Ben yalnışım, kabul ediyorum..

Evet banada oyle geliyor, cocukta istemiyor. Bu dunyaya neden cocuk getireyim dedi, resmen bunalimda. Cok zorluklar yasadi, arkaarkaya sevdigimiz insanlar kaybettik ama bunalimdan cikmasi icin ne yaptiysam ise yaramiyor. Bende tükendim artik..
İşte açmaz burda başlıyor.Hayat zaman zaman derttir,sıkıntıdır ama eşinin yanında rahatlarsın ve eğer iyi bir cinsel hayatınız da varsa enerji dolarsın ve zorlukları aşarsın.Ama bu mücadelede yalnız kalınca insan gün gelir elbet tükenir ve Allah korusun hasta bile olabilir.

Bence eğer mümkün ise siz iyi bir psikolog bulun ve onunla bir dertleşin.Çünkü bu gidiş eğer değişmezse sonu hayırlı gözükmüyor.Bir kadın eğer aldatma konusunda haklılık aramaya başladı ise onunda düşünce yapısı bozulmaya başlamış demektir.Kendinize dikkat edin herşey önce düşüncede başlıyor.
Önce siz yardım alın bence bakarsınız sizin mücadeleniz belki eşinizi de etkiler.

tedavi ol desem olacak diyorsun
o zaman tedavi olması için zorla
bak hormon seviyeleri inan düşündüğün gibi çıkmayacak.
çok sağlıklı diyorsun değil

erkeklik hormonunda ya da sperm üretmede problemi varsa vücut ister istemez tepki veriyor cinselliği istemiyor.
bir de b12 vitamın değerlerine baktırsın derim.

inan sana yardımcı olmayı çok isterim
sizin sorununuz iyi bir üroloji doktorundan aldığınız yardımla geçecek diye düşünüyorum
hormonlar testler normal çıkarsa haydı psikoloğa derim.
bu durumda da psikolojik olarak sizden uzaklaşmasına sebep olan bişey var gibi.

siz çok mu dominantsınız
ya da kendine yetebilen bir kadın mısınız
öyle ise bana ihtiyacı yok diyip kenara çekiliyordur
bu da erkeklerin istemsiz olarak yaptığı bir savunma

böyle ise
kavanozun kapağını açamayın
yüksek raflardan tabak tencere alamayın
beliniz ağrısın tatlı tatlı yardım isteyin.
sonra da ne kadar güçlüsün
falan diyerek ödüllendirin
sözlü olarak ödüller onu motive edecektir
bu şekilde pes etmeden devam ederseniz bir müddet
sonra güçlü istenen erkek olduğunu hissedip gücünü bir
de cinsellik alanında kullanmayı deneyecektir derim.

bunlar sadece tavsiye.
inşallah doğru çözümü bulur tez zamanda hayatın sıcak güzel yüzü ile karşılaşırsınız
sevgiler mutluluklar
yeni yıl size umut ettiklerinizi getirsin :)
Tedavi konusunu mutlaka acicam nekadat psikolojiknoldugunu dusunsemde.
Maalesef cok dominant birisiyim, alisveride bile bana sorar alayimmi bunu diye ama nasil boyle oldu anlamiyorum. Kizip bagiran biriside degilim hatta tam tersi o kizacak diye korkarim, yinede ben nasil dominant oldum anlamiyorum. Tavsiyenizi denicem, tesekkur ederim. Umarim yeni yil hepimize güzel seyler getirir..

pskilojik destegide mi kabul etmiyor ??

bide en basindan beri mi boyle sonradanmi oldu ?
Psikolojik destek zor, Almanyadayiz ve psikologa ancak beraber gidebiliriz benim tercümemle. Onunda nasil bir faydasi olabilirki, kendi anlatmasi lazim.
Yaklasik 10 senedir evliyiz, isteklsizligi 4-5 yil once basladi..

