- 2 Aralık 2015
- 32.650
- 108.409
- 598
- Konu Sahibi generalsmoker
Hem sağlık yönünden ,hem dini açıdan sakıncalı.Araştrın isterseniz sakıncalarınıEvet onun için sordum zaten ama neden olmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem sağlık yönünden ,hem dini açıdan sakıncalı.Araştrın isterseniz sakıncalarınıEvet onun için sordum zaten ama neden olmasın
Bunca yıllık kadınım mensi de menstrüasyonu da ilk kez duydummenstrüasyon demek istemiş arkadaşmens oldumu da ilk defa gördü bu gözler. Kısaca adet, regl, aybaşı canım.
Hepsini biliyorum TeşekkürlerHem sağlık yönünden ,hem dini açıdan sakıncalı.Araştrın isterseniz sakıncalarını![]()
Sen biliyorsunda sevgilin biliyor mu?O ister mi böyle bir durumu?Hepsini biliyorum Teşekkürler
Evet onun için sordum zaten ama neden olmasın
IstemezSen biliyorsunda sevgilin biliyor mu?O ister mi böyle bir durumu?![]()
Hiç denemedim istemem deoral takıl madem![]()
Eeeeee,niye kafa yoruyorsun o zaman?Istemez
Neden ? Nereye açmam lazımdı sorun ne burda anlayamadım evet bugün benim derdim buBen bugün ayılamadım sanırım, sen regliyken cinsel ilişki için mi soruyorsun? Dert ettiğin de o şekilde ağda yaptıramamak,doğru mu anladım? Ne cesaret buraya böyle bir konu açabiliyorsun valla aklım şaştı.
Niye? Halbuki oral adetliyken cinsel ilişkiden daha mantıklı.Hiç denemedim istemem de
Anlamazsa ister diyeEeeeee,niye kafa yoruyorsun o zaman?![]()
Sana adetliyken ağda yapan kuaför mü tarif edelim güzelim? Yok öyle bir kuaförNeden ? Nereye açmam lazımdı sorun ne burda anlayamadım evet bugün benim derdim bu
Hiç denemedim istemem de
Ben anladım :) yardimci olamiyorsunz ben belki değişik fikirler çıkar diye konu acmıştımBen sizin konunuzdan pek bişe anlamadım ağda yaptırcam ama mens olmuşsun tanpon kullan yine de olur ağda sevgilinle görüşcen bu görüşmende de bişeler yapma nolmuş yani kıyamet kopmaz ya gelip seni menopoza mı sokalım dicem oda imkansız tanpon kullanıp yine ağda yaptırabilirsin zaten mensli mensli rahat da durmucan orayı da anladıkta sana nası yardımcı olcaz orayı anlamadım :))))