Inşallah iyi sonuçlar alırsın:) geçmiş olsun haberdar edersin yineYok kan vermedim. İdrarda negatif çıktı. İnşallah bu hafta sonu kan veririm
Hiç sorma herkeste ise yaramıyor işte en büyük kanıtı inşallah bundan sonrası bizim için hayırlı olur iyi haberler alirizMerhaba arkadaşlar bende son durum şöyle..
Soğan kürü sonrası kist oluştu 4.6 cm
Jinekologum doğum kontrol hapı verdi 2. Tüp bebek tedavisine başlayacaktık kist gitmeden yapmazlar dedi jinekolog.. hapı verdi 3 ay kullan dedi.. geçen hafta gittim kist erimiş doğum kontrol hapından dolayı..
Bidaha asla kür yapmayacağım.. 1 ay sonra transferim var nasipse inşallah bu kez positif görürüm..
Hiç sorma herkeste ise yaramıyor işte en büyük kanıtı inşallah bundan sonrası bizim için hayırlı olur iyi haberler alirizMerhaba arkadaşlar bende son durum şöyle..
Soğan kürü sonrası kist oluştu 4.6 cm
Jinekologum doğum kontrol hapı verdi 2. Tüp bebek tedavisine başlayacaktık kist gitmeden yapmazlar dedi jinekolog.. hapı verdi 3 ay kullan dedi.. geçen hafta gittim kist erimiş doğum kontrol hapından dolayı..
Bidaha asla kür yapmayacağım.. 1 ay sonra transferim var nasipse inşallah bu kez positif görürüm..
Soğan küründen sonra şaşmayan adetim gecikiyor, nerden de bulaştım bu ise çok pişmanım
11inde olmam lazım canım geçen ay iki hafta gecikti duphaston la geldi, bu ay hiç belirti yok bakalım ne kadar gecikicek? Duphastona elim gidiyor ama gelmese içsem mı kararsizim....Bende aynı sıkıntıları yaşadım.. bidaha asla kür falan yapmam.. gelir adetiniz sıkmayın canınızı.. hormonları bozuyor.. benim prolaktin yükseldi soğan küründen sonra bide kist cıktı.. gelmezse Jinekologa gidin bence... kaç gün gecikme var canım?
11inde olmam lazım canım geçen ay iki hafta gecikti duphaston la geldi, bu ay hiç belirti yok bakalım ne kadar gecikicek? Duphastona elim gidiyor ama gelmese içsem mı kararsizim....
Yok canım ara kanamam olur benim hep, bu ay da oldu. O yüzden beklemiyorum gebelik filan:)Hamile olma ihtimali var mı? Test yaptın mı?
Içme bekle biraz bakalım sürekli ilaçla olmaz kendi gelsin bence..
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır anne olmanın hayali ile yasıyorum..
1 negatif tüp bebek deneyimim var..
1 tüp üm alındı sol tüp temiz..
Normal yolla da çocuğunuz olur dedi doktor..
Soğan kürü çok duydum hep aklımdaydı ama erteledim tadı kötü olur fln diye..
Bütün hormonlarım adetim herşeyim normaldi ta ki soğan kürü nü yapana kadar..
Prolaktin hormonumu yükseltmiş.. yumurtlamayi durdurmus dolayısı ile kist oluşmuş. Şuan göğsümden sıvı geliyor..
Kendime çok kızdım çok pişmanım..
Şimdi düzene girmesi için ilaç kullanmak zorundayım... lütfen dikkatli olalım arkadaşlar doktora danışmadan yapmayın bu kürü...
Çok pişmanım çok
Cnm bende bir ara çorek otu bal tarcin miydi neydi hatirlayamadim. Onu yaptim bende de kist yapmisti cok agrilar cekmistim birde yedikce daha cok agriyordu bende iyi bisey sanip yiyordum. Alternatif tip her zaman iyi bisey degil sanirim kürler de herkese gore degil. Raaabbim gönlune gore versin bu mubarek ramazanda
Adetini geciktirdi mı peki ne zaman düzene girdi? Ben hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum...Cnm bende bir ara çorek otu bal tarcin miydi neydi hatirlayamadim. Onu yaptim bende de kist yapmisti cok agrilar cekmistim birde yedikce daha cok agriyordu bende iyi bisey sanip yiyordum. Alternatif tip her zaman iyi bisey degil sanirim kürler de herkese gore degil. Raaabbim gönlune gore versin bu mubarek ramazanda
Canım ya ben ara kanamam için içiyordum, ne kanamamı geçirdi, üstüne adet düzenimi bozdu... ne zaman düzene girer acaba yoksa bu ay klomen tedavisine başlayacaktık, adetin 2/3 günü gel dedi dr, başlamasak mı... hormonlar alt üst sanırım...Amin allah razı olsun..
