- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.555
- 898
Profiline baktım Almanyada mısın?Oralarda belki bu uygulama yaygındır .Dilerim bu geçn yaşında hayatını doğru yönetebilirsin çünkü tam evlilik ve annelik yaşındasın.
Artık bende kendim için böyle düşünüyorum bazılarının karşı cinsten yana şansı olmuyor sanırım.Aslında karamsar düşünceleri sevmem ama herkes kaçıncıya evlenip kaç çocuk sahibi oldu ben 30'undan sonra evlendim o da sürmedi çocuk zaten daha konuşulamamıştı bile.Ordayim evet :)
Ben de ayni seyi dusunuyorum sizinle ama hayat bana o konularda bugune kadar hicbir sey sunmadi. Tam da sevdim bununla evlenirim dedigim birisi cikti karsima, o da olmadi. Sonuc olarak yine yalniz kaldim, nasip kismet diyip gecmekten baska carem yok sanirsam. Valla karsima kimse cikmiyor, hic talibim yok :) Evliligi gectim biriyle el ele tutusmak bile cok zor, imkansiz geliyor, ask konusunda pek sansli degilim. Yasitlarim evleniyor, benim sevgilim bile yok
Çok sağolun .Sanırım yakınlık duymanız sizinde yalnız hissetmenizdendir.Neden bilmiyorum ama sizi kendime cok yakin hissettim.Allah herseyi gonlunuze gore versin.(bu arada istanbulun gobegindeyim daha karsi kapi komsumu tanimiyorum 3yil oldu.bu yalnizlik heryerde ne yazikki.)
Neden kiblediniz?Hayırdır?Ne de güzel sohbetiniz vardı
Üzgünüm ama kib ledim bu yorumunuzu.
Hadis demeniz değil, verdiğiniz linkten rahatsız oldum.. Amaç nedir bu linki verirken?Neden kiblediniz?Hayırdır?
Size yapılmış bir yorum değil.
Hakaret yok,tartışma yok.
Ne oldu hadis denince mi rahatsız oldunuz?
Canım ben henüz ayrılalı çok kısa bir süre oldu.peki yenıden evlenmeyı dusunmuyormsuunuz?
köyden fılan bırılerı belkı talıp olur olmadımı hıc?
buarada cocuk konsuna gelınce evlenmekten daha akıllıcası evlatlık edınmek . ama genede bu hayatın yukunu tek basınıza yuklenmeyın derım evlenın
Benim açtığım konuda sizin ile sohbet etmişiz kendiniz söylüyorsunuz sohbetiniz güzeldi diye.Hadis demeniz değil, verdiğiniz linkten rahatsız oldum.. Amaç nedir bu linki verirken?
Kurallar belli. Konu açarken BDV bölüm kurallarını okursanız nedeni gayet açık..
Ben kib ledim gerisi yöneticilere kalmış.
mevzu neHadis demeniz değil, verdiğiniz linkten rahatsız oldum.. Amaç nedir bu linki verirken?
Kurallar belli. Konu açarken BDV bölüm kurallarını okursanız nedeni gayet açık..
Ben kib ledim gerisi yöneticilere kalmış.
Ben yıllarca İstanbul'da yaşadım geçenlerde bir neden ile İstanbul'a gitmem gerekti ilk an düşündüğüm şey şu oldu "İyi ki burdan kurtulmuşum." Ve geri dönünce kendimi daha iyi hissettim oysa orda çok hareketli bir hayatım vardı.İyi bir iş,geniş bir arkadaş çevresi,çeşitli sosyal faaliyetler ama bana hepsi çoook boş gelmeye başlamıştı elbette nedenlerini burda sayfalarca anlatmam lazım.köyde hayatta yapamazdım ben. şehir inssanıyım. antalyada bile olmadı. istanbulu aradım. değil köy. zor bana göre.
ama tabii herkes kendini nerede mutlu hissederse orada yaşamalı. istanbula döndüm,ve işte şimdi mutluyum tekrar dedim.
İstanbul deyince aklınıza verdiğiniz link mi geliyor :) Bazı konularda siz nasıl hassassanız ben de hassasım.Benim açtığım konuda sizin ile sohbet etmişiz kendiniz söylüyorsunuz sohbetiniz güzeldi diye.
Yazdığımdan 3 dakika sonra hemen kiblemek yerine bana mesaj atıp uyarabilirdiniz.
Hemen kiblemek neden?Boyunuz mu uzadı?
Laf anlamayanı kiblersinde ortada öyle bir durumda yok.
Ayrıca link verdiğim kişi İstanbul'dayım diyor ve ben belki kendisi bu konu ilgisini çker ve detaylı bilgi almak isterse diye link veriyorum bunda ne var?
Ben şimdi dini propaganda mı yaptım?
Siz kurcalamasanız bu kadar konuşulmayacaktı belki...
Bende sizi kibledim konumu kapamaya uğraştığınız için.Ayıp.
olurmu oyle sey.Canım ben henüz ayrılalı çok kısa bir süre oldu.
Köyde erkekler ile hiç konuşmuyorum.
Ben elbette tekrar evlenmeyi düşünürüm ama açıkcası köyden biri ile yapabilir miyim bilemiyorum bana bu bölgenin erkekleri çok kaba ve paragöz gibi geliyor.(Elbette bu bir genelleme)
Kısacası talibim olmadı zaten nasıl olacak ki?Yani benimle hiç konuşmadan.Araya komşular falan girer dersende işin aslı burdaki insanlarda onlardan farklı olduğumun farkındalar (Not:Üstünüm anlamında değil) Bu neden ile bu konulara pek girmek isteyeceklerini sanmıyorum.
Evlat edinmek benim tek başına maddi ve manevi kaldırabileceğim bir sorumluluk değil.
Aslında haklısın hayırlı bir evlilik dilemek lazım ama ben kendimi o konuda da şanssız hissediyorum.
Kaldırıldığı için göremiyorsunuz :)mevzu ne
ben lınk fılan gormuyorum
Yani sence ben dini propaganda yapmak için bu konuyu açtım ve tam yeri gelincede sloganı bastım öyle mi?Yani o derece akıllıyım.İstanbul deyince aklınıza verdiğiniz link mi geliyor :) Bazı konularda siz nasıl hassassanız ben de hassasım.
Uyaracak konumda değilim, uyarıyı editörler yapar o yüzden varlar ben sadece kib leyebilirim.
Ayrıca siz çok akıllı bir kadınsınız sanmıyorum ki yazdığınız tek kelimeyi bilinçsizce yazmış olun, evet dini propaganda yaptınız..
Neyse daha fazla polemiğe girmek istemiyorum. Yapmam gerekeni yaptım o kadar.
Size özel mesaj gönderiyorum.mevzu ne
ben lınk fılan gormuyorum
Rica ederim :) Bu konuda malesef beklediğiniz hoşgörüyü gösteremezdim. Bana müsade size hoş sohbetler..Yani sence ben dini propaganda yapmak için bu konuyu açtım ve tam yeri gelincede sloganı bastım öyle mi?Yani o derece akıllıyım.
Evet siz yapmanız gerekeni yaptınız ve bize ister şehir,ister köy ister sanal her zaman can sıkıcı insanların olabileceğini ve bu kişilerin sayısı arttıkçada yalnızlığın daha güzel olduğunu hatırlattınız.Sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?