Ben yada sosyal medya dedim.Sosyal medyayi seçti

Sagdan soldan gelen mesajlar kapatilabiliniyor sadece tanidiklarin ile takiplesip disariya da sayfanizi kapatabiliyosun engel butonu ile de sevmedigimiz kisiler engelleniyor falan hatta cift hesabı olusturup iki kisi kullanan var. He deseniz ki ikimizde sosyal medya sevmiyoruz anlayacagim Diyorsunuz ki sagdan soldan mesaj geliyor kapattik guvenle alakasi yok. Bana gore engel beyine konmalı. Ve tamamen temelde guven problemi bu yaa aklı celinirse???? Dusuncesi.

Son düzenleme:
Yani açıkcası ben kendimi sosyal medya ile kıyaslamam.. kendimi tercih sunmam yani.. cocukca olmuş..

.Siz olsanız ne yapardıniz bu kadarmı önemli bu hesaplar bir hesaptan vazgeçemeyen benim için hiç bir şey yapamaz çok kırgınım ve üzgün kızlar yaşlar 30 lu yaşlarda bu arada küçükte değiliz...
Adam bu ambargonuza ses çıkarmayıp kabul etseydi sizde ya o ya ben gibi daha bir sürü saçma dayatmayla gelecektiniz önüne. Çocukların ağlamayı silah olarak kullanması gibi bir şey bu bence.

Sağdan soldan nasıl mesaj geliyor? Yabancılar mı size mesaj atıyor exler mi?
Sizin ilişkiniz bir mesajla sarsılacak seviyede miydi bu mesajlardan korundunuz?
Ya bu sağdan soldan bi bana mı mesaj gelmiyor ya bu nasıl iş beni kimse beğenmiyor demek ki :27:

Valla bende sosyal medya derdim ama deme sebebim sosyal medyayi sevdigim icin degil ayda bir kere ya resim atarim ya atmam benim kizdigim konu ya ben ya sosyal medya ya ben ya tuttugun takim ya ben ya ailen bu laflara kiziyorum bugun sosyal medyaya diyen yarin herseye der bunu sevdiginiz insanlari sevdiginiz sekilde sevmeye devam edin degistirmeye calismayin bir gun iki gun degisir sonra mutsuz

Biz kadınlar 6.hissi kuvvetli varlıklarız, eğer aşırı kıskanç veya paranoyak değilsek maalesef ki şüphelerimizde çoğunlukla haklı çıkıyoruz, ayrıca zaten güvensiz bi ilişki yürütmek iki taraf için de çok yıpratıcı oluyor, size davranışları ilgisi falan nasıl, şüphelendiğiniz oluyor mu acaba beni sevmiyor mu diye falan? Bizde ilgisizlik başlamıştı fırsatı zamanı olsa bile benimle çok vakit geçirmiyodu ya da telefon konuşmalarımızı falan kısa kesmeye başlamıştı aramalar seyrekleşmişti benimle ilgilenmiyosun dediğim zamanlarda da hep bi bahane üretiyodu sana öyle geliyo, halimi biliyosun, fırsat mı oluyo, yoruluyorum vs. Eski sevgili konusunda da kızın adı geçtiği zaman sinirlenirdi modu düşerdi konuyu değiştirirdi beni onun hakkında konuşturmazdı, niye böyle tepki veriyosun geçmiş gitmiş şey dediğimde de kavga çıkartmaya sebep arıyosun falan derdi konuyu zorla kapattırırdı.
ilgisi zaten bana hiç bir zaman yeterli gelmediki.Eskisinin konusu açılınca o kişiye hakaret ediyordu.Senin tırnağın olamaz kimseye değişmem saçinin telini gibi cümleler kullanıyordu.Ama hep içime sinmeyen bir seyler var beninde sizinkiyle benzer şeyler yaşamışımız galiba

Ne yalan söyliyim ben de sosyal medyayı seçerdim alışmışız artık güvenmiyorsa bırakır gider diye düşünüyorum sosyal medyada gezmeyi seven biriyim çok fanatiği olmasam da gün içinde bi girer dolaşırım eşim kapat dese de kapatmazdım sanırım

1 yıllık ilişkimde en son instagramda sevdiigim adamin hala eski sevgilisinin kiz kardeslerini takip ettiğini gördüm.Faceden sildirmiştim oysaki oradan devam ediyormuş takipleşmeye.Açıklaması aynen şu sekildeydi ben ınstagrama bakmıyorum bile farkinda değilim canim hemen çıkarıyorum diyip çıkardı...Sonra farklı hesaplar açılıp beyimize bir takım geyik muhabbeti yapmak isteyen kim olduğu soru işareti olan birileri yazdı bir kaç defa ( eski sevgilisi olduğundan adım gibi eminim)Daha öncede faceeden yazmıstı kendi kimliğiyle... bütün bunların uzerine dedimki ya instagram face yada ben diyecek kadar çocuklastım maalesef çunku ciddi anlamda rahatsızım bu durumlardan ve kıskanç birisiyim.Sonuç ınstagramı kapatmayı kabul etti ki gün içinde beceremedi silmeyi ama faceden vazgeçmedi bende sosyal medya hesaplarıyla mutluluk dileyip bitirdim...Siz olsanız ne yapardıniz bu kadarmı önemli bu hesaplar bir hesaptan vazgeçemeyen benim için hiç bir şey yapamaz çok kırgınım ve üzgün kızlar yaşlar 30 lu yaşlarda bu arada küçükte değiliz...
Bence sorun hesaplarda degil
Sosyal medya önemli bisey degil ama beni kısıtlayan hicbirseyi istemezdim
30 li yaşlar diyorsun bu sebeplerden tartışılacak yaşlar da degil
Kimse istemediği sürece sosyal medya üzerinden kimseyle konuşmaz
erkek arkadaşınız tanimadiklariyla neden konuşuyor
eski sevgilisi istedigi kadar yazsin napabilir ki cevap verilmedikten sonra
Kapanınca hesaplar ulasilamicakmi erkek arkadaşınıza ortada güven problemi var sosyal medya degil

Sizin yerinizde olsam güvenmediğim adamla devam etmezdim.
Sevgilinizin yerinde olsam ben de sosyal medya hesaplarımı seçerdim.
İlişkinizin bitmesi isabet olmuş yani.

Güvenmiyorum bizde de aynı sıkıntılar var keşke itiraf etse bende hayatıma baksam

Hayatınıza bakmanız için güvenmediğiniz adamın bir lafına ihtiyacınız yok. Güvenmemeniz yeterli zaten.
Sizi seçseydi sonsuz güven mi duyacaktınız? Başka isimle başka hesap açmadığını nereden bileceksiniz? Böyle şüphelerle yaşanmaz.

Eski sevgilinin kız kardeşlerini takip etmek işi olmamış.
Ben de olsam “hayırdır?” derdim.

Ama adam instagramı çok aktif kullanmadığını ve farkında bile olmadığını söylemiş, arkasından takipten çıkmış. “Amaaann sen abartıyorsun” deyip üste çıkmaya çalışıp takipte ısrar edebilirdi.

İlk aşamada siz haklısınız. Ama ikinci aşamada değilsiniz. Hepimizin sosyal medya hesapları var. Ama hepimiz sevgililerimizi aldatmıyoruz.

Kendi değerinizi ölçmek istemişsiniz. Kıskanç olduğunuz için. Yarın dönse, beni seviyor beni seçti diyeceksiniz. Sonra yeni bir kriz çıkaracaksınız. Eski sevgilisini silsin tabi. Onun dışında güvenmeyi öğrenin. Güvenmediğiniz adamla sevgili olmayın.

Back
X