Ben ve sahte dostum

Kızlar yaklaşık 5 altı yıldır bir arkadaşim var .

Bir kaç gün önce buluştuk.
İşte sevgilim gelicek .yarın yüzük bakicaz aileler konusucak dedi ama ne güzel dedik sevindik.

Ertesi gün bana fotoğraf atmış Nişan lanmiş
şok oldum genel olarak böyle bir tip nazar olur falan diye söylemez pek.
Daha önce de bu tarz ufak tefek şeyleri olmuştu ama bu olaydan sonra.Artik gözüme perde indi sesini bile duymak istemiyorum.

Yanlış anlaşılmasın elbette çağırmak zorunda değil ama artık kaldıramıyorum çünkü bu dostluk değil bence ben de saf saf herşey i Söylerim.

Sizce bir açıklama yapmalıyım.
Yoksa sessiz ve uzaklaşma mi yapmalıyım
Aramak istemiyorum mesaj mi atsam. Çok kırıldım bu nasıl arkadaşlik vb diye
Ya bi koca onda var sanki
Böyle görmemiş kadınlarla arkadaşlık yapmayın

sandığınız gibi yakın değilsiniz demekki ve çağırmak zorunda mı oda haber vermek bende bunu anlamıyorum illa birileri olmalı mı belki aile arasında oldu bitti boşverin kendinize odaklanın bide nişan söz hepsnıı aynı anda çıkarıyor millet masraftan kaçıyor yüzük bakıyoruz diyince aynı gün yapacagını anlamışsınızdır diye düşünmüş olabilir

Mesele çağırması değil ki.
Daha istemeye. Gelcekler yüzük bakicaz diyip Nisan olması yani yalan soylemesi
Sanki sizin nazariniz değecek yada kötülüğünü isteyecekmişsiniz gibi saklaması tuhaf.
Her gün konuşuyormuşsunuz diyebilirdi aile arasinda nişan yapıyoruz diye,sizde bozulmazdinız çağırmadı diye degil mi?
Böyle düşünen biriyle ben arkadaş kalamazdım.
Hak veriyorum size.

Öyle arkadaşlık mı olur arama mesafe koyarım böyle bir tiple. Aile arasında olsa dahi uygun dille bu söylenir arkadaşa. Bu bildiğin yedi kat el hareketi yapmış size.

Back
X