Ben yazmazsam asla yazmıyor

Ben uyuyakalırdım kalktığımda telefonda 20 cevapsız arama olurdu aşko ilgilenen adam böyle olur
Yay burcu sorumsuz olur güvenmek zordur sülalesi rahattır yani
Sen onla bi yüzyüze vakit geçir bakim hali tavrı nasıl bu davranışını da söyle ona ne cevap vericek

Evet böyle biriyle flört deneyimi olan var mı?

Ben mesaj atınca cevap veriyor (o bile hemen değil genelde 30-40 dk), kalpler öpücükler güzel sözler havada uçuşuyor ama ben yazmazsam adam asla yazmıyor. Kendimi sanki zorla ilişkiyi oldurmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum. 3 gün oldu dedim ben mesaj atmayayım hiç bakalım kendi yazacak mı ama hala yazmadı. maalesef kendisinden hoşlanıyorum o yüzden boşvermek zor geliyor.

Bu arada burcunu soranlar olursa o yay ben aslan.​
Yazma, biraz da onun ilk adımı atmasına senin için bir şeyler yapmasına izin ver. Eğer yazmıyorsa defolsun gitsin, zaten önemseyen aklına gelen adam yazar ve arar.

Kusura bakma ama seni sevmiyor istemiyor onun için herhangi birisin sana vakit ayırmıyor çünkü vaktini senden daha önemli şeyler için harcıyor. Kendine gel bence hemen engeli bas

Bence sana sira gelmiyor.
Adam yazmıyor değil,hatlar yoğun muhtemelen.
Diyorsan ki son gorulmeleri kontrol ediyorum,tek platform seninle irtibata geçtiği uygulama da değil.

Ben mesaj atınca cevap veriyor (o bile hemen değil genelde 30-40 dk), kalpler öpücükler güzel sözler havada uçuşuyor ama ben yazmazsam adam asla yazmıyor. Kendimi sanki zorla ilişkiyi oldurmaya çalışıyormuş gibi hissediyorum. 3 gün oldu dedim ben mesaj atmayayım hiç bakalım kendi yazacak mı ama hala yazmadı. maalesef kendisinden hoşlanıyorum o yüzden boşvermek zor geliyor.

Kendisinin size ilgisi yoktur, sizin ona olan ilginize karşılık veriyordur sadece.

Yay etkiliyim kendimden biliyorum 🙄

Geçmişte böyle bir ilişkim olmuştu, yan yana ilgili ama onun dışında bişey yok , ben yazarsam yazardı sadece , polis olduğu için başta yoğun diye düşündüm fakat bu böyle devam ettikçe sinirlenip uzaklaşmaya başladım, sonrasında kendisi ile ilgili çok başka şeyler öğrendim ve hemen ilişkiyi bitirdim, 1 yıl pesimden süründü, sürekli mesajlar attı ama benim gözümde bittiği için asla geri dönmedim, böyle adamlar genelde başka başka şeylerle ilgili ve narsistler, tek kadın onlara göre değil, benim deneyimim bu şekildeydi...

Adamın bariz size ilgisi yok malesef. Ama cepte de kalsın, yarın bir gün boşta kalırsam belki olur kafasında sizi elde tutuyor. O güzel sözlere de aldanmayın. Olmaz bu adamdan belli.
Ayrıca bir yay burcu olarak şunu söyleyebilirim ki, bence uzak dur. Umursamaz, sorumluluktan kaçan, çapkın tipler oluyorlar. Severler gönül eğlendirmeyi.
Ben de yukselen yayim, yay kadinlari cok hos ama erkekleri gerçekten yorucu, dediginiz gibi tam olarak, çapkın umursamaz uçarı flörtöz bencil ve ilginç olan, sorumluluk duygusallık yük olarak geldiği için aşık olunca da kaçabiliyorlar, bağlanmak korkutuyor. Seviyorum, üzülürüm diye topukluyorlar. Sevse dert sevmese dert yani, en iyisi bulaşmamak :KK53:

Son düzenleme:
Konunun burçla bir alakası yok
Adamın size yeteri kadar ilgisi yok
Siz de yazmazsanız muhtemelen bir süre sonra kopacaktır bu flört.

Ben uyuyakalırdım kalktığımda telefonda 20 cevapsız arama olurdu aşko ilgilenen adam böyle olur
Yay burcu sorumsuz olur güvenmek zordur sülalesi rahattır yani
Sen onla bi yüzyüze vakit geçir bakim hali tavrı nasıl bu davranışını da söyle ona ne cevap vericek
Ben bi kere eve girdim, o kadar sıkıştım ki wcye zor attım kendimi, yazamadım, eski eşim o zan sevgiliyiz, eve girince mutlaka yazardı diye düşünmüş, yazmış yazmış cevap yok, wcde bayıldım galiba ben de nerdeysem 😂😂 Aramış cevap yok, başıma bi şey geldi diye panikle evden çıkmış bizim eve doğru, ben arayınca bi oh demişti gariban :KK53:
İlgilenen adam yaziyo mu yazmiyo mu arar mi sorar mi diye sorgulatmaz zaten. Aşırı ilgi bekleyen bi manyak değilsen ve ilgisiz mi diye sorguluyosan kesin ilgisizdir. Bu mesaj yazmayla, aramayla da ilgili değil, kadın hisseder o ilgiyi, sevgiyi.

Burcunu bilmem ama seven erkek ile sevmeyen erkek arasındaki farkı anlayabilirim. Sizi önemsemiyor net.

ben farklı yorum yapayım. bana taktik yapıyor gibi geldi. siz yazmayınca yazmıyor ama siz yazınca güller dallar kalpler öpücükler.... deli mi ya bu? ilgin yoksa kısaca cevap verir savarsın diye düşündüm. kendisinin IQ seviyesi 10 falansa taktik yapıp sizi peşinden koşturtup bağlamaya çalışıyor olabilir. 3 gün kuralı diye bişi var. 3 gün siz yazmazsanız o yazcaktır bu kurala göre. yani öyle saçma şeyler yapıyorsa diye söylüyorum. birazcık daha bekleyin. kesinlikse siz yazmayın... ha yine yazmıyorsa o zaman arkadaşlar haklı ilgisi yoktur size.. o zaman yine tabiki yazmayın... kısaca her iki türlü de yazmayın. sonuç ne olursa da hayırlısı..

Back
X