• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ve o ....

Hayır bakireyim ama erkek arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor ben istemiyorum ama reddersem onu kaybetmek ten korkuyorum eğer onuda kaybedersem koskoca şehirde yapayalnız kalicam zaten yalnız kalmaktan korkuyorum başka kimsem yok bu sehre yeni geldim
sadece şehirde yalnız kalmamak adına beraber olacaksın. zorunlu olarak. buda iyiymiş. arkadaş terapiye ihtiyacınmı var senin acaba

Merhaba kizlar
Birini kaybetmemek için sonradan pişman olacağım bir şeyi yapmak üzereyim sanırım. Bunu yapmanın doğru olmayacağını biliyorum ama onu kaybetmek beni çok korkutuyor ... konuyu size açık bir şekilde anlatamıyorum cunku gerçekten anlatmaya utanıyorum. :KK43: ve sizden başka kimsem yok anlatacağım kizlar. Lütfen bir şeyler yazın çok kötü hissediyorum.
sana bu insan herşeyi yaptırabilir demekki..o kim ki bu kadar kendinden ödün verebiliyorsun? cahillikte son nokta.. defolup gitsin bence.. yok ben ömrüm boyunca unutmayacağım bir yara almak istiyorum diyorsan tabi sen bilirsin.. kimse vazgeçilmez değildir.. o vazgeçiyorsa sen ondan önce davran,yol ver gitsin..

Merhaba kizlar
Birini kaybetmemek için sonradan pişman olacağım bir şeyi yapmak üzereyim sanırım. Bunu yapmanın doğru olmayacağını biliyorum ama onu kaybetmek beni çok korkutuyor ... konuyu size açık bir şekilde anlatamıyorum cunku gerçekten anlatmaya utanıyorum. :KK43: ve sizden başka kimsem yok anlatacağım kizlar. Lütfen bir şeyler yazın çok kötü hissediyorum.

Birini kaybetmemek için onunla istemediğiniz halde birlikte olacaksınız sanırım
En saçma hareket olur
Sorumlıuluğunu alamayacağınız hiç bir şey yapmayın
Bunu yapmadığınız için sizden vazgececekse zaten bu istemediğiniz şeyi yaptığınıza değmeyecek biridir
Lütfen bu hayatta yaptıklarınız hep kendi istekleriniz olsun başkasının isteğiyle hayat mı yaşanır
Yapmayın lütfen

Hayır bakireyim ama erkek arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor ben istemiyorum ama reddersem onu kaybetmek ten korkuyorum eğer onuda kaybedersem koskoca şehirde yapayalnız kalicam zaten yalnız kalmaktan korkuyorum başka kimsem yok bu sehre yeni geldim

Sakın ola böyle birşey yapma sakın
Bin pişman olursun. Ne demek onu kaybetmemek için. Seni ne için seviyor peki ? Şunu mu zannediyorsun beraber olucaksın devam edicek. Seni öyle bir yüzüstü bırakır ki o zaman anlarsın güzelim yalnız kalmayı. Arkadaş edinirsin , çevren olur, komşun olur. Bi erkeğe bağlı kalmakta neyin nesi. Aileni düşün. İlerde Evleneceğin Adamı düşün yapma kabul etme. Mantıklı geliyor mu sana ?

seviş gitsin ya, yok ailen ne der ? yarın bir gün seni terkeder mal gibi ortada kalırsın deyince de kezban damgası yiyoruz , erkek arkadaşın o kadar acınası bir durumdaki sende öyle tam tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz.

Yap canım yap, içinde kalacağına harbiden içinde kalsın. Tövbe tövbe yaa. Sonra gelirsin burada bi konu daha açarsın, sevgilimle birlikte oldum ama o beni kapının önüne koydu. Bi ablam namusumu temizlemem için 2 günlüğüne evlenmem için tavsiye verdi, diye.
Ay insanı çileden çıkarırsınız.

