Ben yapmam gerekeni yaptım, daha ne yapabilirim?

Baştan yazsanıza köpekleti sattıgını av köpegi oldugunu
Yazdıgınız konu tamamen havyansever bi adam kuru ekmekle Köpek besliyor mahallelide pis diye istemiyor gibi bi sonuctu

Baştan yazsanıza köpekleti sattıgını av köpegi oldugunu
Yazdıgınız konu tamamen havyansever bi adam kuru ekmekle Köpek besliyor mahallelide pis diye istemiyor gibi bi sonuctu
Ama,dar alanda tuttugnuuuu da yazmıştım.. Hayvanseverrr biri sizce köpekleri,tutsak eder mi,aç bırakır mı? Ticaret amacı oldugunu ve polise bildirdiğimi zaten yazmıştım. Sizi dahil etmıyorım ama birçok kişi bilerek art niyetli yazıyor. Bütün bunlara rağmen tabiki eksik ifade ettiğimi de kabul ediyorum kusura bakmayın düzenledim

Mahalleli gürültüden pislikten sikayet etmiş kuru ekmekle besliyor vs diyince sanki mahalleli sikayet etmesin diye kapalı alanda besliyor gibi düşündüm
Ticaretide sokak köpeği oldugunu düşündüm hatta köepkleri bi yere götürdü daha az sayıda getirdi diyince herhalde daga ormana götürüp bırakıp geri döndü diye düşündüm
Cins köpek oldugu olabilcegi hic aklıma gelmedi
İyi yaptınız güncelleyerek en azından yeni yorumlar bu dogrultuda olur

Üreticidir ,tarım ormanda işlem yapar ,cimer e yazın ,haysev gibi hayvan dernekleride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…