BEN YAPAMIYORUM BU ANNELIGI

SELSERHA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
708
325
103
Dogdugundan beri gece uykusu olmayan surekli 5 dkkda bi uyanan ve beni asla emmeyrn simdide 7.5 aylik olduk hala ek gida kabul etmeyen bi bebek.O kadar mutsuzumki o kadar cok icim karardiki artik hic bisey duzelmiycek sanki.Defalarca konu actim bununla alqkali.Boylesi cocugu olan gormedim.Aldigim nefes bana hayat deil zehir oluyo sanki.Isyan deil. bnmki sadecw bi annelik endiseso.Bnmi beceremedim emzirmeyi her yolu denedim ya bnmi ogretemedim gece uykularini.Yada onunla ayni ay dogan amcasinin kizinin annesi cokmu iyi bi annede bu sorunlarin hic birini yadamiyo.Cocugum sadece devam sütu aliyo ek gidayi yemiyor sadece muz ve yogurt.Ben ne yapim bi akil verin.Nolcak sonum bnm.Duzelirmi bu cocuk bi gun yermi gece uyurmu.Ben omrum boyunca hep agliycakmiyim boyle.Icimi bile dokucek kimsem yok.Herkez derdime sevinir kime anlatim.ALLAH askina icimi rahatlaticak biseyler soyleyin.Annmde bile kalamiyorum

uyku problemını bıraz açalım....bende yenı yenı kesıntısız uyuyorum kızım 2.5 yasında dusun....genelde 2 saatte bır bazen saatte bır kalkardı..senınde boylemı dahamı kotu

uyku problemını bıraz açalım....bende yenı yenı kesıntısız uyuyorum kızım 2.5 yasında dusun....genelde 2 saatte bır bazen saatte bır kalkardı..senınde boylemı dahamı kotu
Su an annmdeyim aylar sonra evimde yakin dusün saat 21 den beri salliyorum uyumuyo veya daliyo 5 dkk en fazla

Bugun arkadasim bebegini yataga yatirdi ve birakin kendi uyur deyip cikti.Maasallah uyudu da.Ben su saat oldu hala paralaniyorum benimki uyusun diye.Herkesin cocugu ayni olmuyor kendinizi suclamayin...

Dovmemek icin. kendimi zor tutuyorum su an kinamayin boyle zor cocuk yok.Su an aglayarak yazoyorum.Cok huysuz bisey

canımyaaa
kıyamam yaaa offfffffff
daha beterini yaşadım canım ,ama geçiyor , hiç 7.5 aylık gibi kalmıyorlarlar
sen bunları yaşayarak geçecek, ek gidaya dilinin değmesi, bir lokma yemesi yeter
böyle böyle büyüyecek
offfffffff 6 yıl öncesine götürdün benii

Su an annmdeyim aylar sonra evimde yakin dusün saat 21 den beri salliyorum uyumuyo veya daliyo 5 dkk en fazla

bı sıkıntısı olmalı...muhtemelen dıs çıkarma donemındedır...bıtkısel dış jellerı var onları kullanın...bırde uykusuzluk sorunu yasayan bebeklerde reflude olabılıyor doktora danışın...tabı nadır ama genede danışmak gerek
annelık zor iş...ALLAH yardımcınız olsun benım kızımda doğru duzgun uyumayan bır bebektı sızı çok ıyı anlıyorum....bol sabır ısteyen bır süreç...ama geçecek sabır annesı....

Benim ilk çocuğumdaki tecrübesizliklerim geldi aklıma da,çok üzüldüm :'(( Anneniz varmış ne güzel,ondan yardım alın,en azından fikir olarak. Tecrübe çok çok önemli çünkü.. Merak etmeyin geçicek bugünler,hadi kızım/oğlum yatağa diyeceksiniz. Elimden tut deyip yolda yürüyeceksniz :) eğer durumunuz uygunsa bi yardımcı alın eve siz de evdeyken. Çok yorulduğunuzda ona devredebilin. Veya ev işleriyle yorulmamış olursunuz..Allah yardımcınız olsn

