Ben şuan ne yapacağım

Konuyu okuyunca gülümsedim.

Uzun süredir görmedigin erkek ark. geliyor. Sen de üstüne adet oluyorsun. Ağda yapman gerekiyormuş.
İlişki olamayacağı için, ne yapabilirim diye? konu mu açtın :KK73:

İlahi generalsmoker :KK48:

Canım sen
Bu kadar büyütmenin ne anlamı var ki herşey seksten ibaret değil özlediysen hasret gider sarıl muhabbet et hemen niye aklın vajinana gidiyo onu anlamadım :) kimi senin derdini anlamamış agrı kesici al falan diyo ne bilsinler vermek istediğini herkes sanıyo buluşucan sancın olmasın.. Lütfen zoruna gitmesin
anlamadın galiba vermek istediğini hepimiz anladık tam da bunun için soruyo konu sahibi vermek istiyo :)) ve agrı kesiciler regli kesiyo bir kaç saatliğine de olsa yada cok azaltıyo ben cok sancılı oldugum için kullanıyorum ve kesiyo bi kaç saatliğine sen niye bizim yazfıklarımızı anladın onu anlamadım

O kesinlikle istemez hasta olduğumu bilse kesinlikle yapmaz ins kesilir bu yöntemleri deneyeceğim yedi de gelcek :)

"Günahını biliyorum, umursamıyorum,
Mikrop kapabilir ihtimal dahilinde rahmimi kaybedebilirim, umursamıyorum.
Sevdiğim adamdan regl halimi gizlemem lazım, yoksa benle ilişkiye girmez,
nasıl saklarım onu kandırırım da cinsel birleşme yaşarım?"

Konunu böyle yaz canım sen, daha iyi anlaşılır.

Canım sen

anlamadın galiba vermek istediğini hepimiz anladık tam da bunun için soruyo konu sahibi vermek istiyo :)) ve agrı kesiciler regli kesiyo bir kaç saatliğine de olsa yada cok azaltıyo ben cok sancılı oldugum için kullanıyorum ve kesiyo bi kaç saatliğine sen niye bizim yazfıklarımızı anladın onu anlamadım
Yok canım sen beni anlamamışsın :) bi kaç arkadaş mens falan diyince anlamamışya oyüzden dedim zaten vermek istediği ap açık ortada nasıl anlamam ki :) valla sabah sabah gülsekmi aglasakmı :KK70:

Yok canım sen beni anlamamışsın :) bi kaç arkadaş mens falan diyince anlamamışya oyüzden dedim zaten vermek istediği ap açık ortada nasıl anlamam ki :) valla sabah sabah gülsekmi aglasakmı :KK70:
He öyle oldu sabah sabah mensinin kesilmesini istiyo konu sahibi konu sahibi bugun sevgilisini her türlü götürür bence hatun bi aydır yapmıyomuş napsın:))

"Günahını biliyorum, umursamıyorum,
Mikrop kapabilir ihtimal dahilinde rahmimi kaybedebilirim, umursamıyorum.
Sevdiğim adamdan regl halimi gizlemem lazım, yoksa benle ilişkiye girmez,
nasıl saklarım onu kandırırım da cinsel birleşme yaşarım?"

Konunu böyle yaz canım sen, daha iyi anlaşılır.
Ee sen anlamış sın ve anlatmışsin ya nr gerek var dimi

Ne var be içiniz geçmiş sizin bayan bayanayiz hepimiz bir aydır görmüyorum ve bir bu kadar da goremeyecgim diyorum bir gün için çağırdm geliyor nerelerden normal değil mi suan regl durumum tamamen süpriz oldu süpriz

Sizin ve partnerinizin saglıgı acısından sıkıntıya sokabilecek bir durum, prezarvatif ile ilişkiye girilebilir. AMA dinimizce uygun değildir..

Suna dikkatinizi cekmek isterim ki genital bölgenizdeki tüyleri sorun etmeniz estetik acıdan kaygınızı normal karşılıyorum ama mens donemınde akıntınız devam ederken partnerinizin cinsel bölgesinin kana bulanması hiç estetik görünmeyeceğini düşünüyorum.Bir daha düşünmenizi tavsiye ederim..

Ne var be içiniz geçmiş sizin bayan bayanayiz hepimiz bir aydır görmüyorum ve bir bu kadar da goremeyecgim diyorum bir gün için çağırdm geliyor nerelerden normal değil mi suan regl durumum tamamen süpriz oldu süpriz
Bu kadar sinirlenme şampiyon tamam anladık ateşin tavan yapmış :D

Back
X