Psikolojik destek zor, Almanyadayiz ve psikologa ancak beraber gidebiliriz benim tercümemle. Onunda nasil bir faydasi olabilirki, kendi anlatmasi lazim.
Eşiniz Almanya'da yaşıyor ve Almanca bilmiyor mu?:KK57:
Heralde 10 yıldır orda değilsinizdir.Dilini konuşamadığı bir ülkede yaşayan bir insana başka sorun gerekir mi?

anladim cnm zormus gercekten
iatersen bi hormon tedavisine bak daha sonra pskilojik yardim alirsiniz.zaten ihtiyac varsa yonendirirler.esinin istegide cok onemli tabiki
Umarim bi sekilde cozume kavusturursunuz

Eşiniz Almanya'da yaşıyor ve Almanca bilmiyor mu?:KK57:
Heralde 10 yıldır orda değilsinizdir.Dilini konuşamadığı bir ülkede yaşayan bir insana başka sorun gerekir mi?

Günlük islerini halledebiliyor, kursada gitti ama ancak okadar ogrendi. Gelistirmek icin biseyde yapmiyorki, ben napayim.. keske herkez sadece kendi sebep oldugu sorunlari cekmek zorunda kalsa... Eminim hayat daha kolay olurdu

Akliniza gelebilecek her turlu atakta bulundum, yok istemiyor. Her seferinde baska bahaneler..
Her yolu denediniz istemiyor, siz de bu şekilde bir evlilik istemiyorsunuz. Ama boşanmak da istemiyorsunuz boşanmak zor, dul kalmak zor falan filan gibi bahanelerle. Eee bu işin çözümü ne olabilir peki. Benim bildiğim iki yol var, ya adam biraz ılımlı olacak, kendini düzeltecek ya da boşanacaksınız. 3. Bir yol var mı sizce?

Günlük islerini halledebiliyor, kursada gitti ama ancak okadar ogrendi. Gelistirmek icin biseyde yapmiyorki, ben napayim.. keske herkez sadece kendi sebep oldugu sorunlari cekmek zorunda kalsa... Eminim hayat daha kolay olurdu
Eşiniz kendini çekmiş hayattan bu da işine gelmiş gibi.Kontrolü size bırkamış.Gerçekten roller değişmiş.Eşinizin her konuda erkek olduğunu hissetmeye ihtiyacı var sadece cinsellikte değil.
Sizde haklısınız kişi önce kendi istemeli ama ben size ancak şunu söyleyebilirim.Bırakın eşiniz kendisi sorumluluk alsın siz onun eksiklerini kapamak için kendinizi yormayın ve elbette iyi yaptığı şeyleri takdir edin.Başka üylerin de söylediği gibi...

almanca bilen siz hayatı yüklenen siz
eşiniz kendini gereksiz görüyor hayatta

bu durum tamamen psikoloji o zaman
konuştukça konunun asıl temelleri ortaya çıkmaya başladı arkadaşım

dominantlığı kenara bırakmaya başlasanız iyi olur bence.

ben de işe yaramadığım bi evde herşeyden elimi eteğimi çekerdim
eşin olsa da market alışverişi ya da pazar yapılıyor o olmasa da

faturalar eşine ihtiyaç duyulmadan ödeniyor.
almanca öğrenebilmesi için de zaten işlerle mücadele etmesi dşarı çıkması lazım.
aslında hepsi birbirine bağlı.

ona ihtiyaç duyduğun konularda da nasıl olsa bensiz çok iyi idare ediyor ben yokum diyor.

başta fizyolojik sanmıştım
evliliğinizdeki rutinleri değiştirmek için geç değil.

cinsellikten önce ikiniz de değerli olduğunuzu hissetmelisiniz.
sen farkında olmadan dominant karakter özellikleri sergileyerek
onu bastırmışsın.

seni çok iyi anlayabiliyorum
çünkü ben de evliliğimde dominant biriyim.
bunu istemeden yapıyorsun belki ama kendini tutmayı öğrenmelisin.

