yıl oldu ayrılalı 5 senedırde koydeyım dıyınce oyle dusundumCanım ben seni doğru anlayabildim mi?Şu an evli misin?Yani ben ikinci evliliğinde bitti olarak anladım.Bu arada ben eşimle burda yaşadım hemde 4,5 yıl.
Aynı köyde yaşamamış olman güzel demişsin neden böyle düşündün?
Sizin nasıl yaşadığınız sizi ilgilendirmez hanımefendi. İster müslüman olun ister hıristiyan ister ateist, beni hiç ilgilendirmez.. Beni ilgilendiren şey istanbulda ki bir cemaat yada dernek her ne ise onun üyelik linkini açık açık vermeniz ve orası hakkında sohbet açmaya çalışmanızdı ki karşınızda sohbet ettiğiniz kişi tamamen farklı şeylerden bahsederken hiç öylesi bir talebi yokken... Tekrar yazıyorum yaptıklarınızın arkasında durabilecek kadar yüreğiniz yoksa yapmayın arkadaşım.. Neden halen sanki sizin dininize küfretmişim gibi davranıyorsunuz..Bu sinir birden olmuyor.
Bu formda genelde bu durumu yaşanıyor.
Birileri sanki pusuda bekliyor dini birşeyler yazılsada kiblesem diye.
Bu konuyu daha önce Mune de yazdı.
Dini propaganda yasak tamam ama ya Müslümanlığımızı gizleyecek kadarda aman kiblenmeyeyim diye dini birşey yazamayacak mıyız?
Sinir oluyorum çünkü kendi açtığım ve tatlı tatlı ilerleyen bir sohbet bak ne hale geldi.
O zaman kuralları hatırlatırsınız bana İstanbul'a laf söyleyenin alnını karışlarım edası ile yanıt vermezsiniz.1.
hecenin bu mesajını gördüm ve kibi.
İstanbul deyince aklınıza verdiğiniz link mi geliyor :) Bazı konularda siz nasıl hassassanız ben de hassasım.
2.istanbulla ve dinle alakalı bir link anlaşılıyor bu mesajdan değilmi.ki bu sitede yasak.
3
. benim editörlüğümden rahatsızsanız adminlere yazarsınız mesaj . gösterirsiniz mesajlarımı.
4 sitede link vermek yasak ve dini paylaşımda yasak, öyle olduğu için yazma gereği duydum
Sen tam olarak ne yapmaya çalışıyorsun?Sizin nasıl yaşadığınız sizi ilgilendirir hanımefendi. İster müslüman olun ister hıristiyan ister ateist, beni hiç ilgilendirmez.. Beni ilgilendiren şey istanbulda ki bir cemaat yada dernek her ne ise onun üyelik linkini açık açık vermeniz ve orası hakkında sohbet açmaya çalışmanızdı ki karşınızda sohbet ettiğiniz kişi tamamen farklı şeylerden bahsederken hiç öylesi bir talebi yokken... Tekrar yazıyorum yaptıklarınızın arkasında durabilecek kadar yüreğiniz yoksa yapmayın arkadaşım.. Neden halen sanki sizin dininize küfretmişim gibi davranıyorsunuz..
Mune sanırım o linki sen kaldırdın gözünü seveyim şu linkin ne olduğunu söyle.. Yoksa durduk yere suçlanıyorum.
İnşallah canım evliliğin devam eder,bereketli ve mutlu bir evlilik olur.(Bu arada 6 yıl değil 6 ay :)))6 y
yıl oldu ayrılalı 5 senedırde koydeyım dıyınce oyle dusundum
baurada ben evlıyım hala allah hayırlısını nasıp etsın bosanmadım annem kırar bacaklarımı bunuda bosarsam
size son yazışım.[QUOTE="mesafeli, post: 36879640, member: 598894"]O zaman kuralları hatırlatırsınız bana İstanbul'a laf söyleyenin alnını karışlarım edası ile yanıt vermezsiniz.
Ayrıca ben sizin editörlüğünüz ile ilgili eleştiriyi size yaptım ne gerek var başkalarınada şikayet etmeye.
hece'de aynısını yapabilir beni uyarabilirdi editöre şikayet eğer kendin çözemiyorsan yada muhatap olmak istemiyorsan yapılmalı.
Olgun insan böyle davranmalı bence.
Hem konuda tatlı talaı konuşup sonrada bir link yüzünden kiblemek birde matah birşey gibi bunu mesajla söylemek dikkat çekmeye çalışmaktan başka birşey değil.
Evet feci gerginim cıvıklığa tahammülüm yoktur.Daha öncede söyledim boş konuşmaları sevmem diye.Sizde beni mübarek Cuma gününde daha fazla geremeyeceksiniz.[/QUOTE]size son yazışım.
buyrun mesajım ve sizin yazdığınız.
bende göremedim.. istanbulumu kötülüyordu. benim gibi dedeleride istanbullu olan biri için o kötülemeleri ciddiye almam hoşta..
alnını karışlarım nerede ben istanbulun kötülenmesini ciddiye almam nerde.
her 2 mesajda farkı anlayan anlar. ama siz feci gerginsiniz sanırım,yaş gümnümde beni geremeyeceksiniz anma. size iyi günler
İsmi lazım birini getiriyorsunuz aklıma :)Sen tam olarak ne yapmaya çalışıyorsun?
Hala dernek,cemaat diyerek konuyu yanlış yerlere çekiyorsun.
Birde beni gaza getirmeye çalışıyorsun öyle mi?Arkasında durmak ,yürek falan.
Bu arada şikayet ettiğin linkin daha ne olduğunu bilmeyip ya hangi linkti o diye editöre yalvarmanda seni komik duruma düşürüyor.
Evet artık engellenen listedesin.
Yazdıklarını görmeyeceğim çok şükür.,Kendini boşuna paralama diye söyledim.
ama gerçekten yeter. sizi kibliyorum. ne cıvıklığı ya. hangi mesajımEvet feci gerginim cıvıklığa tahammülüm yoktur.Daha öncede söyledim boş konuşmaları sevmem diye.Sizde beni mübarek Cuma gününde daha fazla geremeyeceksiniz.
Evet cıvıksın ciddi değilsin madem editörsün önce konuyu oku yada okuduğunu anla.bende seni kibledim.Bu ne ya kafanıza göre sorun çıkarıp bu son bu son deyip hala yazıyorsunuz.[/QUOTE]ama gerçekten yeter. sizi kibliyorum. ne cıvıklığı ya. hangi mesajım
cıvıklık. iftira atmayın
Vallahi aynen söylediğin gibi.Hay allahım bikonuyu okumaya daliyorum hoşuma gediyo masalsı geliyo bazen bana bir iki úç sayfa derken anlayamadıgım bi an da konu başka bişey olup cıkıyo tvde seyredip sinir oldugum tartişma pqogramlari nadönüşüyo en garibide en ara oluyo işte muamma
Teşekkür ederim ne kadar düşüncelisiniz.Sizin gibi, insanların üzülmesini istemeyen kişilerin varlığı beni mutlu ediyor.Selamlarımla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?