Ben yalnız olmak için mi yaratıldım?

Bacim tanidiklar senin kendilerinden bir tık önde olmani dahi istemezler. Yine ne fayda geliyosa yabancidan geliyo. Tecrubeyle sabit.
30 sene g.tg.te yaşadığım insanlardan bi hayir görmedim.

bende göremedim.. istanbulumu kötülüyordu. benim gibi dedeleride istanbullu olan biri için o kötülemeleri ciddiye almam hoşta
Siz editör olarak böyle diyorsanız ben hayal görmüşüm demek ki:) Editörlerden gören olmuş ki hem o kişinin yorumunda ki link silinmiş hem de konu sahibinden alıntıladığım yorumum editlenmiş. Konu İstanbul falan değil yani.. Ay çıkamadım bi türlü şu konudan..

Canım ben ayrılalı 6 ay oldu.
Bu köyde yaşamaya başlayalı 5 yıl.
Ben açık bir bayanım ama kapalı giyinirim.
Açıkcası bu bölgede çok fazla alkol tüketiliyor,herkesin elinde sigara,konular hep arsa,tarla,dükkan..vb.herkes az kazanmaktan şikayetçi ama az kazanıyoruz dedikçe yeni ev ,araba alıyorlar birde çok kazansalar nasıl olacak insan merak ediyor.Ama gerçekten baksan hallerine yoksul sanırsın.
Yani ben bu ortamda kendime uygun birini nasıl bulabilirm ki?
Siz ikinci evliliğinizi ne kadar zaman sonra ve nasıl yaptınız?
40'ından sonra tekrar evlenip çocuk sahibi olan var mı buralarda bana ümit olur? :)))

Bacim tanidiklar senin kendilerinden bir tık önde olmani dahi istemezler. Yine ne fayda geliyosa yabancidan geliyo. Tecrubeyle sabit.
30 sene g.tg.te yaşadığım insanlardan bi hayir görmedim.

Bence de , olacak isi de gelip b.k ediyorlar. Herkes birbirine haset artik, eskiden insanlar hayirli islere vesile olmak isterken simdi insanlar nasil tas koysam diye dusunuyor. Zaman kotu :)

esınle aynı koyde yasamamıs olman guzel
e ıckı fılan yoksa trakyanın bır koylerındemı yasıyorsunuz
sanırım heıdıdaglarda hayal ettım bende

boyle dusunme bu yastan sonra demeyeyımde bundan sonra oturup ne konusacaksınızkı aynı ancak kultur gezılerı vs olur benc eolabılır hem benım esımde oyle bırı sanıyorum.
en ıyı muhabbet ettıgı sey parayı nasıl degerlendırılmelı mevzularıda.
ben ayrıldıktan 2.5 sene sonra evlendı ilk evliliğim 3 sene ikinci evliliğimde 2 sene bitti .
biz sımdıkı esımle metroda tanıstık , ılk esımle tanıstırılmıstık

bende göremedim.. istanbulumu kötülüyordu. benim gibi dedeleride istanbullu olan biri için o kötülemeleri ciddiye almam hoşta
Siz yine aynı şeyi yapıyorsunuz daha öncede uyarmıştım.Editör olarak konuyu tam bilmeden burda yazan kişiler eğer sizin bildiğiniz isimlerse onların yorumlarından etkilenerek hareket ediyorsunuz.Daha kou ne ,ne söylenilmiş onu anlamamışsınız.
Konu benim hayatım tamam mı....Dedeleri dahi İstanbul'lu olan ve siz olmazsanız şanı eksilecek olan İstanbullu biri olarak acaba benim kendi hayatım ile ilgili yazmama izin verebilir misiniz?Yada bende dedelerimden itibaren soyumu burda açıkladıktan sonra eğer onay alırsa ancak o zaman mı yazabiliyorum?

şuan konuyu bosyere uzuyor.
okypete gayet adil biri esasen, sanırım yazdııgnızı yanlış anlamışsınız ama

Konu sizin hayatınız falan değildi ama verdiğiniz linkte. Hiç yoktan durduk yere muhabbetin içine dini bir konu sokup bir cemaat mi dernek mi her ne ise oranın üyelik linkini verdiniz bir arkadaşa.( Doğal olarak okuyan herkese) Şimdi silinince sanki hiç bir şey yokmuşta ben durduk yere sorun çıkartmış gibi oluyorum. Madem yaptınız bir şey arkasında durun, yada evet bilmeden bir hata yapmışım deyin. Çok mu zor bunu yapmakda suçlayıcı şeyler yazıyorsunuz ikide bir. Sakin olayım dedim ama yazdıklarınızdan sonra çok zor bu..

