- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Hayattan ve insanlardan hatta kendinizden bukadar nefret etmeyin zira hayat çok kısa.Bana uslup dersi vermeden once kendi uslubuna bak ilk once yazmayi ogren evet hastayim kalp hastasiyim seker hastasiyim ama alnimda yazmiyo eee coluk cocuk yaparken dusunmeyin sonra sana mi sorcak otobuse binerken deyin sonra da yer isteyin valla 3 cocugu yaptigina gore cok zenginsin taksiye binebilecek guctesin yok diyosan kusura bakma ama sende o bilincsizce dogurdukca doguranlardansin gozumde ve sirf siz doguruyosunuz diye ozel ilgi beklemeyin insanlar 12 saat ayakta calisiyo kafa patlatiyolar bir suru dengesiz insanlarla ugrasiyolar onlarin cocugu yok mu belki o kadin 1 saat yolculuk yapacak eve gidip oturacak mi sadece siz dogurmuyosunuz hanimefendi gencler olsun mu belki evde onu bekleyen bebekleri var ne biliyosunuz ama yoook siz sehzade premses doguruyosunuz sadece siz ozelsiniz rahat birakin artik okuyan calisan insanlari rica ediyorum ya da oturun evinizde 3 cocukla toplu tasima ile gezmeye kadar gidiyorsa bu kadin harbiden benden sagliklidir yani
Bana uslup dersi vermeden once kendi uslubuna bak ilk once yazmayi ogren evet hastayim kalp hastasiyim seker hastasiyim ama alnimda yazmiyo eee coluk cocuk yaparken dusunmeyin sonra sana mi sorcak otobuse binerken deyin sonra da yer isteyin valla 3 cocugu yaptigina gore cok zenginsin taksiye binebilecek guctesin yok diyosan kusura bakma ama sende o bilincsizce dogurdukca doguranlardansin gozumde ve sirf siz doguruyosunuz diye ozel ilgi beklemeyin insanlar 12 saat ayakta calisiyo kafa patlatiyolar bir suru dengesiz insanlarla ugrasiyolar onlarin cocugu yok mu belki o kadin 1 saat yolculuk yapacak eve gidip oturacak mi sadece siz dogurmuyosunuz hanimefendi gencler olsun mu belki evde onu bekleyen bebekleri var ne biliyosunuz ama yoook siz sehzade premses doguruyosunuz sadece siz ozelsiniz rahat birakin artik okuyan calisan insanlari rica ediyorum ya da oturun evinizde 3 cocukla toplu tasima ile gezmeye kadar gidiyorsa bu kadin harbiden benden sagliklidir yani
Hayattan ve insanlardan hatta kendinizden bukadar nefret etmeyin zira hayat çok kısa.
Ya 5 dakikalık zevkinizin, aman soyumuz devam etsin yavrulayalim düşüncenizin ceremesini başkaları çekmek zorunda mi yok orda öncelikliyiz -burda oncelikliyiz herkes seferber olsun isterseniz .. bir tanede degilsiniz ki insanlar ne yapsın hamile değiller diye oturmasınlar mi .. Size ayrılan koltukları isteyin hakkınız ama diğerlerine de karışmayın bi zahmet .
Ne kadar çok ben demişsiniz ve sahiplik eki kullanmışsınız. Siz gibi bencil insanlar sayesinde toplum ahlakı bozuldu. Narsistlik yeni dönem hastalıklarından, allah yardımcınız olsun.Yer verilmese bagiracaktim cumlesi beni bir acayip etti. Dısarda elin adami kadini bana ses yukseltemez. Ben anlamam hamileymis bilmem neymiş varsa bir durum konusulur.
Farketmeden bir yanlis yaptiysam veya kendime gore dogru, o kisiye gore yanlis gelecek birsey yaptiysam konusarak hatta "tartisarak" anlatabilir kendini. Ama o ses yukselirse bende hatlar kopar hakli veya haksiz olmasi birsey ifade etmez. Isterse 10 cocuklu olsun kendine bagirma hakki goruyorsa ben gerisini dusunmem o yuzden o kisma takildim.
