- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
Kadinin da erkegin de deneme sürümü olsaydısozu ne kadar doğruEvlenince değişmiyor aslında. Bizim ülkemizde cinsellik tabu olduğu için evlilik öncesi yaşanöıyor. Bu durumda karşı tarafın cinsel açıdan performansı bilinmiyor. Adamın ya dürtüleri yetersiz, psikolojik ya da fizyolojik bir sorunu var ya da evlilik öncesi kendi kendini tatmin ettiği için masturbasyona odaklanmış eşinden zevk almıyor.
Kadının da erkeğin de deneme sürümü olsaydı keşke.
Artik pes ediyorum ve artik ben depresyona girdim. Sorunum tam 5 senedir ayni, esim beni arzulamiyor. Denemedigim kalmadi, kizdim, kustum, konustum, agladim. Artik pes ettim, hic bisey demiyorum. Biseyler yolunda gitmediginin farkinda soruyor neyin var diye. Bisey demiyorum, sadece üzgünüm ve artik konusmak istemiyor. Belki depresyondaydi, belki cok kilo aldi diyr kendini cekici bulmuyor, disleriyle sorunlari var diye opusmek istemiyordu belki, belkide Öpüsmeyi genel olarak sevmemeye basladi... evet bunlarin hepsini konustuk ama hicbiri umrumda degil cunku konusmak cözüm olmuyor bazen. Seytan git aldat onu diyor...Gecen hatirladim ciktigimiz zamanlarda bana "erkeklerin bazi ihtiyaclari var" demisti, cok kizmistim. Demek bazen ihtiyaclar degisiyor..
iyi de sana seksi ic camasiri giy demediler, bosan yoluna bak dediler.Neden herkez aldatmaya takildiki ? 4 sene oldu diyorum, arzulanmak diyorum, kadin oldugunu hissetmek, beyenilmek... Gecen ayakabi bakiyorduk. Topuklu denedim, hic tarzim degil ama merak ettim ne diyecegini belki hoslanir diye.. Topuklu seni daha yasli gosteriyor dedi, tabi benim ayagimda conversler tam genc isi ama yaşli ne demek ya.
Birde sunu anlamiyorum nedrn hep kadin ugrasiyor ? Biz hep birseyler icin ugrasiyoruz, ayni durumda erkek olsa kadin görevini yerine getirmiyor der ve aldatma sebebi bile olur. Hatta hak verenler de olur.. kadin olunca seksi ic camisrlariyla durum kurtarilmaya calisiliyor ama adamin orda kendinden 3 beden büyük esofmanla oturdugundan kimse bahsetmiyor. Yani kadindan kocam hic etkileyici seyler yapmiyor/giymiyor diye hic duymadim gercekten
Dislerini hallettik, 25 kilo vedi ve hepsini geri aldi. Spora yazildik ve iki üc kere gittikten sonra yine ben yalniz gidiyorum. Garip olan o halde bile ben hep onu arzuladim, ten cekimi diye bisey var. Sevdigin insanin teni ceker seni, yada ben böyle düsünüyorum.Böyle bir erkekle yaşamak ister misiniz?Ağız içi temiz değil ama umursamıyor,kiloları var takmıyor,karısı ile aynı evde kardeş gibi yaşıyor.Bu şimdi evlilik mi?Cinsellik yoksa evlilikte olmaz.Ev arkadaşın mı?Kocan mı?
Eşinize durumu çok kısa ve net olarak açıklayın.Bu durum düzelmez ise boşanmak istediğinizi söyleyin ve birlikte çare arayın.
Dişçi,diyetisyen,spor,psikolog...Yanında olun ve destek verin ama eğer bunları kabul etmiyorsa siz ne yapabilirsiniz ki?
Ben sizin aldatmak istediğinizi sanmıyorum eğer öyle olsa burada çare aramazdınız gibi geliyor sanırım durumunuzun vehametini anlatmak için o talihsiz ifadeyi kullandınız.
Bu durumdayken, yani bosanmaktan söz ederken bide bebek mi düsünüyorsunuz? Simdi sira tüp bebekte yazilida merak ettim... Yapmayin lütfen cocuga yazik olur...Tamda bu konu benim konum.dün daha boşanmayı teklif ettim.sevdiğini söyledi.2/3 ayda bir benim zorumla birlikte oluyoruz.tedaviyi kabul etmiyor.bilmiyorum bende çok zor bir durum
zor işin senin elbette boşanmak kolay değil ama böylede zor bekle bekle nereye kadar şu tespitinde haklısın bunun tersi olsaydı inan erkek haklı olur hele ailesi bilse boşa bu karıyı derlerdi ama kadını duysalar azmış bu kadın derler..Dislerini hallettik, 25 kilo vedi ve hepsini geri aldi. Spora yazildik ve iki üc kere gittikten sonra yine ben yalniz gidiyorum. Garip olan o halde bile ben hep onu arzuladim, ten cekimi diye bisey var. Sevdigin insanin teni ceker seni, yada ben böyle düsünüyorum.
Ne garip burda cogu kadin esinden süphelendigi icin konu aciyor bende tam tersi. Oyle bisey olmasana ihtimal bile vermem, kadinlar umrunda degil. Varsa yoksa araba..
Biliyorsunuz aslında kilo almakta eğer metabolik bir sorun yoksa psikolojik sıkıntıları işaret ediyor.Can sıkıntısını ,hayatta kendini yalnız ve güvensiz hissetmeyi..vb.Dislerini hallettik, 25 kilo vedi ve hepsini geri aldi. Spora yazildik ve iki üc kere gittikten sonra yine ben yalniz gidiyorum. Garip olan o halde bile ben hep onu arzuladim, ten cekimi diye bisey var. Sevdigin insanin teni ceker seni, yada ben böyle düsünüyorum.
