Ben yalnız olmak için mi yaratıldım?

6 y
yıl oldu ayrılalı 5 senedırde koydeyım dıyınce oyle dusundum
baurada ben evlıyım hala allah hayırlısını nasıp etsın bosanmadım annem kırar bacaklarımı bunuda bosarsam

Sizin nasıl yaşadığınız sizi ilgilendirmez hanımefendi. İster müslüman olun ister hıristiyan ister ateist, beni hiç ilgilendirmez.. Beni ilgilendiren şey istanbulda ki bir cemaat yada dernek her ne ise onun üyelik linkini açık açık vermeniz ve orası hakkında sohbet açmaya çalışmanızdı ki karşınızda sohbet ettiğiniz kişi tamamen farklı şeylerden bahsederken hiç öylesi bir talebi yokken... Tekrar yazıyorum yaptıklarınızın arkasında durabilecek kadar yüreğiniz yoksa yapmayın arkadaşım.. Neden halen sanki sizin dininize küfretmişim gibi davranıyorsunuz..

Mune sanırım o linki sen kaldırdın gözünü seveyim şu linkin ne olduğunu söyle.. Yoksa durduk yere suçlanıyorum.

Son düzenleme:
O zaman kuralları hatırlatırsınız bana İstanbul'a laf söyleyenin alnını karışlarım edası ile yanıt vermezsiniz.
Ayrıca ben sizin editörlüğünüz ile ilgili eleştiriyi size yaptım ne gerek var başkalarınada şikayet etmeye.
hece'de aynısını yapabilir beni uyarabilirdi editöre şikayet eğer kendin çözemiyorsan yada muhatap olmak istemiyorsan yapılmalı.
Olgun insan böyle davranmalı bence.
Hem konuda tatlı talaı konuşup sonrada bir link yüzünden kiblemek birde matah birşey gibi bunu mesajla söylemek dikkat çekmeye çalışmaktan başka birşey değil.

Sen tam olarak ne yapmaya çalışıyorsun?
Hala dernek,cemaat diyerek konuyu yanlış yerlere çekiyorsun.
Birde beni gaza getirmeye çalışıyorsun öyle mi?Arkasında durmak ,yürek falan.
Bu arada şikayet ettiğin linkin daha ne olduğunu bilmeyip ya hangi linkti o diye editöre yalvarmanda seni komik duruma düşürüyor.
Evet artık engellenen listedesin.
Yazdıklarını görmeyeceğim çok şükür.,Kendini boşuna paralama diye söyledim.

6 y

yıl oldu ayrılalı 5 senedırde koydeyım dıyınce oyle dusundum
baurada ben evlıyım hala allah hayırlısını nasıp etsın bosanmadım annem kırar bacaklarımı bunuda bosarsam
İnşallah canım evliliğin devam eder,bereketli ve mutlu bir evlilik olur.(Bu arada 6 yıl değil 6 ay :)))

[QUOTE="mesafeli, post: 36879640, member: 598894"]O zaman kuralları hatırlatırsınız bana İstanbul'a laf söyleyenin alnını karışlarım edası ile yanıt vermezsiniz.
Ayrıca ben sizin editörlüğünüz ile ilgili eleştiriyi size yaptım ne gerek var başkalarınada şikayet etmeye.
hece'de aynısını yapabilir beni uyarabilirdi editöre şikayet eğer kendin çözemiyorsan yada muhatap olmak istemiyorsan yapılmalı.
Olgun insan böyle davranmalı bence.
Hem konuda tatlı talaı konuşup sonrada bir link yüzünden kiblemek birde matah birşey gibi bunu mesajla söylemek dikkat çekmeye çalışmaktan başka birşey değil.[/QUOTE]
size son yazışım.
buyrun mesajım ve sizin yazdığınız.

bende göremedim.. istanbulumu kötülüyordu. benim gibi dedeleride istanbullu olan biri için o kötülemeleri ciddiye almam hoşta..
alnını karışlarım nerede ben istanbulun kötülenmesini ciddiye almam nerde.

her 2 mesajda farkı anlayan anlar. ama siz feci gerginsiniz sanırım,yaş gümnümde beni geremeyeceksiniz ama. size iyi günler

size son yazışım.
buyrun mesajım ve sizin yazdığınız.

bende göremedim.. istanbulumu kötülüyordu. benim gibi dedeleride istanbullu olan biri için o kötülemeleri ciddiye almam hoşta..
alnını karışlarım nerede ben istanbulun kötülenmesini ciddiye almam nerde.

her 2 mesajda farkı anlayan anlar. ama siz feci gerginsiniz sanırım,yaş gümnümde beni geremeyeceksiniz anma. size iyi günler
[/QUOTE]
Evet feci gerginim cıvıklığa tahammülüm yoktur.Daha öncede söyledim boş konuşmaları sevmem diye.Sizde beni mübarek Cuma gününde daha fazla geremeyeceksiniz.

