• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hissi icimden atamiyorum😔

123yagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.004
Puanlar
28
Arkadaşlar 35 yaşındayım, içimde kocaman bir geç kalmışlık hissi var. Bu hissi bir türlü yenemiyorum.Sanki herkes varacağı yere çoktan varmış, yaşayacağını yaşamış ve ben hep geride kalmışım hissi var. Sorum 35 yaşindan sonra hayatı düzene giren var mı, 35 ten sonra evlenip, anne olabilen var mi?

NOT: Bosaniyorum, bosanip hemen evlenme gibi bir düşüncem yok ama yinede merak ediyorum benimle aynı şeyleri yaşayıp sonrasında hayatında güzel gelişmeler olan var mı, merak ediyorum.

Arkadaşlar 35 yaşındayım, içimde kocaman bir geç kalmışlık hissi var. Bu hissi bir türlü yenemiyorum.Sanki herkes varacağı yere çoktan varmış, yaşayacağını yaşamış ve ben hep geride kalmışım hissi var. Sorum 35 yaşindan sonra hayatı düzene giren var mı, 35 ten sonra evlenip, anne olabilen var mi?

NOT: Bosaniyorum, bosanip hemen evlenme gibi bir düşüncem yok ama yinede merak ediyorum benimle aynı şeyleri yaşayıp sonrasında hayatında güzel gelişmeler olan var mı, merak ediyorum.
Bence asla geç değil erken bile ben 23 yaşındayım evliyim keşke 40 yaşımda evlenseydim diyorum şiödiden yaşlı gibi hissediyorum insanın ömrünü yiyiyorşar ya kocalar ve aileleri

Bence insan yasi kaç olursa olsun böyle düşünüyor bende 26 yaşındayım herseye geç kalmış hissediyorum bir baltaya sap olamadığımı hayatımdaki herkesi hayal kırıklığına uğraştığımı düşünüyorum ve hayatımı tekrar toparlamaya gücüm yok ama eminim 18 yaşında ki biri de böyle düşünüyor 60 yaşındaki biri de,

Neden bilmiyorum kimse hayatından memnun değil çünkü...

Ben evliyim ama boşansam evlenmem sanırım. Evlenenlere saygım var. Tekrar başıma iş alasım yok.

Hiç evlenmemiş olsanız derdim tadını al aşık ol. O hissi yaşa. Sende düş 🤪

Çocuk için ise koruyucu aile de olunuyor.

Sevilme aşık olma ihtiyacı ise ona saygım var 🤭

Yada bana bakmayım kocam beni depresyona soktu😣

Bence insan yasi kaç olursa olsun böyle düşünüyor bende 26 yaşındayım herseye geç kalmış hissediyorum bir baltaya sap olamadığımı hayatımdaki herkesi hayal kırıklığına uğraştığımı düşünüyorum ve hayatımı tekrar toparlamaya gücüm yok ama eminim 18 yaşında ki biri de böyle düşünüyor 60 yaşındaki biri de,

Neden bilmiyorum kimse hayatından memnun değil çünkü...
Ben yaptığım hataları seviyorum aslında. Onlar olmasa ben olmazdım.

Kime göre neye göre geç kaldınız? Bana sorarsanız hayır hiçbir şey için geç değil. Yeter ki içinizde yaşama isteğiniz olsun hedefleriniz olsun. Yaşınızda ne var ki gayet güzel bir yaştasınız :). Siz pozitif olmaya çalışın, güzel şeyler illa ki size gelecektir.

35 yaşında evlendim, 38de anne oldum. Şu an 41 yaşındayım ve boşanmak üzereyim. Hayatta erken ya da geç diye bir şey varsa ben de çok geç kalmışım. Evlenmek için de, çocuk için de, hatta boşanmak için bile...

Kime göre neye göre geç kaldınız? Bana sorarsanız hayır hiçbir şey için geç değil. Yeter ki içinizde yaşama isteğiniz olsun hedefleriniz olsun. Yaşınızda ne var ki gayet güzel bir yaştasınız :). Siz pozitif olmaya çalışın, güzel şeyler illa ki size gelecektir.
Aslında hayata çok pozitif bakan, hersey de güzellik bulan bir insandım. Kendimi gelistirmeyi, yeni bir seyler öğrenmeyi çok seven biriydim. Ama şu boşanma olayı çıktı, içimi bir umutsuzluk kapladı. Bir şeyler yapma hevesim gitti.Yine yapıyorum ama eski hevesim yok. En çokta anne olmak için geç kaldığımı düşünüyorum ve bu benim motivasyonumu düşürüyor.

