Ben yandım siz yanmayın soğan kürü

Şuan bir düzelme var mı peki? Ara kanama şikayetim olmasaydı ben de yapmazdım inan ki. Dr larda önemseyip bir ilaç vermiyor kendi kendimize uğraşıyoruz. Çok zor çok....

Son 3 adetim 33 34 günde oldu sonra hamile kaldım 7. Hafta kalp atımı durduğu için kürtaj oldum şu an tekrar adet olmayı bekliyorum .

Son 3 adetim 33 34 günde oldu sonra hamile kaldım 7. Hafta kalp atımı durduğu için kürtaj oldum şu an tekrar adet olmayı bekliyorum .
Sebebi neymiş araştırıldı mı? Geçmiş olsun. Tekrar kucağına alman dileğiyle.

Sebebi neymiş araştırıldı mı? Geçmiş olsun. Tekrar kucağına alman dileğiyle.
Amin sağol. İlk gebeliğimdi o yüzden genetik analize yollanmadı benimde böyle bişeyden haberim yokt sonra öğrendim bilseydim gönderlmesini isterdim. Ama kan pıhtılaşma testlerimi verdim sonuç bekliyorum

Soğan kürünü ben de yapmayı düşünüyordum yorumları okuyunca korktum en iyisi yapmamak.yan etkisi olursa bide herkese iyi gelmiyor demek ki

Amin sağol. İlk gebeliğimdi o yüzden genetik analize yollanmadı benimde böyle bişeyden haberim yokt sonra öğrendim bilseydim gönderlmesini isterdim. Ama kan pıhtılaşma testlerimi verdim sonuç bekliyorum
Muhtemelen pihtilasmadan dolayıdır. Ilk düşüklerin çoğu zaman sebebi bu sorundan kaynaklanıyor. Yine de beklemek gerek tabii.

Ben yaklaşık 3 sene soğan kürü yaptım ama gebelik için değil, adet düzensizliği için, pko var bende de. Düzenim gayet iyiydi ve arada hormon testi veriyordum hep normal çıktı. Ve evlendiğim ay hamile kaldım korunurken.

Bünyeden bünyeye değişiyor tabiki. Ben de işe yaramayan bir kür size iyi gelebilir. Hormon denen şey çok hassas bisey çünkü

Canım kesinlikle haklısın bende soğan kürü yaptığımda nur topu gibi bi ton kist yaptı... Kesinlikle bünye farkı çünkü arkadaşım bu kürle hamile kalmıştı o zamandan beri kür yapmadım... Dikkat edilmesi gerekiyor

Kist sonucu doktorum doğum kontrol hapı verdi eritecek dedi 3 ay doğum kontrol hapı kullanmalıyım.. kistim 4.7 cm
Ahhh ahhh kendime çok kızıyorum bidaha tövbe kür falan yapmam bitmiştir benim için..

Acaba doktora gittiniz mi doktor ne dedi. Bende bu ay yaptım ve 7 gün gecikme oldu. Acaba bi sorun mu var

Acaba doktora gittiniz mi doktor ne dedi. Bende bu ay yaptım ve 7 gün gecikme oldu. Acaba bi sorun mu var
Benim iki hafta gecikti, ve çok ağrılı geçti geçen ay. Dr a gittim bilimsel bir yan etkisi yok ama düzeni bozmuş olabilir dedi. Herkes kullanmaması gerek. Hepimizin bünyesi çok farklı çünkü. Bir daha kür tarzı şeylere bulaşmayacağım.

Ayy acaba bende mi o yüzden geciktim yoksa hamilelik ihtimali var mı ya teşekkürler cevabınız için

Ayy acaba bende mi o yüzden geciktim yoksa hamilelik ihtimali var mı ya teşekkürler cevabınız için ❤
Test yaptırdınız mı? Ümit kırmak istemem ama ben de kaç defa kan testi verdigimi hatırlıyorum negatifti hep. Inşallah öyle bir durum yoktur:) rica ederim.

Test yaptırdınız mı? Ümit kırmak istemem ama ben de kaç defa kan testi verdigimi hatırlıyorum negatifti hep. Inşallah öyle bir durum yoktur:) rica ederim.
Yok kan vermedim. İdrarda negatif çıktı. İnşallah bu hafta sonu kan veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…