Ben tembelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Neredenbaksantutarsizlik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
1.880
2.252
333
Hem tembelim hem çok duygusal . Gençken de böyleydim ben . Elim işe güce varmazdı . Koli koli kitap okuyayım ellemesin kimse beni derdim . Evlendim aynı oldu . Eşim yemek temizlik beklemez koy onune makarna her gün yer . Işe gittim işten geldim zorunlu isleri yaptım oturdum okudum . Hep okudum . Bebeğimizin odası gelecek yakın zamanda o yüzden kocaman bir elbise dolabim vardı ondan vazgeçmek zorunda kaldım çünkü evim küçük . Inanamazsiniz. Eldivenlerin teki var teki yok. Çorapların da keza öyle . Her şey birbirine gitmiş. Ayakkabılar da öyle yaz geldi hala raflarda botlar çizmeler var kaldırmam lazım elim kolum kalkmıyor . Onca iş var ya kitap okuyorum ya kafamda felaket senaryoları yazıp ağlıyorum .
Niyetleniyorum her gün bir dolabı düzelticem diue içimden gelmiyor iş yapmak,yemek yapmak . Bi girissem tek dolapla kalmayacak biliyorum. Bugün dolabı sökmeye babamla annem geldi yardıma babam bu ne kadar dağınıklık falan dedi homurdanarak çok üzüldüm . Onlar gidince ağladım ama hala iş yapasım yok. Bu hal nas geçer

Bacım anlattığın kadar yorgun ,üşengeç olsan çocuk da yapamazdın herhalde totonu kaldırıp Birileri yardima gelsin bir elden yapin bitirin sonrasi için de az az da olsa yapıp biriktirmezsen bu kadar zor gelmez . Işler dağ gibi birikince kim toplamak yerine her şeyi dürüp çöpe doldurmak istemiyor ki

Arada olur cani istemez ınsanin ama hep öyle yaşamak da ne bilim ben yaşayamam bir dönem bazen bosluyor insan işi gücü ama hadi o da 1 hafta 10 gün sürsün toplamayı sevmiyorsunuz ama kullanirkende dağınık kullanıyorsunuz galiba siz şimdi anneniz falan gelse birlikte toplasanız düzeni devam ettirecek bir yapınız da yok sanki anlattığınız kadarıyla çorapların iç içe olmaması biri bir yerde biri bir yerde olması off icim darladi bi de bebek olunca düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…