Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese hayırlı akşamlar,
Aylardır hergün takip ediyorum siteyi henüz arkadaşlık kuramadım ama çoğu isme aşinayım fikirlerinize güveniyorum bazıları bana uymasada saygı duyuyorum.. Bende bu akşam içimdekileri yazmak istedim. Burda utanacağım çekineceğim kimse yok buna emin olduğum için gayet açık yazabilme rahatlığını bulduğum içinde çok mutluyum..
Ben 31 haftalık hamileyim hayatımda çok şükür Rabbime derdim diyeceğim bir şey yok.. Ama benim derdim kendimle.. son günlerde kendimi çok sorguluyorum ama çözüm bulamıyorum. ben huylarımdan şikayetçiyim. hamileliktenmidir diye düşünüyorum ama önceden de vardı biraz evlenince biraz daha arttı hamile olnca biraz daha artık tehlikeli hale gelmeye başladı çünkü kafaya takıyorum gün boyu düşünüyorum suratımı asıyorum..
1.) Ben de kıskançlık var arkadaşlar bunu yeni çözdüm ama eşe değil,dosta komşuya akrabaya bi kuzenim bi kuzenime oturmaya gitse duysam kıskanıyorum, halam yengem vs.. diğer halama oturmaya gitse kıskanıyorum, komşu ben sürekli gitmeme rağmen bana hiç gelmeyip kankası olan komşuya gitse kıskanıyorum, 2si beraber başka bir koöşuya gitse beni çağırmadılar diye kıskanıyorum, arkadaşım diğer arkadaşıma msj atsa arasa bana atmasa aramasa kıskanıyorum... ve tuhaf olan asla belli etmem ama içim içimi yer düşünceme girer artık o gün.
2.) Birisi bana darılsa o gün mümkün değil ondan başka birşey düşünmem üzülürümde üzülürüm suratım düşer misal kuzenimle ufak bir tartışma sonuncu dargınız şuan aslında o dargın benim farketmem zaman aldı şuan bana gelmiyor aramıyor eskiden benden ayrılmazdı günlerdir hergün bunu düşünüyorum aradım açmadı msj attım sordum dargınlığının sebebini izah etti (o ayrı uzun bir konu anlatsam bana hak verirsiniz benim dargın olmam lazım aslında ama huyum değildir) yinede alttan aldım buna rağmen zamana bırakalım dedi tamam dedim. şimdi niye öyle dedi ufacık birşey için dostluğumza nasıl kıyıyor zaman dediği ne kadar ya hiç aramazsa ( 2 aylığına burda okula dönecek önceden bana gelirdi bu sefer glmedi ordan anladım darıldığını) ya gelmeden giderse ki yapabilir inat ve sorunlu bir yapıya sahiptir. günlerdir kendimi kahrediyorum.. sorun genel olarak neden bu kadar kafaya takıyorum neden bu kadar hassaslaştım.
Hergün dua ediyorum artık Allahım beni bu kötü düşüncelerden arındır diye, hep kendimi suçlama eğilimi de başlıyor sanki irademi çok zayıf buluyorum bunlar benim içimde yaşadıklarım kimseyle paylaşmadım zaten kimse farketmiyor dediğim gibi hiç belli etmem dışardan bakınca böyle içten duygusal zayıf düşünceli alıngan kıskanç olduğum anlaşılmaz ( bunlar benim kendime koyduğum teşhisler) etrafımdan birine sorsanız-söyleseniz inanmazlar herkesle diyaloğum aram gayet iyidir..
Sizce ben nereye doğru gidiyorum nasıl arınabilirim bana biraz akıl verin arkadaşlar( eşimin gelme zamanı ara ara cvp verebilirm..
İşaretlediğim kısımda aynıyız, insanların ne dediğini bende aşırı şekilde önemsiyorum hemde yıllardır böyleyim. Aylarca sadece neden öyle dedi diye içimi yer dururum.
Sizin bu durumun ne zaman çıktığına bağlı? Eğer yeniyse hamileliğin verdiği hassasiyetlikte olabilir.
insan sevdiklerini elbette kıskanır ama evet seninki biraz fazlaya kaçıyor sanırım.
mesela samimi olduğun komşun diğer komşuna gidiyor bu normal.
diğer komşuylada aranı iyi tut belki soğuk olduğunu düşünüyorlardır onunlada samimi olursan herşey daha iyi olur
ama diğer akrabalarını kıskanmam biraz aşırı,hani içinde çok samimi oldukların olur yada çok sevdiklerin olur onlara gönül koyman yada az bişey kıskanman anlayışlıla karşılanabilir.
lütfen beni yanlış anlama asla hakaret anlamında söylemiyorum,gayet kendi kusurlarını görebiliyorsun,kendini eleştirebiliyorsun bu bir olgunlıktur,takdir edilir bir özellik
.buna dayanarak diyorumki
acaba diyorum,tüm bunların sebebi,yani herkesi kıskanmanın sebebi ;herkes beni sevsin,ben en iyisiyim benim etrafımda dönsünler bensiz kimse yapamaz gibi bir düşünce mi oluştu acaba sende.problemin kaynağı buda olabilir.lütfen beni yanlış anlama asla kötü niyetle yazmadım bunu.
bekarlığımı tam hatırlamıyorum da evlendiğimden itibaren arttı şuaralar had safhada.
Bende 6-7 yıldır böyleyim.. Beynim patlayacak gibi hep doludur, kırılmaya çok müsaitte bir yapım olunca haftalarca o yaşadığım olayı tekrar tekrar yaşarım.
Bu aralar had safha da olması, yani bu kadar hassasiyet geliştirmen hamileliktendir diye düşünüyorm.
derdim yok demişsin ama yine de hayatında memnun olmadığın birşeyler var mı?insan çok mutlu olunca, hayatından memnun olunca ve de gerçekten birşeyleri paylaşabildiği dostları olunca kıskançlık yanına bile uğramıyor bu bir gerçek.o zaman kimseyi kıskanma gereği duymuyorsun.gerçi hayatında sorunları olan herkes kıskanç olacak diye de birşey yok tabi.yapı meselesi bu biraz da.