Ne garip burda cogu kadin esinden süphelendigi icin konu aciyor bende tam tersi. Oyle bisey olmasana ihtimal bile vermem, kadinlar umrunda degil. Varsa yoksa araba..
ne aldatması ya tövbe tövbe madem bu kadar ihtiyaçın var adamı boşa o zaman ne yaparsan yap,
dün açılan aynı konuda boşan dedim diye kızıldı bak işte kadınlar neler düşünüyor
cinselliğe bu kadar açsanız boşanın o vakit kimseyi aldatmayın sakın.
Evet banada oyle geliyor, cocukta istemiyor. Bu dunyaya neden cocuk getireyim dedi, resmen bunalimda. Cok zorluklar yasadi, arkaarkaya sevdigimiz insanlar kaybettik ama bunalimdan cikmasi icin ne yaptiysam ise yaramiyor. Bende tükendim artik..Biliyorsunuz aslında kilo almakta eğer metabolik bir sorun yoksa psikolojik sıkıntıları işaret ediyor.Can sıkıntısını ,hayatta kendini yalnız ve güvensiz hissetmeyi..vb.
Spora devam etmek irade gerektiyor ve yaşam enerjisi.Sanırım eşiniz hayattan da pek zevk almıyor.Sadece araba konusuna ilgi göstermeside hayatının ne kadar boş ve amaçsız olduğunu gösteriyor gibi.
Yani uzun lafı özü cinsel isteksizlikten önce bence eşinizin çözmesi gereken sıkıntıları var ve eğer sizin anlayışınız ve desteğiniz ile tedavi yoluna girerse inanıyorum ki cinsel isteği de yerine gelebilir bu arada doğru beslenmede bu konuda çok önemli.
Siz bosandinizmi hic ? Ben bosanmadim ama kolay oldugunuda dusunmuyorum. Ayrica cinsellige ac degilim, bukadar ön yargili olmayalim lutfen.
Tek kullandigim bir kelimeyle herkez neden bukadar kizdi, tövbeler falan. Yaptim demiyorum, gozumde biri var gorusuyorum demiyorum. Caresizlikten oyle dedim..
Nekadar kizarsaniz kizin, ilgisizlikten aldatan erkekleri cok iyi anliyorum. Kadin kendine bakmasin, erkege ilgi yemekten ve temizlikten ibarez sansin sonrada yok aldatildim. Durup duruken aldatanlarda vardir mutlaka, onlarinda artik içi kötü napayim..
Siz bosandinizmi hic ? Ben bosanmadim ama kolay oldugunuda dusunmuyorum. Ayrica cinsellige ac degilim, bukadar ön yargili olmayalim lutfen.
Tek kullandigim bir kelimeyle herkez neden bukadar kizdi, tövbeler falan. Yaptim demiyorum, gozumde biri var gorusuyorum demiyorum. Caresizlikten oyle dedim..
Nekadar kizarsaniz kizin, ilgisizlikten aldatan erkekleri cok iyi anliyorum. Kadin kendine bakmasin, erkege ilgi yemekten ve temizlikten ibarez sansin sonrada yok aldatildim. Durup duruken aldatanlarda vardir mutlaka, onlarinda artik içi kötü napayim..
erteledik zaten belirsiz süre...hem olsa dahi çocuğuma ben kendim bile bakabilirim.eşimi seviyorum ama elimden bişey gelmiyor.düzelicem diyo.bekliyorum..Bu durumdayken, yani bosanmaktan söz ederken bide bebek mi düsünüyorsunuz? Simdi sira tüp bebekte yazilida merak ettim... Yapmayin lütfen cocuga yazik olur...
Neden herkez aldatmaya takildiki ? 4 sene oldu diyorum, arzulanmak diyorum, kadin oldugunu hissetmek, beyenilmek... Gecen ayakabi bakiyorduk. Topuklu denedim, hic tarzim degil ama merak ettim ne diyecegini belki hoslanir diye.. Topuklu seni daha yasli gosteriyor dedi, tabi benim ayagimda conversler tam genc isi ama yaşli ne demek ya.
Birde sunu anlamiyorum nedrn hep kadin ugrasiyor ? Biz hep birseyler icin ugrasiyoruz, ayni durumda erkek olsa kadin görevini yerine getirmiyor der ve aldatma sebebi bile olur. Hatta hak verenler de olur.. kadin olunca seksi ic camisrlariyla durum kurtarilmaya calisiliyor ama adamin orda kendinden 3 beden büyük esofmanla oturdugundan kimse bahsetmiyor. Yani kadindan kocam hic etkileyici seyler yapmiyor/giymiyor diye hic duymadim gercekten
Akliniza gelebilecek her turlu atakta bulundum, yok istemiyor. Her seferinde baska bahaneler..cunku anlattiklarin senin hakli oldugunu,dusuncelerinin haksizliga goturecegini hissettirdigini bize anlatiyor. Burdakilerde hakliylen haksiz duruma dusmemen icin bu duruma yoneldi haliyle.
Cunku dusuncesi bile seni yanlis yere goturebilir.
bu arada forumda kadinlarinda isteksizliklerinden bahsedilen konular oldu oluyor. ancak erkeklere karsi olan isteksizlik kilik kiyafetten degil temizlik bakim davranis yaklasim vb konulardan oluyor.o nedenle o tarz seyler soylenmiyor olabilir.
4 yil oldugunu belirtmiisin duzelmesi icin hic mi atakta bulunmadiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?