eşimizi suçlamadan önce kendimizi düzeltelim derim.
ona ihtiyacın olduğunu hissettir
konuş
amaaa suçlama
ne kendini ne de onu :)
bu bir süreç
doğru adımları atarsanız geçecek

almanca bilen siz hayatı yüklenen siz
eşiniz kendini gereksiz görüyor hayatta

bu durum tamamen psikoloji o zaman
konuştukça konunun asıl temelleri ortaya çıkmaya başladı arkadaşım

dominantlığı kenara bırakmaya başlasanız iyi olur bence.

ben de işe yaramadığım bi evde herşeyden elimi eteğimi çekerdim
eşin olsa da market alışverişi ya da pazar yapılıyor o olmasa da

faturalar eşine ihtiyaç duyulmadan ödeniyor.
almanca öğrenebilmesi için de zaten işlerle mücadele etmesi dşarı çıkması lazım.
aslında hepsi birbirine bağlı.

ona ihtiyaç duyduğun konularda da nasıl olsa bensiz çok iyi idare ediyor ben yokum diyor.

başta fizyolojik sanmıştım
evliliğinizdeki rutinleri değiştirmek için geç değil.

cinsellikten önce ikiniz de değerli olduğunuzu hissetmelisiniz.
sen farkında olmadan dominant karakter özellikleri sergileyerek
onu bastırmışsın.

seni çok iyi anlayabiliyorum
çünkü ben de evliliğimde dominant biriyim.
bunu istemeden yapıyorsun belki ama kendini tutmayı öğrenmelisin.

eşimizi suçlamadan önce kendimizi düzeltelim derim.
ona ihtiyacın olduğunu hissettir
konuş
amaaa suçlama
ne kendini ne de onu :)
bu bir süreç
doğru adımları atarsanız geçecek
Dogru olabilir söyledikleriniz ama nerden baslayabilirim bilmiyorun. Haftaya yine doktorda terminimiz var fazla brsey yapilmicak bende calisiyorum o saatlerse ama kendi gitmemekte kararli. Kendin gidebilirsin dedim, bulurum yanima birisini diyor.
Ve onu sevdigimdende cok emin, bir rahatlik var üzerinde. Bazrn ben senin annen degilim diyorum, cunku sanki oyle goruyor beni. Tabi yakinlik kalmayinca farkda kalmiyor..
Artik onu biraktim kendi haline ben bunalima girdim

Her yolu denediniz istemiyor, siz de bu şekilde bir evlilik istemiyorsunuz. Ama boşanmak da istemiyorsunuz boşanmak zor, dul kalmak zor falan filan gibi bahanelerle. Eee bu işin çözümü ne olabilir peki. Benim bildiğim iki yol var, ya adam biraz ılımlı olacak, kendini düzeltecek ya da boşanacaksınız. 3. Bir yol var mı sizce?
Dul kalmak zor diye bisey demedim oyle bir dusuncemde yok ama 10 yil bir iliskiye emek verdikten sonra, hala sevmene ragmen birindrn bosanmak gercekten zordur

Dul kalmak zor diye bisey demedim oyle bir dusuncemde yok ama 10 yil bir iliskiye emek verdikten sonra, hala sevmene ragmen birindrn bosanmak gercekten zordur
Peki çözüm ne olacak bu durumda. Dediğim gibi benim bildiğim iki çözüm yolu var, ikisi de size uymuyor söylediğinize göre. Kabullenip böyle mi devam edeceksiniz?

eşinizin tüm bu halleri psikolojik bir soruna dayalı gibi....ve açığa çıkartılıp çözülmesi lazım..
Türkiye ye bir süre dönme ve tedaviye başlama şansınız yok mu?
eğer boşanmayacaksanız tedavi olması için her yolu denemeniz gerek yoksa böyle hayat geçmez.. bir yerden sonra siz de onun gibi olacaksınız...

Çok kötü bir durumdur heralde ya :KK43:
Arkadaşlar siz de hemen gaza gelip "Sakın aldatma."tarzı şeyler demeyin.Gidip aldatacak değil ya ,kızgınlıktan yazıvermiş.
Zaten üzgün konu sahibi..

Back
X