Ben tedavisi

Kgckgc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
27
2
1
27
merhaba arkadaslar yüzümde burnumun 2 kenarında da ayrı ayrı iki ben var yani burnugumuj sagında ve solunda biri daha büyük biri daha kücük hani hep insanların bu benleri sevmedigini düsünüyorum öyle asırı büyük bi boyda degiller ama sizce dıs görünüsü nasıl etkiliyorlar igrenc mi duruyorlae aldırmalı mıyım sizce dıs görünüse ve insanların düsüncelerime önem veren birisiyim acıkcası aldırmıs olan yardımcı olacak birisi var mi ya da sizce aldırmalımıyım herkes sakın aldırma cok yakısıyl karakteristik diyor ama cok kararsızım isteyene insta adresimi falan verebilirim görmek acısından simdiden tesekkürler

et beni değilse kalsın bence
benleri sevmem
yüzde olunca hiç sevmem ama yanağımda var benim de
allahtan et beni değil
ama aldırmayı düşünmüyorum

et beni değilse kalsın bence
benleri sevmem
yüzde olunca hiç sevmem ama yanağımda var benim de
allahtan et beni değil
ama aldırmayı düşünmüyorum
Ya et beni değil ama siskin yani düz değil leke gibi degisik kararsız kaldım universiteye baslıcam direk aldırıp mı baslasam hani degisim falan bilemedim

görmeden bir şey diyemeyiz tabi ki
benimde vardı yüzümün ortasında, et beni de değil normal ben de değil. hafif şişkinliği vardı. aldırdım ilk zamanlar leke oldu ama zamanla geçti çok rahat. rahatsızsan aldır. zor bir şey değil 10 dakikada alıyorlar

görmeden bir şey diyemeyiz tabi ki
benimde vardı yüzümün ortasında, et beni de değil normal ben de değil. hafif şişkinliği vardı. aldırdım ilk zamanlar leke oldu ama zamanla geçti çok rahat. rahatsızsan aldır. zor bir şey değil 10 dakikada alıyorlar
Hanfen görmek isterseniz buranın mesaj kısmı var mı bilmiyorum ama ordan instagram adresimi verebilirim yazdıgınız takdirde

Canım ben aldırdım. Çok çok çok basit bir işlem. Rahatsız ediyorsa kimseyi dinleme derim

Burnunu zoomlayip resim cekip koyarmisin yuzunu ifsa etmeden

Anladım peki iz kalıyor mu benim yüzümde cünkü
Bakımını çok iyi yaparsan iz kalmıyor tabi büyüklüğü de önemli. Sürekli e vitaminli krem sürmen gerekir. İz de kalsa siyah bir lekeden iyidir bence fondötenle kapatırsın :süslü:

Bakımını çok iyi yaparsan iz kalmıyor tabi büyüklüğü de önemli. Sürekli e vitaminli krem sürmen gerekir. İz de kalsa siyah bir lekeden iyidir bence fondötenle kapatırsın :süslü:
Ne zaman aldırmıstınız acaba cok soru sordum kusura bkamayın lütfen

Ya bu sitede yeniyimde bu soru icin farklı görüslere ihtiyacım oldugu icin acıyım dedim nerden yükleniyor foto ve silebilr miyim sonra

Ben dedim diye resmini korsun snra silemezsin, smdi bisey derim yanlis olur korkarim. O yuzden pek bilgim yok dogrusu geri kaldirmaktan eklemeden felan.
Sana ozelden mesaj at diycem ama o dogruya dogru en tehlikelisi. Guvenemezsin kimseye. Bence sen en temizi profil resmine bildigin zoomlamis halde burnunu koy. Ordan bakalim. Abes diye dusunme, nolucak sanki. Yuzunu sakla tamamdir. Kimseye yollama resmini, konuyada ekleme. Cunku 10 dk icinde silmezsen artik ebediyen kaliyor diye biliyorum.

Ben dedim diye resmini korsun snra silemezsin, smdi bisey derim yanlis olur korkarim. O yuzden pek bilgim yok dogrusu geri kaldirmaktan eklemeden felan.
Sana ozelden mesaj at diycem ama o dogruya dogru en tehlikelisi. Guvenemezsin kimseye. Bence sen en temizi profil resmine bildigin zoomlamis halde burnunu koy. Ordan bakalim. Abes diye dusunme, nolucak sanki. Yuzunu sakla tamamdir. Kimseye yollama resmini, konuyada ekleme. Cunku 10 dk icinde silmezsen artik ebediyen kaliyor diye biliyorum.
Profil fotografımı silebiliyor muyum sonra

Back
X