Ben şokkk !

hergece seviyorduk'u gortukten sonra direk konunun sonuna baktim Normal bi kadin cilginlar gibi seviyorduk falan yazmiyor cunku genelde

Ve Alinti oldugunu gordum. oh be bosuna vakit kaybetmedim

Belirtmek istedim :d Optm bye
Bende sevisiyorduk kelimesinde yeni uyemi diye basina baktim

Ne saçma Bir cevap
Allah ıslah etsin
Suyunu çıkardılar her şeyin

ahaha gazatede gördüydüm ben bunu
yalnız benzer bir şeyi bir erkek annesi olan eski komşumdan duymuştum, apartmanlarındaki bir çocuk erkeklerle yatıyormuş
kadın o günden sonra oğlum eve atsın da kız atsın yeter ki artık ona bişey demem diyordu, ona çok gülmüştüm.

ilk aşkımla 15 yıl sonra İstanbulda yolda karşılaştık şaşkınlıkla bakıştık sarıldık filan dedim dünya küçük :) bizim ilişkimiz 16 yaşında bir gençlik kampında başlamıştı. o istanbulda ben Ankarada yaşıyordum. o üniversiteyi o yıl kazanmıştı bende lise sona geçmiştim. sadece mektupla süren o eski usul aşklardan anlayacağınız :) benim üniveristeyi kazanmamla bitmişti zaten. ama ilk aşk işte masumane yanaktan öpen elimi tutan ilk çocuk işte :) neyse karşılaştığımızda okul bitti evlendim istanbula geldik filan diye konuştum sonra sen evlendinmi dedim yok evlenmedim ama beraber yaşıyoruz dedi iyi dedim sevindim onun için işte facebook telefon bilgisi alışverişi oldu ayrıldık. karşılaşmamızdan iki yıl sonra facebookta sevgilim doğum günüm için video hazırlamış diye paylaşmış allahım ne göreyim ilk aşkımın sevgilisi kel bıyıklı bir adam dondum kaldım. dudakduğa el ele pozlar. tercih meselesi ama ne zaman nasıl duygularını anlamış merak ediyorum doğrusu. soramadım. mutluluklar diledim. arada selamlaşıyoruz :) benimde oğlum var ne kınıyorum ne yadırgıyorum. Allah herşeyin hayırlısını versin

Kadın olması çok acı verici, erkek olmasıda çok iğrenç. İhaneti affetmem diye düşünüyorum ama ille ikisinden birini affetmek zorundaysam, bir kadını affederdim.Ama bir erkek midemi inanılmaz bulandırıcağı içiin birdaha hiç şansı yok. :)

Konuyu okurken kim aktifti kim pasifti diye dusunen sadece ben miyim ikisi de igrenc ama aklima geldi. Basta konu sahibinin basina geldi sandim. Agzim acildi. Sonda guzinablanin yorumu gordum saha da agzim acildi. Gercekten her erkegin aklina geliyor mudur bunlar? Bir filmde erkegin erkege tecavuz sahnesine denk gelmistim. 3 gun yemek yiyememistim,kusmustum. Takinti haline gelmisti. Eski sevgilimin de telefonunda ciplak kizlar ayrica gay erkek resmi gormustum. Simdi hepten takinti yaparim. Karsima cikacak kiside boyle seyler var midir diye. Her erkegin meyli yoktur degil mi ya? Oyle olsa hepsi i.ne olurdu degil mi?

Sevgili konu sahibi sonunda " okuduğumda şok oldum bu nasıl birşeydir ya Allah ıslah etsin . Ama gercekten kadın olsaydı daha mı fazla acı çekicekti ?" diye sormuşsun ya. Hürriyet iki gün önce yaptı o anketi ordan sonuçlarını görebilirsin burada ekşına gerek var mıydı bilemedim :)

İlk yoruma baksaymışım keşke onca adrenalini boşa harcadım şimdi

Biraz okudum hemen bu konu fake dedim Sonradan alıntı olduğunu gördüm.
Gerçek hayatta yok mu,evet var hem de bence düşündüğümüzden fazla. Kadın olsa bence de daha çok üzülür insan çünkü kıyaslama/rekabet duygusu var ama adamla neyini kıyaslayacaksın? Erkek olması da şok etkisi yaratır,ben öyle olacağını tahmin ediyorum inş. hiçbirimiz yaşamayız. İkisinde de boşanılır ama o konu tartışmaya açık bir konu değil.

Kadınla aldatılmayı tercih ederim.

Kadınla rekabet etme şansın var ama bir erkekle neyinle rekabet edebilirsin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…