- 7 Ocak 2018
- 27.489
- 79.838
- 598
- 35
- Konu Sahibi Fight4freedom1
- #101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kayınvalidemlerin kullandığı arabanın Hgssi eşimin üzerineydi.Bir sinirle 3 4 ay önce iptal ettim.Uygulamadan bakınca geçiş ihlalleri gözüküyor.Kaynımın falan iptal oldugundan haberi yok.Eşim nasıl söyleyeyim diyor. Ben söylesem ayıp mı olur?
Aileden uzaklaşınca ne değişecek sen yine aynı sen olduktan sonra?Haklısınız.Zaten ailesinden uzaklaşmak için başka şehre gitmeyi düşünüyorum
Aileden uzaklaşınca ne değişecek sen yine aynı sen olduktan sonra?
Arabadan bedenen ayrılsa da ruhen ayrılamaz ki, aklında,kalbinde her daim araba var.Willye ozenmis. Esi ile ayri sehirlerde yasayacaklarmis ama o arabadan ayrilmak cok zor olur ya![]()
Wuthering konu acinca aninda gozumde canlanan.
Eki Görüntüle 3262462
Ailesi arabaya atlatıp yatılı gelecekler oğullarını özleyip. O zaman sinir krizi eşliğinde üçüncü sayfaya çıkar herhaldeAileden uzaklaşınca ne değişecek sen yine aynı sen olduktan sonra?
Iyice sıvamış olursun bence hiç bulaşmaKızlar kayınvalidemlerin kullandığı arabanın Hgssi eşimin üzerineydi.Bir sinirle 3 4 ay önce iptal ettim.Uygulamadan bakınca geçiş ihlalleri gözüküyor.Kaynımın falan iptal oldugundan haberi yok.Eşim nasıl söyleyeyim diyor. Ben söylesem ayıp mı olur?
Bekarken mi almışlar o komşu hiç bilmiyordum,herkes bekarken ailesine destek olur ,şimdi o arabayı mı istiyormuşRabbim kimseyi yoklukla sınamasın. Eşin bekarken babasına yardım ederek aldırdığı arabayla kafayı bozmak çok hüzünlü. Tutunacak tek dalınız o araba herhalde.
Pes, bu sekilde alinan arabanin ustune bile akbaba gibi üşüşme pesindeEngelli babanne üzerinden eşi babası ile birlikte alıyor, kaynının dediği gibi bir katkısı yok, babasının payını sahipleniyor, baba da destekliyor zaten.
Sorma, kocası ölürse malın peşini bırakmayacağını da söyledi, kayınbabasının mirasçısıymış o da.Pes, bu sekilde alinan arabanin ustune bile akbaba gibi üşüşme pesindesanki calisip, kendi almis
Evet bekarken almış. Eşi bile sallamıyor bu kadar ama konu sahibi bu araba yüzünden ruh sağlığını kaybetti.Bekarken mi almışlar o komşu hiç bilmiyordum,herkes bekarken ailesine destek olur ,şimdi o arabayı mı istiyormuş
Kendi arabaları yok mu acaba,durumları çok mu kötü ki tee bekarken yapılanlarla ilgileniyor,Evet bekarken almış. Eşi bile sallamıyor bu kadar ama konu sahibi bu araba yüzünden ruh sağlığını kaybetti.![]()
Acaba bizim kızın anlattığı kadar para koymamış olmasından adam takmıyor olabilir mi ya? Hem düğünü de ailesi yaptı eşyaları da onlar aldı zaten. Ama bizim kıza sorsan kocası kuş kadar maaşla evi çeviriyordu herkesi besliyordu bekarken.Evet bekarken almış. Eşi bile sallamıyor bu kadar ama konu sahibi bu araba yüzünden ruh sağlığını kaybetti.![]()
Bu da olabilir. Eşim de bekarken babasının ev kredisini ödedi birkaç sene. İnan ne ödediğini bilmem bile. Bana ne ya beni ne ilgilendirir? O kadar mı düşkünüz sjksjslAcaba bizim kızın anlattığı kadar para koymamış olmasından adam takmıyor olabilir mi ya? Hem düğünü de ailesi yaptı eşyaları da onlar aldı zaten. Ama bizim kıza sorsan kocası kuş kadar maaşla evi çeviriyordu herkesi besliyordu bekarken.
Sanırım yok. Maddi durumlarının pek parlak olduğunu sanmıyorum. Biraz iyi olsa ömrü hayatını o arabanın satılmasına vakfetmezdi herhalde.Kendi arabaları yok mu acaba,durumları çok mu kötü ki tee bekarken yapılanlarla ilgileniyor,