Ay sanki dünyanın en büyük işini yapıyoruz hergün bir sürü bebek doğuyor eğer hayırlı bir iş yapmak istiyorsanız yemek israfını engelleyin kendi hayatınızda bunu herkes Yapsa dünyada açlıktan kimse ölmez anca kendinizi düşünün ben hamileyim soyle böyle sanki bana Einstein doğuracak
Yani doğuruyorlar da ne oluyor? Ne halta yarıyorlar diyorsun öyle mi? Allah akıl fikir versin sana ne diyeyim, umarım bir gün o küçümsediğin insanların altında ezilmezsin...sanki bana Einstein doğuracak
Ben anlamiyorum 20 tane dogururuz size ne diyorsunuz ama otobuste surda burda cocukluyum once ben diyosunuz eee bundan insanlara ne madem dogururken size ne ama herseyde anlayis bekliyosunuz kusura bakmayin insanlarin haklarini kimse gasp edemez kimsenin kimseye tahammulu kalmamisken insanlarin gezmesi icin okuyam calisan sirf genc diye ustlerine gelinen insanlar haklarindan vazgecmek zorunda degil yazik degil mi ya o ogrencilerin cantasi kac kilo bi bebekten daha agir hattaİnsanların doğurup doğurmamasından sana ne çocuğum? Sana mı soracaklar? İster 1 tane ister 10 tane doğurur. Daha fazla terbiyesizleşme.
Yani doğuruyorlar da ne oluyor? Ne halta yarıyorlar diyorsun öyle mi? Allah akıl fikir versin sana ne diyeyim, umarım bir gün o küçümsediğin insanların altında ezilmezsin...
Ben anlamiyorum 20 tane dogururuz size ne diyorsunuz ama otobuste surda burda cocukluyum once ben diyosunuz eee bundan insanlara ne madem dogururken size ne ama herseyde anlayis bekliyosunuz kusura bakmayin insanlarin haklarini kimse gasp edemez kimsenin kimseye tahammulu kalmamisken insanlarin gezmesi icin okuyam calisan sirf genc diye ustlerine gelinen insanlar haklarindan vazgecmek zorunda degil yazik degil mi ya o ogrencilerin cantasi kac kilo bi bebekten daha agir hatta
Bizlerin demeye calistigi da bu zaten KIMSE MECBUR DEGILOtobüs meselesine girmiş miyim? Konu sahibine hak vermiş miyim? Ben tam olarak hangi cümlelere karşı yorum yapmışım bir daha oku istersen.
Konuya gelirsek isteyen yer verir istemeyene eyvallah derim yapacak birşey yok. Bu bir mecburiyet değil.
??? Konu otobuste yer meselesi degil miydi ???
Su alaka dogurduklari icin dunyanin merkezinde zannedenler var ki dogurduklari icin yer istiyolar zaten konuyu okuduysanizİyi de ben konu sahibine cevap vermedim ki, yorum yapan terbiyesiz bir arkadaşa ettiği laflardan dolayı yorum yaptım
Ayrıca konu “OTOBÜSTE YER MESELESİ” ise, insanların doğurup doğurmamaları ile ne alaka???
Su alaka dogurduklari icin dunyanin merkezinde zannedenler var ki dogurduklari icin yer istiyolar zaten konuyu okuduysaniz
Genelleme yapmadim zannedenler var yazmisim herkes degil yani boylelerinden bahsediyorumGenelleme yapmanız doğru değil. Ben kimseden yer istemiyorum mesela, kimsenin de gözünün içine bakmam. Siz genelleme yapıp aklınızca “doğuran/yavrulayan” kadınları küçümsüyorsunuz, ezikliyorsunuz. Yapmayın, yarın bir gün siz de (nasip olursa) doğuracaksınız, aynı durumda olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?