Ben şuan ne yapacağım

O kesinlikle istemez hasta olduğumu bilse kesinlikle yapmaz ins kesilir bu yöntemleri deneyeceğim yedi de gelcek :)
Adam iğreniyoki yapmıyo
Görse anlasa iğrenir tiksinir senden pislik mikrop çünkü kesecek bi yöntem yok fik fik için adet kanaması kesilmresini istemek pek doğru değil ayrıca bı azgın haller bi kadına pek de yakışmıyo kocan olur o ayru onu da biz bilmeyiz

Hayızlı kadınla cinsel ilişkide bulunmak, Bakara Suresi 222. Ayette (Sana, kadınların aybaşı hali hakkında da sorarlar, de ki: "O bir ezadır (rahatsızlıktır)". Aybaşı halinde iken kadınlardan el çekin, temizlenmelerine kadar onlara yaklaşmayın. Temizlendikleri zaman, Allah'ın size buyurduğu yoldan yaklaşın. Allah şüphesiz daima tevbe edenleri sever,temizlenenleri de sever.)

sizin dini inanc hassasiyetiniz varsa bunuda bilin istedim sizin icin arastirdim.adetliyken iliskiyi dinimiz yasaklamistir haramdir buyuk gunahlardandir.

icim rahat etmedi soylemek istedim.
Allah seni:KK70: kız zaten evlilik dışı cinsel ilişkiye girecek kaldı ki regli ayet yazmışsın:p

Son düzenleme:
Adam iğreniyoki yapmıyo
Görse anlasa iğrenir tiksinir senden pislik mikrop çünkü kesecek bi yöntem yok fik fik için adet kanaması kesilmresini istemek pek doğru değil ayrıca bı azgın haller bi kadına pek de yakışmıyo kocan olur o ayru onu da biz bilmeyiz
Yakışir yakışmaz ona biz karar veririz .

Erkek arkadaşına mens oldum gelme bugün de olsun bitsin.bizim erkekler mens ne? ne diyosun canım derler herhalde.biz bayanlar bile bilmiyorken.seninki biliyorsa anlar anlamazsa büyük bir hastalık zanneder zaten gelmez:KK70:

Erkek arkadaşına mens oldum gelme bugün de olsun bitsin.bizim erkekler mens ne? ne diyosun canım derler herhalde.biz bayanlar bile bilmiyorken.seninki biliyorsa anlar anlamazsa büyük bir hastalık zanneder zaten gelmez:KK70:
Biliyor o bilmez olurmu ama ben onu yurtdışından çağırdm gel dedim dönüşü yok artık zaten yapacak bişey de yok sinemaya gideriz

Hepiniz evlilikle beraber birlikte oldunuz zaten ! Ayrıca tercih meselesi sizi hic ilgilendirmez görüyoruz sözde müslüman lari din üzerinden ahkam kesinleri lütfen burda edebiyat yapmayın
ne alakası var :)
ben sana kalk tövbe et namaz kıl mı dedim:D
oradaki tezat durumu söyledim
kafan çok güzel çalışıyor güle güle kullan

Terbiyesiz kadın
Agzını topla gerizekalı terbiyesiz senmisin benmiyim herkes farkında şeyinin derdine düşmüşsün başka bildiğin yok millet ne dertlerle uğraşıyo sen burda adetini nasıl durdurma derdindesin utanma olsa sen böyle bi konu açmışsın Allah hidayet versin umarım kötü yola düşmessin

Back
X