Canım ben seni doğru anlayabildim mi?Şu an evli misin?Yani ben ikinci evliliğinde bitti olarak anladım.Bu arada ben eşimle burda yaşadım hemde 4,5 yıl.
Aynı köyde yaşamamış olman güzel demişsin neden böyle düşündün?

şuan konuyu bosyere uzuyor.
okypete gayet adil biri esasen, sanırım yazdııgnızı yanlış anlamışsınız ama
Ben okypete'de şunu görüyorum önce konuyu anlamadan ordaki tanıdığı kişilerin yorumları ile ilk tepkiyi veriyor sonra konuyu okuyunca adil davranıyor.
Bencede artık bu kısmı kapatalım gereksiz yere geriliyorum.

Neyin arkasında durayım ya.Ne saçmalıyorsun sen,ne cemaati,ne derneği.İnternette olan resmi bir site ve resmi bir vakıf.
Hala uzatıyorsun.Konuyu kapatamadın yada geyiğe döndremedin ya o mu derdin?
Polemiğe girmeyeyim deyip üzerine ard arda niye mesaj yazıyorsun ki?
Linkten rahatsız oldun ve kaldırıldı.Daha ne istiyorsun?

ben çünkü silindikten sonra okumuşum ama şimdi gördüm kibde çıkıyor link..

anlamadım bana neden tepki veriyorsunuz. konunuzu okudum ben..
heceyide tanımam.

sadece düşüncemi yazdım..
nedir bu sinir anlamadım. bir sakin olun iisterseniz

anlamadım bana neden tepki veriyorsunuz. konunuzu okudum ben..
heceyide tanımam.
Konumu okudunuzsa o zaman neden İstanbul'u mu kötülemiş?Ne yazmış? gibi bir yorum yazdınız.Konunun İst. ile bir ilgisi yok ki.Ne ben İst'i sevmek zorundayım nede siz İst.'i savunmak durumundasınız.Niye konu sapıyor.
Tamam anladım siz şehir kadınısınız evet sorun yok çok güzel.
Yorum yazdığınız içinde teşekkür ederim.
Sizin editörlüğünüz ile ilgili yorumumu yaptım zaten onun bu konu ile ilgisi yok.

Baştan bu yana bir benim yazdıklarıma birde sizin saldırgan yorumlarınıza bakın.
Böylesi yorumlar yazarsanız ben de elbette cevap veririm . Derdim ney ki sizlen konunuzu kapattırmaya çalışayım durduk yere. Gayette hakkım olan bir şeyi yaptım diye suçlu ben oldum.. :) Evet link kaldırıldı o yüzden belki böyle agresifleştiniz:)
Bir daha benden alıntı yaparak yazmayın ki ben de cevap vermek zorunda kalmayayım. Buyrun siz devam edin sohbetinize.

sadece düşüncemi yazdım..
nedir bu sinir anlamadım. bir sakin olun iisterseniz
Bu sinir birden olmuyor.
Bu formda genelde bu durumu yaşanıyor.
Birileri sanki pusuda bekliyor dini birşeyler yazılsada kiblesem diye.
Bu konuyu daha önce Mune de yazdı.
Dini propaganda yasak tamam ama ya Müslümanlığımızı gizleyecek kadarda aman kiblenmeyeyim diye dini birşey yazamayacak mıyız?
Sinir oluyorum çünkü kendi açtığım ve tatlı tatlı ilerleyen bir sohbet bak ne hale geldi.

1.
hecenin bu mesajını gördüm ve kibi.
İstanbul deyince aklınıza verdiğiniz link mi geliyor :) Bazı konularda siz nasıl hassassanız ben de hassasım.
2.istanbulla ve dinle alakalı bir link anlaşılıyor bu mesajdan değilmi.ki bu sitede yasak.
3
. benim editörlüğümden rahatsızsanız adminlere yazarsınız mesaj . gösterirsiniz mesajlarımı.
4 sitede link vermek yasak ve dini paylaşımda yasak, öyle olduğu için yazma gereği duydum

Sizden alıntı yapıyorum.Gayet hakkım olan şeyi yapıyorum bende.
BURAYA İNSANLAR DERDİM VAR BİRAZ RAHATLAYAYIM AKIL ALAYIM DİYE GİRİYOR SİZ BOŞ YERE GERİYOR SONRDA AAA NİYE SİNİRLENDİN Kİ DİYORSUNUZ.
BEN HERKESE HAK ETTİĞ ŞEKİLDE DAVRANILMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
SİZİN LAYIĞINIZDA BU USLUB BENCE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…