• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Vega ...

Eee napalım? Şimdi sizi merakla bekliyoruz(!) Konuyu tam yazacağınız zaman açsaydınız keşke, yeni üye olsanız anlayacam ama eski bir üyenin böyle yapmasına ne denir bilemiyorum. Artık kimse merak etmiyor lütfen zahmete girip yazmayın.

Bari ne zaman anlatacağınızı dip not olarak yazaydınız :63:

Biz size zaten zamaninda bosanin demistik. Konunuz sayfalarca sürmüştü, herkes farklı bi bakis açısı sunup bosanmaniz gerektiğini söylemişti. Simdi bosuna aksiyon, heyecan yaratmaniza gerek yok çünkü konularinizi hatirlayanlar icin sonuc hic şaşırtıcı degil

Ben Vega kiminin eleştirdiği kiminin sevdiği hatırladığı ve hayatimin bir saat içinde nasıl ters döndüğünü anlatacağım eşim iki yıl boyunca beni kandırmış ve boşandım arkadaşlar
Vega 2 yil onceki sıkıntılı doneminde senin cok uzulmustum keske biseyler yapabilsem diyr dusinmustum. Sonralari mutlu oldugunu gorup sevinmistim. Bence bu bosanma sana iyi gelecek sirtindaki yukten kurtulmus oldun.

Vega 2 yil onceki sıkıntılı doneminde senin cok uzulmustum keske biseyler yapabilsem diyr dusinmustum. Sonralari mutlu oldugunu gorup sevinmistim. Bence bu bosanma sana iyi gelecek sirtindaki yukten kurtulmus oldun.

Biz size zaten zamaninda bosanin demistik. Konunuz sayfalarca sürmüştü, herkes farklı bi bakis açısı sunup bosanmaniz gerektiğini söylemişti. Simdi bosuna aksiyon, heyecan yaratmaniza gerek yok çünkü konularinizi hatirlayanlar icin sonuc hic şaşırtıcı degil

Bi anlatın neler oldu

Hoşgeldin kandırılan kadinlar arasına aramıza...
Oyle ya da boyle, esiyle sıkıntı yasayan kadinlar "kandirilmis" gibi oluyor degil mi?
Ben de eski esimin beni kandirdigini dusunuyorum.. Ailesinin ve kendisinin komplekslerini, takintili yonlerini, empari kuramayan zihniyetlerini ve insan dusmani olduklarini sakladi mesela benden evlenene kadar.. Bu da kandirmak degil mi? Oyle guzel kandirdi ki hem de, yapici, sevecen, sorun cikarmayan biri diye dusunuyordum onun icin.. Cok uzun nisanli kalmadik zaten ama ben de resmen kandirildim..
Maksadi kandirmak degildi, belki o da kendinin ve ailesinin farkında bile değildi ama olanlar oldu iste..
Kandirilan kadinlar deyince yazasim geldi..
Allah beterinden korusun..
Zor..

Oyle ya da boyle, esiyle sıkıntı yasayan kadinlar "kandirilmis" gibi oluyor degil mi?
Ben de eski esim icin boyle dusunuyorum.. Ailesinin ve kendisinin komplekslerini, takintili yonlerini, empari kuramayan zihniyetlerini ve insan dusmani olduklarini sakladi mesela benden evlenene kadar.. Bu da kandirmak degil mi? Oyle guzel kandirdi ki hem de, yapici, sevecen, sorun cikarmayan biri diye dusundum onun icin.. Cok uzun nisanli kalmadik zaten ama ben de resmen kandirildim..
Kandirilan kadinlar deyince yazasim geldi..
Allah beterinden korusun..
Zor..
Forumda sabır mı desem sağduyumu desem anlayış mı bilmiyorum adını ama bir sizde birde canınfıstığında çok güçlü hissettiğim bir şey var.
Nasıl olurda sizin gibi bir insanı kaybeder ki insan?
Aptalmış

Back
X