BEN VAJİNİSMUSLU BİR HAMİLEYİM...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi ciddi soru soracagim. Hadi sen caresiz kaldin da esinde hayirdir biz napiyoruz demedi mi gerçekten.

onun da mükemmel ötesi eğitimli ve kariyerli bir bey olması gerekir diyerek bu sebeple durumu akılcı ve mantıklı bulup uyum sağladığını düşünüyorum

Doğum içim ne gibi fantaziniz var?

Nasil kendiniz baktınız ya merak ettim kendin pişir kendin ye mi bu sanki ?

Bar diyom bana kimse inanmıyor okurken böyle olmuştum

Tamam forumun sahibi bir erkek. Dışarıdan da okuyanlar var ancak bu denli davet edip soru sormak abes değil mi ?
Ben de anlayamadım neden mune deil de Kazen cagırılıyor ya da niye yönetici çagırılıyor güzel güzel konusuyo herkes

Konulariniza şöyle bir göz gezdirdim eşinizle evliliğinizin ilk anlarından beri sorunlarınız var. Eminim vajinismus çok etkilemiştir ve çok zordur sizin için. Fakat çok kariyerliyim çok okudum biliyorum derken asla bır tıbbi yardım almadan ben altı senedir yenemedim deyip kendinizi bu evliliğe bu şekilde mutsuzca mahkum etmişsiniz. Sizi yargılamak için yazmadım asla üzüldüm sadece keşke hamilelikten önce hem piskolojik hem fizyolojik destek alsaydıniz.

Bar diyom bana kimse inanmıyor okurken böyle olmuştum
Var ya maalesef. Bi de bi yazmışlardı makale gibi. Yurt dışında aparatları satılıyomuş da bilmem ne. Sanki yurtdışı olunca kesin doğru olacak bu saçmalıklar.

eee nesi bdv lik bunun anlamadım
Umarım şu durum bir size normal geliyordur

Kesinlikle
Amaç ne anlamadım.

Ben de anlayamadım neden mune deil de Kazen cagırılıyor ya da niye yönetici çagırılıyor güzel güzel konusuyo herkes

Eşi çocuk istemediği için prezervatifteki spermleri gizlice kendine enjekte eden bir üye vardı dalga geçmişti herkes. Musluk hortumu daha yaratıcıymış hayır tıp o kadar ilerlemişken neden bunca eziyet anlamak güç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…