35 yaşında evlendim, 38de anne oldum. Şu an 41 yaşındayım ve boşanmak üzereyim. Hayatta erken ya da geç diye bir şey varsa ben de çok geç kalmışım. Evlenmek için de, çocuk için de, hatta boşanmak için bile...
Hakkınızda hayırlısı olsun 😔

Sizde kadın zaten geç kalmışım deyip teselli bulmaya gelmiş bir düşenede ben tekme vurayım olmuş
Benim fikrim seni neden gerdi acaba? Hyr cnm geç kalmadın demek zorunda mıyım açtığı Her konu böyle demek ki gerçekten oturmamış hayatı bir yerden yakalaması lazım yoksa zaman daha da geçer

Benim fikrim seni neden gerdi acaba? Hyr cnm geç kalmadın demek zorunda mıyım açtığı Her konu böyle demek ki gerçekten oturmamış hayatı bir yerden yakalaması lazım yoksa zaman daha da geçer

fikriniz beni germedi , fikrinize karşılık kendi görüşümü beyan ettim.
ama siz biraz gergin duruyorsunuz. melisa çayı tavsiye ederim.

Saygı çerçevesinde yapılan her türlü yoruma açığım. İlk mesajınızı da beğendim zaten. Evet sizin yaslarinizdayken güzel bir hayatım vardı, yaptığım yanlış seçimler yüzünden hayatım tepe takla oldu ve şuan üzgün ve umutsuzum. Açtığım konularda da onay beklemiyorum, benim merak ettiğim benim yaşlarımda olup hayatı sonradan güzelleşen var mi bunu merak ediyorum. Sizden teselli beklediğim için konu açmadım.

Benim hayatım 35'ten sonra tam olarak rayına oturdu, istediğim gibi oldu, binlerce şükür. Herkes kendi zamanında yaşıyor, geç kalmış değilsiniz.

Aslında hayata çok pozitif bakan, hersey de güzellik bulan bir insandım. Kendimi gelistirmeyi, yeni bir seyler öğrenmeyi çok seven biriydim. Ama şu boşanma olayı çıktı, içimi bir umutsuzluk kapladı. Bir şeyler yapma hevesim gitti.Yine yapıyorum ama eski hevesim yok. En çokta anne olmak için geç kaldığımı düşünüyorum ve bu benim motivasyonumu düşürüyor.
Sizi anlayabiliyorum, boşanma süreci sizi fazlasıyla yıpratmış. Ancak zamanla kendinizi daha iyi hissedeceğinize eminim. Bu arada eski eşinizden evladınız olsaydı, o zaman boşanma süreciniz sizi daha çok yıpratabilirdi. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Anne olmak için de stres yapmayın, hayat sürprizlerle dolu.

Hicbirsey icin hicbir yas gec degil emin olun. Guzel bi yastasiniz. Kendinizi daha iyi tanidiginiz ne istediginizi daha iyi bildiginiz.. kaygilanmayin ve nasil bir hayat istiyorsaniz insa etmeye baslayin. Hayatta oldugumuz surece herseyi yapabiliriz fakat yarin hayatta olucak miyiz belli degil. Hersey insanlar icin. Bosanirsiniz evlenirsiniz cocugunuz olur, cok aci birsey yasarsiniz, sonra bi bakarsiniz muhtesem hissettiricek birsey yasarsiniz. Kendinizi kimseyle kiyaslamayin. Sizin yasinizda mutlu bir evliligi, cocugu olan bir kadinin olmasi sizin bu deneyime gec kaldiginiz anlamina gelmez..o kadin da 40 inda mutsuz olup bosananilir yada kotu bir deneyimm yasayabilir, siz o yasta belki hayatinizda istediginiz neyse ona sahip olursunuz. Kimse bizi mutsuz etmiyor aslinda boyle dusuncelerle biz kendi kendimizi batiriyoruz.

Belki de hayatınızın en güzel kısmı burdan sonrası 🕊️ Değişiklikler insanı yıpratıyor, kimi kolayca değişimi kabul ediyor, kimi düşüncelerle kendini daha çok üzüyor. Yaşamadığınızı düşündüğünüz her güzellik, hayatınıza kolayca gelsin. 35 genç bir yaş, hayat hızla akıyor, beklediğiniz güzellikler de hızlıca gelecektir. 5-6 yıl içinde çocuk sahibi de olabilirsiniz yeni bir aşk da yaşayabilirsiniz, çok mutlu olabilirsiniz.

Böyle düşünsem çocuk yapıp adamı öyle atardım herhalde 🤣🤣🫣🫣
27 yaşımda evlendim 28'de boşandım 30'da tekrar evlendim 35'te anne oldum 39'dayım tek olsaydı çocuklarım tekrar doğururdum. Kocam yamuk yaparsa onuda boşarım. Hayat benim ve önemli olan benim mutluluğum.Hiç bişeye geç değil hayat akıyor zaten nerde ne şekilde mutluysanız ona göre yaşayın 🤭

Back
X