Ben yada sosyal medya dedim.Sosyal medyayi seçti

Ben olsam sadece eski sevgilisi ve gözümün tutmadığı kızları silmesinini isterdim. Zaten silmeyip onlarla ona göre (arkadaşça) konuşmaya devam ediyorsa sevgilimi silerdim

Eski sevgilinin kız kardeşlerini takip etmek işi olmamış.
Ben de olsam “hayırdır?” derdim.

Ama adam instagramı çok aktif kullanmadığını ve farkında bile olmadığını söylemiş, arkasından takipten çıkmış. “Amaaann sen abartıyorsun” deyip üste çıkmaya çalışıp takipte ısrar edebilirdi.

İlk aşamada siz haklısınız. Ama ikinci aşamada değilsiniz. Hepimizin sosyal medya hesapları var. Ama hepimiz sevgililerimizi aldatmıyoruz.
Instagrami kapatmis silmis bugun baktim

Yanlış anlamayın ama konu sahibi sosyal medyayı kıskanmıyor, sevgilisinin eski kız arkadaşının kardeşlerini takip etmesini kıskanıyor, başka kızların - ki eski sevgilisi olduğunu düşünüyor- yazmasını kıskanıyor. bence arada dağlaar kadar fark var
Çkk teşekkür ederim beni anladığıniz icin

Eski sevgilisiyle konuşuyor diyorsun hala yok sosyal medyasına ne karışıyorsun yok onu kısıtlıyorsun diyorlar. Valla bazı insanları anlamak zor.

30 lu yaşlarda nasıl ya sosyal medya ya ben diyebilecek kadar çocuklaştınız? Sosyal medyada aktif değilim ama karşımdaki kişi ya sosyal medya ya ben diye beni bir zorla dayatılan seçimin içine sokarsa, beni kıskançlık için kısıtlamaya kalkarsa ve bana güvenmiyorsa ben direk o kişiyi silerim. Yani seçimim sevgilinizle aynı olur. Eğer eski sevgilisiyle konuşuyor ve bundan rahatsızsanız sosyal medyada suç yok hala böyle bir durumun içinde kalan sizde suç var. Sosyal medya kapanınca çözüm mü bu, konuşmak isteyen bir yolunu bulur yine konuşur

Sevgilizin eski sevgilisinin kızkardeşlerini takip etmesi hiç hoş değil.Kesinlikle farkında yalan söylediğini düşünüyorum.Merak edip kızkardeşlerinden bakıyor olabilir.Onun dışında şu devir sosyal medya devri kaldı ki haberleri bile artık ordan takip ediyoruz bu bağımlılık değil artık normal bir süreç benim için o yüzden nişanlım bana instagramını kapat dese kusura bakmasın kapatamam.

1 yıllık ilişkimde en son instagramda sevdiigim adamin hala eski sevgilisinin kiz kardeslerini takip ettiğini gördüm.Faceden sildirmiştim oysaki oradan devam ediyormuş takipleşmeye.Açıklaması aynen şu sekildeydi ben ınstagrama bakmıyorum bile farkinda değilim canim hemen çıkarıyorum diyip çıkardı...Sonra farklı hesaplar açılıp beyimize bir takım geyik muhabbeti yapmak isteyen kim olduğu soru işareti olan birileri yazdı bir kaç defa ( eski sevgilisi olduğundan adım gibi eminim)Daha öncede faceeden yazmıstı kendi kimliğiyle... bütün bunların uzerine dedimki ya instagram face yada ben diyecek kadar çocuklastım maalesef çunku ciddi anlamda rahatsızım bu durumlardan ve kıskanç birisiyim.Sonuç ınstagramı kapatmayı kabul etti ki gün içinde beceremedi silmeyi ama faceden vazgeçmedi bende sosyal medya hesaplarıyla mutluluk dileyip bitirdim...Siz olsanız ne yapardıniz bu kadarmı önemli bu hesaplar bir hesaptan vazgeçemeyen benim için hiç bir şey yapamaz çok kırgınım ve üzgün kızlar yaşlar 30 lu yaşlarda bu arada küçükte değiliz...

Aklı halen eski sevgilisinde anlaşılan. Adam zaten gerekli seçimi yapmış sizin daha diyecek birşeyiniz yok.

Back
X