- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
Şuan bir düzelme var mı peki? Ara kanama şikayetim olmasaydı ben de yapmazdım inan ki. Dr larda önemseyip bir ilaç vermiyor kendi kendimize uğraşıyoruz. Çok zor çok....Soğan kürünü bende yaptım bi yan etkisini görmedim ama bal tarçın çörek otu denedim ve o ay kasık ağrısından acile gittim akıllanmadım bi de brokoli kürü yaptım 26 günlük adet döngüm 33 34 e çıktıEğer herhangi bir hormonel bozukluğunuz rahatsızlığınız vs yoksa bu tarz kürleri denemeyin derim. Olan düzeni de bozuyor.
Sebebi neymiş araştırıldı mı? Geçmiş olsun. Tekrar kucağına alman dileğiyle.Son 3 adetim 33 34 günde oldu sonra hamile kaldım 7. Hafta kalp atımı durduğu için kürtaj oldum şu an tekrar adet olmayı bekliyorum .
Amin sağol. İlk gebeliğimdi o yüzden genetik analize yollanmadı benimde böyle bişeyden haberim yokt sonra öğrendim bilseydim gönderlmesini isterdim. Ama kan pıhtılaşma testlerimi verdim sonuç bekliyorumSebebi neymiş araştırıldı mı? Geçmiş olsun. Tekrar kucağına alman dileğiyle.
Tavsiye etmiyorum. Rahatsızlığınız neydi tam olarak?Soğan kürünü ben de yapmayı düşünüyordum yorumları okuyunca korktum en iyisi yapmamak.yan etkisi olursa bide herkese iyi gelmiyor demek ki
Muhtemelen pihtilasmadan dolayıdır. Ilk düşüklerin çoğu zaman sebebi bu sorundan kaynaklanıyor. Yine de beklemek gerek tabii.Amin sağol. İlk gebeliğimdi o yüzden genetik analize yollanmadı benimde böyle bişeyden haberim yokt sonra öğrendim bilseydim gönderlmesini isterdim. Ama kan pıhtılaşma testlerimi verdim sonuç bekliyorum
4 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum o yüzden bu kürü yapacaktımTavsiye etmiyorum. Rahatsızlığınız neydi tam olarak?
Adetleriniz düzenli ise hiç bulaşmayın derim.4 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum o yüzden bu kürü yapacaktım
Adetlerim düzenli ama sadece bu ay 1 hafta gecikti.evet zaten hiç yapmasam daha iyi kötü sonuçları okuyunca korktum.Adetleriniz düzenli ise hiç bulaşmayın derim.
Bünyeden bünyeye değişiyor tabiki. Ben de işe yaramayan bir kür size iyi gelebilir. Hormon denen şey çok hassas bisey çünküBen yaklaşık 3 sene soğan kürü yaptım ama gebelik için değil, adet düzensizliği için, pko var bende de. Düzenim gayet iyiydi ve arada hormon testi veriyordum hep normal çıktı. Ve evlendiğim ay hamile kaldım korunurken.
Canım kesinlikle haklısın bende soğan kürü yaptığımda nur topu gibi bi ton kist yaptı... Kesinlikle bünye farkı çünkü arkadaşım bu kürle hamile kalmıştı o zamandan beri kür yapmadım... Dikkat edilmesi gerekiyorBencede kurulu düzeni bozuyor bozuk olanı toparlıyor..
Aynı hatayı hayıt otu ile de yaptım çünkü..
10 gün hayıt otu tohumu kullandım hamilelik istediğim için ve 2 ay adet gördüm kesintisiz 2 ay adet.. çok pişman oldum keşke yapmasaydım diye defalarca kızdım kendime..
Benim adetlerim düzenli ve kendime söz verdim bidaha hiç bir kürü yapmayacağım...
Zaten çoğu yerde doktorunuza danışmadan yapmayın yazıyor.. herşey herkese iyi gelmez.. demek istedim bende..
Bende de bi ton kist yapmıştı bünye farkından dolayıdır.... Her kür herkese iyi gelemez çünkğ herkesin vücudu farklıBence sizinki stresten olmuş o sürece soğan kürü denk gelince ona yormussunuz.
Canım kesinlikle haklısın bende soğan kürü yaptığımda nur topu gibi bi ton kist yaptı... Kesinlikle bünye farkı çünkü arkadaşım bu kürle hamile kalmıştı o zamandan beri kür yapmadım... Dikkat edilmesi gerekiyor
Acaba doktora gittiniz mi doktor ne dedi. Bende bu ay yaptım ve 7 gün gecikme oldu. Acaba bi sorun mu varBen de geçen ay ara kanamam için soğan kürüne başlamıştım içtim 15 gün boyunca, ama 9 gün oldu adetim gecikti arkadaşlarsakın ama sakın tavsiye etmiyorum kimseye, her ay şaşmayan adetim ilk kez bu kadar gelmiyor cokkk pişmanım çok mutsuzum... cuma dr a görüneceğim. Dua edin bisey çıkmasın.
Benim iki hafta gecikti, ve çok ağrılı geçti geçen ay. Dr a gittim bilimsel bir yan etkisi yok ama düzeni bozmuş olabilir dedi. Herkes kullanmaması gerek. Hepimizin bünyesi çok farklı çünkü. Bir daha kür tarzı şeylere bulaşmayacağım.Acaba doktora gittiniz mi doktor ne dedi. Bende bu ay yaptım ve 7 gün gecikme oldu. Acaba bi sorun mu var
Ayy acaba bende mi o yüzden geciktim yoksa hamilelik ihtimali var mı yaBenim iki hafta gecikti, ve çok ağrılı geçti geçen ay. Dr a gittim bilimsel bir yan etkisi yok ama düzeni bozmuş olabilir dedi. Herkes kullanmaması gerek. Hepimizin bünyesi çok farklı çünkü. Bir daha kür tarzı şeylere bulaşmayacağım.
Test yaptırdınız mı? Ümit kırmak istemem ama ben de kaç defa kan testi verdigimi hatırlıyorum negatifti hep. Inşallah öyle bir durum yoktur:) rica ederim.Ayy acaba bende mi o yüzden geciktim yoksa hamilelik ihtimali var mı yateşekkürler cevabınız için ❤
Yok kan vermedim. İdrarda negatif çıktı. İnşallah bu hafta sonu kan veririmTest yaptırdınız mı? Ümit kırmak istemem ama ben de kaç defa kan testi verdigimi hatırlıyorum negatifti hep. Inşallah öyle bir durum yoktur:) rica ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?