- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
8.ci aya gireceğim canım. Bir kızım var. Bir tane daha olsun istiyoruz. Dr hafif pco görünümü var dedi, eğer bu ay hamile kalamazsan catlatma deneyelim dedi, adet olmayı bekliyorum. Adetim iki ay öncesine kadar duzenliydi, kürden sonra o da bozuldu, adet belirtisi de yok. Sistim patlamak uzereyimNe zamandir istiyorsun olmuyor ve tedavidesin bir sorun varmi sizde ?
Ne yazarsam çıkar canım o liste nerden bulabilirim listeyi?
8.ci aya gireceğim canım. Bir kızım var. Bir tane daha olsun istiyoruz. Dr hafif pco görünümü var dedi, eğer bu ay hamile kalamazsan catlatma deneyelim dedi, adet olmayı bekliyorum. Adetim iki ay öncesine kadar duzenliydi, kürden sonra o da bozuldu, adet belirtisi de yok. Sistim patlamak uzereyim
Yazdıkların gerçekten çok ümit verici ayrıca o kadar da hayatın içinden ki.. Doğum olduğu gibi ölüm de var, keşke yaşarken farkına varabilsek... ancak elimizde değil. Tebrik ederim seni inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu. Imkansız diye bisey yok işte en büyük kanıtı. Benim de ilk kızım uğraşmadan oldu ama ikinciyi zor elde edeceğiz gibi duruyor, geç olsun güç olmasın ne diyelimBenim arkadasim ilk evlendiginde hamile kaldi hemen canm ama dusük oldu 3 sene doktora gitmedi. Meger yumurtlamiyormuş...
Bende her hafta doktora gidince kendisine de soyledim gitti doktor pcos oldugunu soyledi. Arastirmis internetten kür getirmiş ( kendisine ozel hazirlandi) ayni zamanda klomen kullandi o ay hamile kaldi..
Sonra 2.cocuk icin doktor demis olmaz yumurtalarin cok kalitesiz ama o dogal yolla oldu.
Yine bir arkadasim evlendigi ay hamile kaldi ikinciyi planli basladi olmadi olmadi olmadi. Sonra cenazesi vardi o ay oldu.
Ben 5 senedir olmuyor sorun yok sorun bulamadiklari icin stres cok.
Çok agladim cok uzuldum kendimi hirpaladim olmadi asilama yaptirdik tutmadi kac kere klomen denedik olmadi.
Ocak ayinda tup bebege baslayacaktik cok buyuk bir sorun oldu resmen cöktüm. Çok acı cektim 1.5 ay ot gibi yaşadm gunlerce yemek yiyemedim su icemedim sagligimdan oluyodum. Sonra dedim ki bu hayatta cocuktan daha onemli seyler var ölüm gibi. Üzulmeyi hirpalamayi herseyi biraktim. Ve o olaydan sonra resmen cocuga dair hersey icimden gitti
Sogudum olmasada olur ddm. Mart ayinda esimin zoruyla tup bebek doktoruma gittik. Basladik ama o kadar isteksizim ki.
Esim heyecandan öluyo flaan. Neyse sonra ilaclara basladik heyecan hic yok hala diyorum kismet olursa olur.
Transfer gunune 1 embriyom kaldi iki damla gozumden yas geldi o kadar aninda kendime geldim. Olmassa olmaz bu hayatta cok buyuk acilar var ölum gibi dedim. Transferin 4.gunune kadar hicbisey yoktu ne heyecan ne bisey.
4.gunde test silik cikti. Cok sukur hamileyim
Ama 5 sene boyunca dedim ki aglarim kendimi paralarim bas bas bagirim hamileyim diye bundan buyuk mutluluk olamaz heralde diye. Bisey olmadi...
Cunku bu hayatta ölüm var olumun oldugu bir dunyada ne cok sevinmek gerek ne de cok üzulmek.. ocak ayinda o aciyi yasamasam tup bebek doneminde cok stresli olacaktim hergun belirti arayacaktim hergun acaba oldumu diyecektim. Herseyden once stres... ilk bebisine nasil hamile kaldiysan ikinciye de oyle kalacaksintam umudunu kestigin anda
Yazdıkların gerçekten çok ümit verici ayrıca o kadar da hayatın içinden ki.. Doğum olduğu gibi ölüm de var, keşke yaşarken farkına varabilsek... ancak elimizde değil. Tebrik ederim seni inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu. Imkansız diye bisey yok işte en büyük kanıtı. Benim de ilk kızım uğraşmadan oldu ama ikinciyi zor elde edeceğiz gibi duruyor, geç olsun güç olmasın ne diyelimher şey allah'tan.