Evet feci gerginim cıvıklığa tahammülüm yoktur.Daha öncede söyledim boş konuşmaları sevmem diye.Sizde beni mübarek Cuma gününde daha fazla geremeyeceksiniz.[/QUOTE]
ama gerçekten yeter. sizi kibliyorum. ne cıvıklığı ya. hangi mesajım
cıvıklık. iftira atmayın

İsmi lazım birini getiriyorsunuz aklıma :)
Şu yazdıklarınızdan sonra daha da tek kelime etmem..

Hay allahım bikonuyu okumaya daliyorum hoşuma gediyo masalsı geliyo bazen bana bir iki úç sayfa derken anlayamadıgım bi an da konu başka bişey olup cıkıyo tvde seyredip sinir oldugum tartişma pqogramlari nadönüşüyo en garibide en ara oluyo işte muamma

Evet feci gerginim cıvıklığa tahammülüm yoktur.Daha öncede söyledim boş konuşmaları sevmem diye.Sizde beni mübarek Cuma gününde daha fazla geremeyeceksiniz.
cıvıklık. iftira atmayın
[/QUOTE]
Evet cıvıksın ciddi değilsin madem editörsün önce konuyu oku yada okuduğunu anla.bende seni kibledim.Bu ne ya kafanıza göre sorun çıkarıp bu son bu son deyip hala yazıyorsunuz.

cıvıklık. iftira atmayın
Evet cıvıksın ciddi değilsin madem editörsün önce konuyu oku yada okuduğunu anla.bende seni kibledim.Bu ne ya kafanıza göre sorun çıkarıp bu son bu son deyip hala yazıyorsunuz.[/QUOTE]
hakaret etmeye devam edin. siz

Vallahi aynen söylediğin gibi.
Şurda yalnızlığımı paylaşayım biraz dertleşeyim belki biri bir fikir verir diyorum.Hooop biri neymiş hassasmış dini konu olmazmış kibledim seni hoop editör geliyor ne yapmış ne demiş daha haberi yok ama hemen birbirlerini gaza getirerek yazmaya başlıyorlar olan benim konuma ve sinirlerime oluyor.Yok ben kibledim olmadı sen kible bu ne biçim bir şey.

amanın ne olmuş burada sakin kızlar aman..

konu sahibi ne yalan söyleyeyim ben de sevmiyorum İstanbulu.. herkes mutlu olduğu yerde yaşasın yaw neden gerilmişsiniz anlamadım

Dün burda yaşananlar aslında benim neden yalnız kalmak istediğimin çok güzel bir örneği oldu.
Gerçek hayatta da aynen burdaki gibi oluyor.
Biraz açılayım,insanlarla birarada olayım diyorum.
Önce tatlı tatlı sohbet başlıyor derken biri yada birileri o yada bu neden ile canımı sıkıyor.
Eğer karşımdakinin iyi niyetli olmadığına kanaat getirirsem.Bende ona kendisine hak ettiği uslupta karşılık veriyorum ve hava bozuluyor tadım kaçıyor.
Sonra diyorumki bir kaşık bal yemek için bir bardak zehir içilir mi?
Burda konu açmaktan çekinen çok kişi var tahmin ediyorum ve hatta biliyorum.Şöyle düşünüyorlar bence:"Zaten dertliyim,şimdi birileri çıkacak ileri-geri konuşup daha çok canımı sıkacak".....deyip vazgeçiyorlar.
İşte bende böyle böyle insanlardan uzaklaşıyorum.
Çünkü başkasına laf anlatacağım diye harcayacağım zamanda yapmam gerekenlere odaklansam daha hayırlı değil mi?
Ha laf anlayacak olana elbette zaman ayırırsın çünkü onu kazanırsın.Ama çaba tek taraflı olmaz.
Niyet önemli.Niyeti temiz olan insanlara ihtiyacımız var.

canım burası çok geniş bir platform...evet dediğin gibi zaman zaman kırıcı konuşan,hassas davranmayan kişiler çıkabiliyor...ama çok aklı selim arkadaşlarda var...hepimizi bir kalemde silme...zaten bir süre sonra sanal da olsa kendi kişiliğine yakın insanları çok rahat ayırdedebiliyorsun....kırıldığını gördüğüm için yazmadan geçemedim...sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…