

İyi ki detay vermemişsiniz :)

Ben olsam ne konuşursa konuşsun , görüşmicem dediysem görüşmem.
Hiçbirşey annemden kıymetli değil. Anneme yapılan saygısızlığı kabul etmem.

Ama arayıpta olayın suyunu çıkarmayın.madem görüşmemeye karar vermişsiniz.

Kim olursa olsun benim annene o lafları edemez. O lafları alır onun ..... Neyse. Haddini bildir.

Doğru diyosun, sadece dediği annem terbiyesizlik etmiş, bu kadar. Ve annemler , yaşananlardan ötürü, eşimin annesi adına bi özür dilememesini garipsiyorlar.

Annenize şikayet etmek yerine,siz neyin nesi bu diye sorsaydınız,olay belki bu kadar büyümezdi,fitili siz ateşlemişsiniz gibi geldi bana...
Yok öncesinde benle konuştu zaten k.v. bana saydı bi sürü lafı, bende annemle paylaştım. Annemde aradı

Annenize şikayet etmek yerine,siz neyin nesi bu diye sorsaydınız,olay belki bu kadar büyümezdi,fitili siz ateşlemişsiniz gibi geldi bana...
Bazen bu tip insanlara karşı tarafın tepki vermesi iyi oluyor.
Yoksa saldım çayıra mevlam kayıra.hepten sahipsiz belliyorlar sonra.

Sadece yerini bilmek lazım.

Yok öncesinde benle konuştu zaten k.v. bana saydı bi sürü lafı, bende annemle paylaştım. Annemde aradı
İşte herşeyi ailelerle paylaşmamak gerekiyor,paylaşılacaksada artısı eksisi ne olur diye hesap etmeli,belki bir zaman sonra kv le ilişkileriniz düzelecek,ama annenle birbirlerine söyledikleri sözler unutulmayacak...

Üslubu bilemem de derdiniz ne ise Kv yi siz arayın annenizi neden karıştırıyorsunuz

Muhtemelen ben de Kv niz gibi tepki verirdim

Anneniz veliniz mi

Özetle annenizle paylaşmayın KV'yi kendiniz paylayın
K.v. ile anneme meseleyi açmadan önce konuştum bunlar neyin nesi die, o kadar ağır konuştu ki bana, annemle paylaştım. K.v. nin sanane de me durumu yok annemede laf etti çünkü

Doğru diyosun, sadece dediği annem terbiyesizlik etmiş, bu kadar. Ve annemler , yaşananlardan ötürü, eşimin annesi adına bi özür dilememesini garipsiyorlar.

Başkası adına özür dilemeyi çok saçma bulurum her zaman. Ailenizin böyle bir beklentisi olmamalı bence ki zaten eşiniz de sessiz kaldığı için annesine hak veriyor bence. Olayı hiç buyutmeyin artik kapatın tamamen. Esiniz açacak olursa da o konu benim için bitti annen benim hayatımda artık yok deyip kestirip atın.

Anneni niye karıştırdın sen arasaydin ya araya anneyi koymak mevzuyu daha kotu yapar
Annenin haberi bile olmaması gerekirdi

Benim annem olsa tenezzül Edip aramaz tartışmaya asla girmez baya telde kavgaya tutusmussunz
Yolu yordamı var bu meselelerin

Bide Esiniz niye özür dilesin ailenizDen ??? iki koca insan tartışmış olgunca halletmek varken ...esinden niye özür bekleniyor :) hem nolursa olsun annesi niye ezsin ki

Annen tartışmaya girmeden sessiz kalıp kızım meseleni sen hallet senin kayinvaliden dese esin kusura bakmayın annem yanlış davranmış derdi belki

Bak benden sana tavsiye asla gidip de kimsenin lafını kimseye taşıma. Bak annen çok mutsuz oldu, sen mutsuz oldun. Kargaşa çıktı. Güzel mi oldu?
Bir de araya mesafeni koy. Söylediği laflara da karışma duymamazlıktan gel. Hoşuna gitmeyen bir şey söylediğinde "bir daha bahsetmeyin hoşlanmıyorum" de ciddi bir şekilde.
Arayı bulmak zorundasın yoksa çok üzülürsün.

Valla okadar sahipsiz gibi zannediyorlar ki, annem: aman karışmıyım kızımın huzuru bozulmasın die die, bende sus pus kalmadım yeri gelince cvbını verdim ama bana mısın demedi

Eğer bu olayda konu sahibinin mağduriyeti söz konusuysa ve hakkını savunamayacak pozisyondaysa tabiki olayı üçüncü kişiye devretmeli,ama bu durumda konu sahibi için herşey dahada içinden çıkılmaz hal almış,gelin kaynana iyide olur kötüde,ama iki dünürün birdaha yüzyüze bakacaklarını sanmıyorum..

K.v. ile anneme meseleyi açmadan önce konuştum bunlar neyin nesi die, o kadar ağır konuştu ki bana, annemle paylaştım. K.v. nin sanane de me durumu yok annemede laf etti çünkü

Yine de annenizin açıp Kv ile kavga etmesi olmamış

İlkokul çocuklarının ilişkilerine bile karışmıyoruz çözsünler kendileri diyoruz

Anneniz bana laf etmişsin değil o benim evladım demiş

Yani Kv ile kavga edip iliskiyi bitirecektiniz annenize de ayrıca kavga etmesine gerek yok kızımı ezdirmem tavrı hatalı

Sizin korunmaya ihtiyacınız yok ama anneniz bu İmajı çizmiş

Bugüne kadar annem dahil olmadı zaten kızımın huzuru bozulmasın die die, ama bu durum onlar için( yanlış anlaşılmasın ama) sahipsiz algısı oluşturdu. Bu kafalar böyle malesef. Ha benim yeri gelince çok da gzl lafını verdim ama kadın iyice cozuttu

Konuyu çok ayrıntısı ile anlatamıyorum ama k.v. ile mesele herzamanki gibi üzerine vazife olmayacak işlere karışması. Aslında mevzu evimin içişlerine karışmaya çalışması yine ve yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…