Bende alternatif tipa cok guvenirim.sogan kürü yapmistim ama bazi nedenlerden dolayi 10 gun yapabildim olmadi.incir kurü denedim yine olmadi en son testere disli aslan pencesini arastirdim hormon dengeleyicymis benimde hafif prolaktinim yüksekti saracoglunun magazasina gittim.cayi aldim.nasil ne sıklıkta ve onu kullanirken neleri tüketmemem gereken seyleri yazip verdiler.bu ay kullandim ve hamileyim
Hormonlarına baktirdin mi ne durumda?merhaba bende soğan kürü yaptım ve düzenli olan adetim gecikmeye başadı. Doktora gidiyorum hersey normal diyor. 3 aydır adetim düzensiz ve 3 aydır korunmuyoruz gebelikte olmuyor malesef. Ne yapacağımı bilmiyorum. Cok üzgünüm daha önce düşüğe bağlı küürtaj yaşadım
Baktırmadım. Doktor DUPHASTON verdi. dün bitti ama hala adetim sökülmedi. Ayrıca dün testere dişli aslan pençesi içmeye başladım. Perşembe günü doktora gideceğim. Hormon testi için de adeti bekliyoruz. 3. günü yapılması gerekiyormuş.Hormonlarına baktirdin mi ne durumda?
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum, dr randevum yarın bakalım ne söyleyecek....
Kekik çayı içiyorum ben de sabah akşam.Baktırmadım. Doktor DUPHASTON verdi. dün bitti ama hala adetim sökülmedi. Ayrıca dün testere dişli aslan pençesi içmeye başladım. Perşembe günü doktora gideceğim. Hormon testi için de adeti bekliyoruz. 3. günü yapılması gerekiyormuş.
sizde doktordan sonra yazarsanız bakalım size ne diyecekHormonlarına baktirdin mi ne durumda?
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum, dr randevum yarın bakalım ne söyleyecek....
Tamam yazarım. Inşallah olurum lekelenme geliyor ama sokulemiyor maalesef.sizde doktordan sonra yazarsanız bakalım size ne diyecek
Dr a ancak çıkabildim. Sogan kurunun bilimsel bir açıklaması yok, ama kanamaları duzensizlestirebiliyor dedi hoca, bugün de sanıyorum ki adetim sokuldu, zamanla düzene girer dedi ama tam 1 haftadır öldüm resmen. Sokulemedi bir türlü, çok acı çektim. Bir daha mı? Aslasizde doktordan sonra yazarsanız bakalım size ne diyecek
Merhaba benimde olmamıştı doktora gittim bide kan testi yapalım dedi. Bir de ne olsun hamileymisim cok yeni bir gebelik dedi. Defalarca test yapmıştım adetinin geciktiği ilk bir kac gun ama çıkmamıştı cok şaşkınımDr a ancak çıkabildim. Sogan kurunun bilimsel bir açıklaması yok, ama kanamaları duzensizlestirebiliyor dedi hoca, bugün de sanıyorum ki adetim sokuldu, zamanla düzene girer dedi ama tam 1 haftadır öldüm resmen. Sokulemedi bir türlü, çok acı çektim. Bir daha mı? Asla
Aa çok güzel bir haber bu demek ki çok yeni daha :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, gelişmeleri yine yazarsın :)Merhaba benimde olmamıştı doktora gittim bide kan testi yapalım dedi. Bir de ne olsun hamileymisim cok yeni bir gebelik dedi. Defalarca test yapmıştım adetinin geciktiği ilk bir kac gun ama çıkmamıştı cok şaşkınımancak 2 gun önce hafif lekenlenme oldu bir kac damla da kanama şimdi gect8. Acil servise gittim kimyasal gebelik olabilir yada geç döllenmeldir yerleşme kanaması da olabil8t dediler. Beta hcg değerim 156 çıkmıştı. Aynı günün gecesi acil servise gittim 216 cikti. Bakalım 48 saatte bir değerin 2 katına çıkmış olmas8 lazimmis dua edin ne olur insallah bebeg8mi saglikl8 sihhatli kucagima alayım
Amin inşallah yazarımAa çok güzel bir haber bu demek ki çok yeni daha :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, gelişmeleri yine yazarsın :)
Aa çok güzel bir haber bu demek ki çok yeni daha :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, gelişmeleri yine yazarsın :)
Bol bol dua edin nolur
Zaten bunu arastirarak yapmaniz gerekirdi benm normal olamsina ragmen prolaktinim gogsumde hala sut aktigi icin yapmaya cesaretm yok (9 yil oldu bu arada dogum yapali). Siksam bi sise dolar. Ayrica hayit tohumu tsh mi yerle bir etti degerin cok cok altina dustu lutfen bayanlar gercktn kendimizi dinleyelim daha sayamadgm cok seyMerhaba arkadaşlar uzun zamandır anne olmanın hayali ile yasıyorum..
1 negatif tüp bebek deneyimim var..
1 tüp üm alındı sol tüp temiz..
Normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor..
Soğan kürü çok duydum hep aklımdaydı ama erteledim tadı kötü olur fln diye..
Bütün hormonlarım adetim herşeyim normaldi ta ki soğan kürü nü yapana kadar..
Prolaktin hormonumu yükseltmiş.. yumurtlamayi durdurmus dolayısı ile kist oluşmuş. Şuan göğsümden sıvı geliyor..
Kendime çok kızdım çok pişmanım..
Şimdi düzene girmesi için ilaç kullanmak zorundayım... lütfen dikkatli olalım arkadaşlar doktora danışmadan yapmayın bu kürü...
Çok pişmanım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?