Biraz anlatsan olurmu.Belki bana teselli olur

Sorun tek uyku deil emmiyo ve suan sutum bitti .Ek gidada yemiyo.Bu kadarlik bebekler herseyi yermis.Sebze meyve corba yogurt .Onun kadarlik yemek yiyen ve emen birini gorunce agliyorum .Cok kotuyum.Cok seviyorum olurum onun icin ama cok cok zor bi bebek

Ben bedenen yorgunlugu gectim ruhum beynim yoruldu .Yani anlatamam kimseye icimi.Bi bebek bi konuda zordur ama dier konularda iyidir.Mesela bi akrabamin bebegi bi ay buyuk bizden.Oda gece uyumuyo ama yeme emme konusunda sikinti yok.Bizim hepsi sıkıntili.Cekip gidesim geliyo bazen.

Bebeginize uyumak istemiyorsa zorlamayın onu oyalayacak şeyler bulun.ben stresli olduğum zamanlarda bebegimde huzursuz olur ve emmez beni.ama ben emmediginde inatlasip zorlamiyorum canina tak ettiğinde emiyor zaten.onunla inatlasmayin yemek istemiyor mu bırakın uyumak istemiyor mu zorlamayin

Dovmemek icin. kendimi zor tutuyorum su an kinamayin boyle zor cocuk yok.Su an aglayarak yazoyorum.Cok huysuz bisey
Lütfen sakin olun bir sıkıntısı var demek ki
Sakın olun önce evet bazen insan çok sinirleniyor bir yere zarar vermek istiyor ama o çocuğunuz olmasın
Sonra aklınızdan gitmez
Ben bir kere yeter diye bağırdım delirip
Korkup bir sıçradı nasıl ağladı yavrum o bile gitmiyor aklımdan
Sizde böyle hataya düşmeyin günah hem
Allah yardimciniz olsun
Herşeyi gözden geçirin belki bir şeyi unuttunuz
Karnı tok mu ?
Altı temiz mi ?
Pisigi var mı?
Dişleri çıktı mı?
Ve kendi evinde yatağında degilken de uyumak istemez endişe duyar ne bilsin ananesinde olduğunu
Hep sizi görüp rahatlamak ister

hayır her bebek bır degıl lütfen onun bunun lafına ınanma...yemeyen okadar cok bebek varkı....sutun azsa devam sutlerını dene...çeşit çeşit muhakkak bırını sevecektır....çorba yoğurt yemıyormu acele etme bırgun yiyecek...bırkaç gun verme o çorbayı sonrakı gun ver...tvuk suyuna yap çorbayı lezzet katacaktır....bırak yemesın ne kadar dayanabılır açlığa....yeme konusunu dert etme daha kuçuk zamanla alışacak katı gıdaya....
ama uyku buyuk problem....ınş halledersınız bır an once

Biraz anlatsan olurmu.Belki bana teselli olur
tabii canım anlatırım
benim oğlum gece uyurdu ama sadece gece uyurduuu
sadece emmek yada mama için kalkardıı. gündüz inan hiç susumazdı sürekli ağladır en az 12
14 aylık oluncaya kadar
sadece dokuz emdii , zorla canım meme almıyor diye süt sagıp öyle verirdim
bak hiç aklımdan çıkmaz öyle kendimden geçmişimki
bir gün aynaya baktımyaa bıyık,kaş orman
diger bölgeleri söylemeyeyim
kimseciğim yoktu tek başıma büyüttüm ....

Benim oğlum 4 yaşında şimdi bizde 2 yaşına kadar saat başı kalkıyorduk.uyku problemimiz hala devam ediyor. Bazen hala sallıyorum birde ayrı yatırmaya çalısıyorum.henüz başaramadık. Yani sabredeceksin...

bu arada bebeğin kolit büyük olasılıklaa

Ben sabirsiz ve rahatina düskün bi insan deilim.Bu ilk defa veya bi kac defa olan bisey olsaydi tamam derxim ama hep boyle dogdugundan beri.Suan ayagimda zir zir zirliyo ve cok sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…