Sakın!!! alacagini aldiktan sonra daha kolay terkeder.Sen onun zevk kölesi misin de istediklerini yapiyorsun.birak seni kullanmaya calisan adami.baska arkadas sevgili bul kendine.hem seni sen oldugun icin seven terk eder diye korkmadigin birini bul.Inan yaparsan sonrasi bir ömür pismanlik ve gözyaşı

Sana 100% garanti veririmki ilerde " iyikide yapmamisim' diyceksin.
Tabi eger yapmazsan.
Eger yaptiysan senin sonun ' keske' yle baslar, omur boyu bi pismanlik.

Bi seferligine evet desem cozuldumu sorun saniyosun? Hayir!
Daha cok daha cok istiycek.
Sana su an nazik davranan adam bi dahakine seni tehditlerle elde etmeye caliscak. Aksam gelicek hic kusura bakma isini halledicek sonra kalkip gidicek. Sonra sen yine yanlizsin. Derdin yanliz kalmaksa bu kk da oyle guzel gruplar varki, oturup cay iciyoruz sohbet ediyoruz hissi veriyor.
Burya takil derim ben.
Haklısın en azından şimdi üzülürüm ilerde üzülmem o kadar böyle bişeyi yaparsam kendi mi çok basit hissederim zaten beni bu zaman a kadar resmen yatıp kalkacağı biri gibi gormus bu beni çok uzuyor

zaten bırlıkte olursan asıl terkedıleceksın haberın yok...bunu dıyen adam zaten senı sevmıyordur...senle bırlıkte olacak gununu gun edecek sonra baska dala konacak...sonra sen ah vah hayatım mafoldu dıye agladıgınla kalacaksın...ınanmayın su erkek musveddelerıne..kendınızı bu haksızlığı yapmayın...guclu olun bıraz...hatta sızden bunu ıstedıgı ıcın tekmeyı basın bu adama...sevmıyor senı cok bellı
Haklısın bundan sonra yalnız olsamda tek başıma ayaklarım üstünde durmaya caliscam. Ben çaresiz biri değilim sırf beni bırakmasin diye ona istediğini vermicem

Şimdi birisi için yapmaman gereken birşey yaparsın sonra o sana giderken el sallar. Seni seviyorsa o şey her neyse yapmasanda yanında kalır zaten. Gideceği varsa yapsan da bir gün başını alır gider...
Haklısın SMC zaten bir gün basıp gidecek .. düşmeyecegim ben böyle bir hataya.

nasıldı söz;
sevdiğini özgür bırak, dönerse senindir dönmezse hiç senin

böyle miydi. neyse konu sahibi, bu konular ülkemizde hoş karşılanmıyor malum. o yüzden sevgi pıtırcığı olamıyorum ben bu konularda. adam seviyorsa biraz sorumluluk almalı, bu da evlilikle oluyor. hani evlenmeden ilişki yaşayanların durumu çok farklı, orada kadın zaten yaptığından utanmıyor, ayrılırsam ne olur kaygısı taşamıyor. ama sizin öyle mi, buraya yazamamışsınız bile.
şimdiden ayrılırsak ne olur endişesi içindesin, o zaman bu korku daha büyüyecek. şimdi ayrılmaktan korkup ilişki düşündüğün adam, o gün seni dövecek belki yine ayrılmaktan korkacaksın. belki başka fantazileri çıkacak ortaya.
çok kötümser konuştum biliyorum ama, ne demişler, erkek milletine güven olmaz :)
haklısınız ne diyeyim sağolun bazen insan gerçekleri goremicek kadar kör oluyor duygusal düşünüyor

Eğer kabul edersende o şehirde hayatına hem yalnız hemde pişman olarak devam ediceksin. Derdine dert katmanın anlamı ne? Bu şehirde yalnızım demek duyduğum en anlamsız neden olur. Şehir değiştir, karaterini değiştireceğine...

Back
X