Bende soğan kürü yaparken çok kasıklarim belim ağrıdı.. iyi bişey oluyor sandım rahim kendini yeniliyor temizleniyor soğan kürü ile diye düşündüm.. meğer o sıra kist yapıyormuş resmen 4 buçuk cm di.. 2 aydır doğum kontrol hapı verdi jinekolog onu kullanıyorum.. geçen hafta gittim kist erimiş çok şükür..
Önümüzdeki ay tüp bebek tedavisi düşünüyoruz inşallah 2. Tedavi olacak.. seni de takip ediyorum .. allah hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah sü mübarek gün yüzü suyu hürmetine...
Amin allah razı olsun..
Bende soğan kürü yaparken çok kasıklarim belim ağrıdı.. iyi bişey oluyor sandım rahim kendini yeniliyor temizleniyor soğan kürü ile diye düşündüm.. meğer o sıra kist yapıyormuş resmen 4 buçuk cm di.. 2 aydır doğum kontrol hapı verdi jinekolog onu kullanıyorum.. geçen hafta gittim kist erimiş çok şükür..
Önümüzdeki ay tüp bebek tedavisi düşünüyoruz inşallah 2. Tedavi olacak.. seni de takip ediyorum .. allah hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah sü mübarek gün yüzü suyu hürmetine...
Adetini geciktirdi mı peki ne zaman düzene girdi? Ben hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum...
Benim de iki ay öncesine kadar aynen öyleydi. Hatta telefonumda uygulama gibi bisey var sistemde hangi gün adet olacağın filan önceden belirtiliyor. Hep belirlenen günde gelirdi. Şaşmaz derdim. Ama ara kanamam oluyordu tabiki. Bu soğan kürü hem ara kanamamı geçirmedi hem de adet düzenimi bozdu. Moralim çok bozukBende söyle bir durum var adet geciktirici kullanmiyorsam ve hamile degilsem adetim gecikmez cnm günu günune gelir. Yanlis hatirlamiyosam 2 gun gecikmisti. Ama ben daha adet olmadan doktora gidip cok agrim var normal adet sancisi degil demistim. O da bakip kist olmus demisti. Ama bana ilac vermedi. Gunde iki kez agri kesici iç adetle atarsin dedi.
Benim de iki ay öncesine kadar aynen öyleydi. Hatta telefonumda uygulama gibi bisey var sistemde hangi gün adet olacağın filan önceden belirtiliyor. Hep belirlenen günde gelirdi. Şaşmaz derdim. Ama ara kanamam oluyordu tabiki. Bu soğan kürü hem ara kanamamı geçirmedi hem de adet düzenimi bozdu. Moralim çok bozuk
Amann sakın bidaha yapma. Sogan saglikli eveet ama yemeklerde bana gore mercimek pilavini biliyorsan bol soganli onu ye. Ben tup bebege başlamadan once canim hep bulgur pilavi mercimekli pilav cekerdi. Sogani iri iri dograr kavurur pilavi afiyetle yerdim. Neden bilmiyorum ama normalde pek aramam o zamanlar cok canim cekmişri. Bir de hayirlisiyla tup bebegi yaptiracagin zaman saraçoglunun yasakli listesine uy canim.
Geçen ay duphaston verdi adetim geciktiği için, içtim üç gün sonra adet oldum, bu ay da henüz gelmedi, içsem mi tekrardan kararsizim... Bu ay da klomene başlayacağım, dr adetin 2/3. günü gel dedi ,o yüzden beklemedeyim.Cnm bende biraz geç anladim ama malesef bunlari kullanmamak gerekiyormuş. Her bunyeye ayni etkiyi etse doktorlar ilac yerine bunlari yememizi soylerlerdi... cunku herseyin fazlasi zarar vucutta baska tepkilere yol aciyorlar. Ama cabuk toparlanir vucudun merak etme... ilac verdimi doktor sana
Geçen ay duphaston verdi adetim geciktiği için, içtim üç gün sonra adet oldum, bu ay da henüz gelmedi, içsem mi tekrardan kararsizim... Bu ay da klomene başlayacağım, dr adetin 2/3. günü gel dedi ,o yüzden beklemedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?