Ben ve sahte dostum

Ben olsam sorarım ya belki bir açıklaması vardır. Saçmalıyorsa da çıkarırım hayatımdan

Nazar olur diye söylemeyebilir ama tanıdık insanlara. Nisan hazırlığı kolay değil ki , bunun elbisesi var saçı makyajı var. Eğer o kadar yakını olsaydınız sizin de fikrinizi alırdı zaten. Demek ki öyle görmemiş .

Siz şimdi soğuk davranınca da aaa bak kıskandı der böyle tipler . O yüzden neden kırıldığınızı belli edin , sonra da hadi bye bye deyin. Havaya girmesin

Ben içimde tutmaz ,msja yazardım

İyi bir arkadaşım beni önemli gününe çağırmiyorsa artik hayatimdada olmaz.
Arkadaşlık değil onunki.
En azından aile arası yapıcaz diye bildirir hicmi girgüsü yok.

Aynı durumu 2 hafta önce yaşadım çok samimi dostum nişanımda düğünümde sürekli yanımda olan arkadaşım sevgilisi olduğunu bile bilmiyordum bir anda evlilik teklifi aldım dedi. Neyse dedik kızlarla tebrik ettik, bir hafta sonra sosyal medyada nişan fotoğraflarını gördük şok olduk o saatten sonra sadece tebrik ettim bende açıkçası çünkü benim gözümde ederi artık trip atıp alınacak kadar bile değildir . Kısacası sizi önemsemeyeni önemsemeyin inşallah yerlerinde mutlu olsunlar

normal zamanda zır zır her gün sizi arıyormuş iyi gününde kem gözü nazar eder haber vermeyelim. nazar edecek haset biri olduğunuzu düşünüyorsa niye arkadaşsınız. insan kullanmakta uzmanmış. her gün arayıp ne var ne yok sizden öğreniyor kendi özel hayatını gizliyor.ileride de bunu yapar ama sizin hayatınızdaki her şeyi kendi öğrenmek ister. o yüzden yollayın gitsin.yakın arkadaşlar birbirlerine nişanlanacağını söyler. el gibi dışlamaz. aman nazar değmesin nişanlısı ile takılsın ömür boyu.sonra kızlaar çok yalnızım arkadaşım yook.

Bence hiç bir şey yapma alakani kes geç

Nişanı bazı insanlar aile arasında yaparlar. Kötü niyetli olsa hiç foto falan da atmaz ölü taklidi yapardı.
Hatta aksine sahte dostlar normalde arayıp sormayıp nişanı düğünü olunca zır zır aramaya başlıyorlar takı gelsin, ortam kalabalık olsun diye.

Bilemiyorum bana çok tuhaf geldi ben zaten neden cagirmadi demiyorum ki.Neden gizle me gereği duydu diyorum

Aynısını birebir kardeşim dediğim kuzenimde yaşadım.

Ben araya sınır koydum halâ o sınır 28 yıldır sürüyor

Hiç kimsenin kaprisiyle uğraşamam. Bana da arkadaşım, misafirliğe gel balkonda çay içeriz falan diye yol yapti. 20 senelik arkadaşım. Tam yola çıktık, yol 6 saat gittik bı yakinimizda kaldık coluk çocuk, dedim geliyoruz. 2 saatlik daha yok var.

Ne dese beğenirsiniz " ben annemlere gidiyorum kardeşim gelmiş bulunduğum şehre."

Artik büyük mesafelerimiz var.

Mesele çağırması değil ki.
Daha istemeye. Gelcekler yüzük bakicaz diyip Nisan olması yani yalan soylemesi
Çok haklısın kırgınlık olmuş içinde belli ki. O kadar yakın arkadaşsanız söyleyebilirdi. Sanki devlet sırrı mübarek. Mutluluk dilerdin sende. Sessizce uzaklaşırdım böyle bir durumda. Hiç kendini üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…