Ben şok şok!!

İşte diyorum ya o yüzden zamanını bilmeli
Uygun muydu değil miydi kendi bildiği bir durum.

Valla okadar sahipsiz gibi zannediyorlar ki, annem: aman karışmıyım kızımın huzuru bozulmasın die die, bende sus pus kalmadım yeri gelince cvbını verdim ama bana mısın demedi
Görüşmeyin artık. Geri adım atmayın.

Aileler işin içine bosanirken girmeli oda yapılabilecek ne var bitecekse bile en güzel nasıl biter kurtulur mu bu evlilik diye girmeli

Nolursa olsun annenin araması olmamış
Aramaya kalktığında engel olmalıydın hatta en başta soylememeliydin

Kol kırılır yel içinde kalır
3 senedir kv ile görüşmüyorum hiçbir şekilde annem sebebini bilmez
Bı kere iyi olmanız için yapabileceğim birşey var mı kızım dedi hayır karışma dedim okadar niye çünkü benim kocamın annesi benim problemim

Kayınvalide cirkinlesmis hadsizlik etmiş ama taş yerinde ağırdır siz olgun olun önemli olan eşiniz

Konuyu çok ayrıntısı ile anlatamıyorum ama k.v. ile mesele herzamanki gibi üzerine vazife olmayacak işlere karışması. Aslında mevzu evimin içişlerine karışmaya çalışması yine ve yine.

Eee

Karışma diye annen arayınca o da karışmış oluyor işte

Kk da en büyük sıkıntı bu erkek annesi eve karışmasın ama kız annesi kızına sahip çıksın bakış açısı

Bence ikisi de karışmamalı ve Kv ye karışma demek de annene düşmez zira bu durumda da o kayışmış oluyor

Bakın hanımefendi kuşağınıza küpe edin şu sözümü " kocanız size sahip çıkmadıktan sonra gerekirse babanız kalksın milleti dövsün hiçbir işe yaramaz" sizin kocanızın bu duruma dur demesi lazım. Gerisi boş

Evimle ilgili bir mevzuda k.v. karşıyor, karışırkende az buz laflar etmiyor bana, bu arada olayı kendi annemler tarafınada sıçratıyor onlarada laf söylüyor, olay böyle gelişiyor

Yutulacak şey var yutulmayacak şey var. Kv nin annenize yaptığını ömür boyu sindiremeyeceksiniz benden söylemesi. Hiçbir şekilde görüşmeyin. Ben olsam çok daha fazlasını yapardım ama size sunu yap bunu yap diyecek hadde sahip değilim. En azından sunu söyleyim size: Eğer su kararlı duruşunuzdan çok değil bir tık kadar vazgeçerseniz bunun önünü alamazsınız. Kimse annenize böyle davranamaz. "Haddini bil" nedir Ya. Annenizin ondan asagı olan yanı nedir ki haddini bilecek! Asıl kendisi haddini bilsin ve ağzından çıkanı kulağı duysun. Çok gerildim.

Haklısınız, teşekkür ederim yorumunuz için.

Hepsini okuyamadim ama neden kv ne dediyse annenize yetistirdiniz? Madem kotu bisey soyledi kendi hakkinizi da ailenizin hakkini da arasaydiniz. Gereken cevabi kv verseydiniz. Annenize laf tasiyorsunuz bir de anneniz ariyor kv hesap soruyor. Neden ikisini yuz goz ediyorsunuz. Valla ben tek suclu sizi gordum. Haliniz tavriniz hic mi hic hos degil. Esinizin ailesi ile aranizda olanlari annene yetistirmen hic etik degil. Sen unutursun barisirsin annen unutmaz. Olayi da bosu bosuna buyutmussunuz. Iki insani birbirine dusurmussunuz. Vicdaniniz rahat mi cok merak ediyorum.

K.v. ile annemin arası yok gibi zaten, k.v. annemden hiç haz etmez, bayramda ilk anneme gitmek onun için büyük bir problemdir. Benim anneme minimum seviyede gidilmelidir ona göre, annemi övücü bi laf etsem bozulur. Yani annemle zaten problemli, k.v. nin annemler tarafınada laf etmesi büyük etken, ha ben cevabını verdim ama kimse salak bilmesin istedim.

Ha laf taşıyo diyosunuzya kadın yeri gelip beni anneme çok şikayey etmiştir. Sebepler şurda gezme var gelmio, şunun gelini kızı gelio bunun gibi sebepler. Annem onun yapısı öyle ben napıyım gibi cvplar vermiştir. Ama bu kadarı çok fazla oldu.

Kayinvalide haksiz ama anneniz de haksiz. Aranizda bir problem varsa siz cozmeliydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…