Ben yanlış mı yaptım?

Ceyl_an

Bolluk , bereket, aşk 💚
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
2.878
2.450
63
29
Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde erkek arkadaşımın bana mesaj yazdığını ancak ben okumadan sildiğini yazmıştım. Dün akşam mesaj attı hatta bir kaç tane atmış ben geç gördüm. Soğuk cevaplar verdim kendisine çünkü beni 3 haftadır ne arıyor ne soruyordu hemen atlamak istemedim.

Bir müddet konuştuk mesajlaştık aradı telefona cevap vermedim. Sonra bana iş için ydışında olduğunu bir kaç güne döneceğini söyledi. Sık sık gider kendisi.

Bana özledin mi diye sordu. Bilmiyorum dedim ısrarla sordu işte bende bilmiyorum emin değilim dedim. O da sen beni silmişsin halletmişsin kapatmışsın herşeyi falan filan dedi.

Sonra biraz daha konuştuk kendine ii bak iyi geceler dedi daha ne aradı ne de yazdı

Fazla naz aşık mı usandırdı ki ? Yanlış yaptım galiba değil mi ?

Eski konunuzu bilmiyorum.Soguk davranmak icin sebebiniz nedir?

Beni aramıyordu çünkü 3 haftadır . Yani arada yazıp sildiği o mesajı saymazsak.

Beni arayıp sormayı kendisi kesmişti. Bende üstüne varmadım. Acaba dün sarhoşken fln mı aradı ?

Bi arıza daha. Genelde biz kadınlar hep hatayı kendimizde ararız, ılımlı davranıp krizi büyütmemeye çalışmak alttan almak vs.. onların davrandıgı gibi en basından biz de davranabilsek her sey lehimize olur. Üzülmeye basladıgımız an tekmeyi koysak kuzu olacaklar. Fazla özverili davranınca tepemize çıkıyorlar. İnşallah size geri de dönmez demek istiyorum çünkü ne size ne ilişkiye faydası olacak bi tipe benzemiyo.

Bi arıza daha. Genelde biz kadınlar hep hatayı kendimizde ararız, ılımlı davranıp krizi büyütmemeye çalışmak alttan almak vs.. onların davrandıgı gibi en basından biz de davranabilsek her sey lehimize olur. Üzülmeye basladıgımız an tekmeyi koysak kuzu olacaklar. Fazla özverili davranınca tepemize çıkıyorlar. İnşallah size geri de dönmez demek istiyorum çünkü ne size ne ilişkiye faydası olacak bi tipe benzemiyo.

Ama ben dönsün istiyorum off sanırım umutsuz bir ilişkide deli gibi kendimi yıpratıyorumm :(

Ama ben dönsün istiyorum off sanırım umutsuz bir ilişkide deli gibi kendimi yıpratıyorumm :KK43:
Sen istersen kendini parçala ağla zırla olmayacaksa olmaz. O yüzden kendini bosuna yıpratma. Hayatına bak dönerse değerlendirirsin dönmezsede kendi bilir yokluguna zaten alışmış olursun

Sen istersen kendini parçala ağla zırla olmayacaksa olmaz. O yüzden kendini bosuna yıpratma. Hayatına bak dönerse değerlendirirsin dönmezsede kendi bilir yokluguna zaten alışmış olursun

Doğru diyosun gel bunu gönülcağızıma anlat
Bir de şimdi 3 haftanın üstüne yazınca yeniden ateş aldı tam gidiyodu bişiler

Bence doğru davranmışsın. Asıl o karar versin ne yapacağına. Boşver.

Sizi seven biri gün icinde mesaj atıp arar mutlaka
Belki hayatında başkası vardır belki de artik sevmiyordur
Biterse üzülmeyin çünkü diğer türlü üzülen siz olursunuz

Cok fazla ilişki tecrüben yoksa zaten bunu başarmak zor. Kazık yiye yiye bu kafaya ulaşıyosun :)

Yok ilişki tecrübem iyidir . Amaaaaa kalbim ilk kez aşık oldu sanki hiç böyle hissetmemiştim . :(

Taktik yapıyor olabilir hiç bir harekette bulunma taktikse kazanırsın çünkü herzaman ağıran alan kıymetli olur taktik değilse yine kazanırsın bu kez seni sevmeyen bir adamdan yolun başında kurtulmuş olursun
Ben yine bi mesaj yazıp silme hareketi bekliyorum dur bakalım çıkar kokusu merak etme

Taktik yapıyor olabilir hiç bir harekette bulunma taktikse kazanırsın çünkü herzaman ağıran alan kıymetli olur taktik değilse yine kazanırsın bu kez seni sevmeyen bir adamdan yolun başında kurtulmuş olursun
Ben yine bi mesaj yazıp silme hareketi bekliyorum dur bakalım çıkar kokusu merak etme

Bana dedi o da bu taktiğin bir işe yaramayacak diye ben soğuk konuştum ya bana dedi taktik yapıyosun

Arayıp sormayan merak etmeyen adamı ne yapacaksın? Bişey çıkmaz ondan boşuna üzme kendini .

Back
X