BEN YAPAMIYORUM BU ANNELIGI

Bide ilk çocuğunda sorunluymuş galiba yanlış anlamadıysam keşke 2.yi yapmasaydın

Kim bakarki kimseye minnet edemem.Assagida kv var sevince severler ama huysuzlasinca direk gonderiyolar.anne gibi kimse tahammul edemez
ne bileyim bu zor günlerde en azından kızım ben bi 2 saat bakayım sen uyu yada evinin işini yap deseler sende kendine gelsen biraz
bence bunu dile getir sonuçta onlarında torunları bakcaklar tabi minnet etmekle alakası yok sana bişey olsa ne olcak

Çok yıpranmışsın psikolojik olarak...sana tavisyelerim şunlar....
kendine bir aylık yardımcı tut hergün gelecek...
Senin sabrının tükendiği anda o devreye girecek...sen uykunu alırsan tahammülün artacaktır...
Emmiyorsa bebeğin bırak mama ver,psikolojin şu an o bebeğe sütten daha önemli...emsin diye çabalama olmuyorsa olmuyor,yeterki pozitif ol ve bebeğine negatif enerji verme...
Bu bir ayda bebeğin ağlasa da zırlasa da yardımcınla bereber uyku eğitimi ver,sen sinirlenince bırak kadın ilgilensin,ama pes etme...
Ek gıdayı netten oku ve tekrar baştan başla,elbet yiyecek ama az az sakın zorlama tiksindirme,veremezsen bırak kadına...hep topu yardımcına atıyorumki tahammülün azalında gerginliğin bebeğe yansır...
Sen dinlenince mutlu olduğunda bol bol sarıl bebeğine..ayrıca herkesten de yardım iste...bebeğin huysuz bir bebek,bu seni kötü anne yapmıyor sakın öyle düşünme...
Bir ay sonra bi bakmışsın herşey rayına oturmuş...ara diş çıkarırken sapmalar olabilir ama sen önce pozitif ol,üzülme düzelecek

Gözüm korktu şimdi...
Emmiyor olabilir, bu sizin anneliğinizle alakalı bir durum değil.
Tek aklıma gelen bebeklerin uykuya dalması için ses aletleri mevcut.
İşe yarıyor mu bilemiyorum ama ben kendim deneyeceğim, siz de bir araştırın isterseniz.

Her bebek farklı kendini bu kadar yıpratirsan güzel günleriniz için hevesi niz kalmaz

Büyüyünce bu günleri hatırlayıp aricaksin emin ol

5 yaşında bi oğlum var 1 yaşında bitane daha oğlum var

Ona bakınca buda onun gibi büyücek bu günler gecicek diyorum

Ama kendini ikna etmen gerekir sağlıklı mı o zaman şükür de sabret

Yemek Düzeni uyku düzeni 1 yaş gibi daha iyi oluyor az kalmış :)

Canım seni okadar iyi anliyorumki ilk oglumda aynı şeyleri yaşadım kolik bi bebekti sürekli ağlayan saatlerce sallanan 2 yaşına kadar uyku ne bilmezdim gece uykusu hiç yoktu ve çok psikolojim bozulmuştu vede 9 aylıkken memeyi bıraktı biberondan süt verirdim ne zaman yürümeye başladı uykuları yavaştan düzeldi geç yürüdü bu arada bide 1.5 yaşındayken sallamayi bıraktım koydum yanıma canıma tak etti artık nasıl uyursan uyu sallamiycam dedim yanıma yattı o gunden beri hiç sallanmadi bide rezene iyi geliyordu bazen canım ondan yap icir rahatlatır allah kolaylık versin canım annelik zor

Ne kadar panik olursaniz bebek bunu hissediyo ağlarken ona göre volume yükseltiyor gerçekten

Bi sağlık sorunu yoksa ağlarken çok takılmayın ilk cocukta bende öyleydim ikincide umursamadım bi çok şeyi daha iyi oldu böle :)

benim oglum 1 yasina kadar ek gida reddetti,oyunla filan ne verdiysem o yani..
ve sadece 3 ay anne sutu aldi,malesef ne sutum yetti ne o emmek istedi.
e simdi nerdeyse 3 yasinda,hala bazi geceler uyaniyor agliyor filan..
cocuk bu oyle boyle buyuyecek.
bence cocuk senin gerginligini sezip huysuzlasiyor.
rahatlaman lazim acilen.
yemesin birak.

Bisey dicem ukalalık olarak görmeyin de sizin stresinizden uyumuyor olabilir mi acaba. Tek başına karanlık bir odaya koyup çıksanız bir yirmi dakika durum ne oluyor?

Gecicekmi sahiden sanki hep boyle olcak gibi.

Bisey dicem ukalalık olarak görmeyin de sizin stresinizden uyumuyor olabilir mi acaba. Tek başına karanlık bir odaya koyup çıksanız bir yirmi dakika durum ne oluyor?
Aglatarak uyku egetimi var veya tek basina birakarak .Yok yok denedim herseyi uyumayan uyumuyo

Oylemi dersiniz.Sadece devam sutü aliyo onu cok seviyo bu yetermi ona

Bide ne verdiniz ek gida ve anne sutu yoksa

Oylemi dersiniz.Sadece devam sutü aliyo onu cok seviyo bu yetermi ona

benim ogluma yetti..dunya uzerindeki her cocuk anne sutu alamiyor ki..ac kalmiyor sonucta uzulme bence.
arada dedigin gibi muz ez,corba tikistir agzina ne bileyim oyle porsiyon yemesini bekleme zaten,o cagda 1 litreye yakin sut iciyorlar gunluk oyle hatirliyorum ben..
ek gida dedigin sey tatlara alistirmak o kadar.
esinle yemek yerken sofradaki yemeklerden agizna degdir,lezzet algisi gelissin,sonra sonra alisacaktir.
zorlarsan ters teper yapma..
sadece degisik tatlar denet,sevdigi bi corba varsa zamanla et filan kat icine guzelce cektir oyle ver..

Teşekkürler böyle pozitif bir yorum için.
Konuları okuduğumda daha da korkuyorum, ne yaşayacağımı bilemiyorum çünkü.
Dediğiniz gibi rahat ve mutlu olmak her şeyden önemli galiba.
Hamileliğimde bir tane bile olumsuz etki yaşamamamı da buna bağlıyorum, demek ki böyle devam etmek gerekiyor her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…