• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben yokken geçmişi siliyo :(

blg muhendıslığınde okuyorum ama daha birinci sınıfım keske sana yardım edebılsem ama yıne de arastırcam senın ıcın allah yardımcın olsun.

Ben olsam kucuk kamera yerlestırırım ://////)))))

Pc ye ek kaydedılenılır bılgısayarcı bul

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kötü düşünmek istemiyorum,belki kişisel bir şeylere bakıyordur :26:

ben bilmıyorum kı nasıl yuklenır bı kere kalkıstım net gıttı pahalıya patladı bana allahtan oglum karıstırmıs dedım ama sımdı aypsam anlar
Bilmediğiniz casus programları bilgisayarınıza indirmeyin özellikle yayıncısı bilinmeyenler adı üstünde ''casus yazılım''bir çoğunun için de virüs olabilir ve bilgisayarınıza bulaşırsa siz bilgisayardan hangi işlemleri yaparsanız karşı taraf görür,örneğin bilgisayardan internet bankancılığını kullanıyorsanız yada tc numaranızla bilgisayarda bir siteye giriyorsanız bütün bunlar görünür.

Ben olsam kucuk kamera yerlestırırım ://////)))))

Pc ye ek kaydedılenılır bılgısayarcı bul

imkanım yok , kaynanamlarla bırlıkte yasıyourm bıde esım muahkak anlar canım ımkansııız

zaten utandıgından göstermıyor ama şimdi skype ne yanı orda ne yaptım bılmıyorum kıı ne yaptı kımınle yazıstı evet ben esımı bılırım boyle aklında bırı kalmıs onunla konusuyor yok öyle bır sey yapmasına ıhtımal vermıyorum yuzdee 99 ıhtımalı oda seytan ama baktıgı seyler hepsı bos seyler bunlar ıcınde zaten bosanma gıbı bır dusuncem yok her ınsanın bır gızlısı saklısı vardır evet eşim utandıgından yapıyo bılıyorum bazen ben böyle sacma sapan seylere bakma dıyorum evet cok bossun dııyorum bellı etmesede zoruna gıdıyo
acaba ben hıc ugrasmasam cunku elıme yuzume bulastırıcam bılıyroum esıme tatlı dılle sorsam ablacım desemkıı neye bakıyosun merak ettım hanı sey sıtelere olsa o yuzden sıldın derım ama skype acıktı neye bakıyosun neden sılıyosun veya ebn nıye senın sıfrenı bılmıyroum muu desem :/

bence de eğer yapamam diyorsan gizli saklı takip etmeyi kendini psikolojini iyice hazırla ve eşini al önüne konuş ama çok çok sıcak davran yani burda kur yap demiyorum tabii tamamen rahat hissetsin ona de ki amacım seni yargılamak değil ben seni iyinle de kötünle de seviyorum kaldı ki kötü neye göre kötüdür? ben bunları bunları düşünüp huzursuz oldum sana da bu huzursuzluğumu yansıttım amacım seni kontrol altnda tutmak değil ilişkimizi daha olgun bir boyuta taşımak..umarım sana karşı tavrımın içtenliğini anlar sen de bana içini açarsın çünkü huzurum ve huzurumuz için buna ihtiyacm var....

gibi şeyler bunlar geldi aklıma..şifresini isteme gerçekten gerek yok buna :)

casus program yükle,eşin hiç bişey anlamaz,neler yapıyor mailine gelir

eşin bilgisayrdan çok iyi anlamıyorsa ekranı videoya çeken programlar var canım pc açıkken o programı aktif edip evden çıkarsın döndüğünde izlersin neler yapmış için rahat eder. He ama eğer gördüğün sonuçta bir şeyler yapma cesaretin yoksa hiç girme o işe.
Arkadaşlar bu programların net açık adını verir misiniz bana ?

:--- Canım candy bu çok kötü bir durum bazen benimki sırf ben bakıyorum güvenmiyorum diye inatla ben sinir olayım diye silerdi artık bakmıyorum oda silmiyor .. Bilmiyorum yapacak olsalar ruhumuz duymaz açıkçası . :5:

O yüzden çok sıkıştırma kendini bırak bakmıyormuş gibi yap biraz hata yapar elbete varsa bir şey ..

Yada ben biliyorum nerelere girdiğini sen oradan buradan silersin ama benimde laptopta senin göremediğin yerler var oralara da kayıt ediliyor rahat ol de :1: ben öyle yapıyordum tırsıyordu hafiften
:4:

bence de eğer yapamam diyorsan gizli saklı takip etmeyi kendini psikolojini iyice hazırla ve eşini al önüne konuş ama çok çok sıcak davran yani burda kur yap demiyorum tabii tamamen rahat hissetsin ona de ki amacım seni yargılamak değil ben seni iyinle de kötünle de seviyorum kaldı ki kötü neye göre kötüdür? ben bunları bunları düşünüp huzursuz oldum sana da bu huzursuzluğumu yansıttım amacım seni kontrol altnda tutmak değil ilişkimizi daha olgun bir boyuta taşımak..umarım sana karşı tavrımın içtenliğini anlar sen de bana içini açarsın çünkü huzurum ve huzurumuz için buna ihtiyacm var....

gibi şeyler bunlar geldi aklıma..şifresini isteme gerçekten gerek yok buna :)

ayyy cok sagol yaa gercekten cok mantıklısın evet dedıgını yapıcam abla ıyıkı karsıma cıktın dedıklerını yapıcam dur su lafları bır ıkı defa okuyumda ezberleyeyım bazen sınır bozuyo ıste huzurum kacıyo :( bıde kaynanamla yasıyorum bellı etmemeye calısıyorum cok zor yaa öff neler cektım ben yedı aydır evde bıde bunlal ugrasıyorum hastalnadım esım yuzunden neyse yaa ama ablacım senı tanıdıgım cok emmnun oldum ıyıkı varsın :)) yanlız abla dıyroum ama benım yasım yırmı brıde o yuzden ıns pot kırmamısımdır

ayyy cok sagol yaa gercekten cok mantıklısın evet dedıgını yapıcam abla ıyıkı karsıma cıktın dedıklerını yapıcam dur su lafları bır ıkı defa okuyumda ezberleyeyım bazen sınır bozuyo ıste huzurum kacıyo :( bıde kaynanamla yasıyorum bellı etmemeye calısıyorum cok zor yaa öff neler cektım ben yedı aydır evde bıde bunlal ugrasıyorum hastalnadım esım yuzunden neyse yaa ama ablacım senı tanıdıgım cok emmnun oldum ıyıkı varsın :)) yanlız abla dıyroum ama benım yasım yırmı brıde o yuzden ıns pot kırmamısımdır

ahaha kuzucum ben de 22 yaşındayım abla demen boşuna çıktı desene :)) iyi ki karşılaşmışız bence de sen sadece sakin olursan herşey yoluna girecek emin olabilirsin :))

[MENTION][/MENTION]
ahaha kuzucum ben de 22 yaşındayım abla demen boşuna çıktı desene :)) iyi ki karşılaşmışız bence de sen sadece sakin olursan herşey yoluna girecek emin olabilirsin :))

evet sakin olucam hersey yoluna gırıcek saol yınede ben cok buyuk bırı sandım hahaha kırk yasında falan acayıp olgun duruyor konusmalar

aynı benim eşim gibi oda geçmişi hep silerdi ama ben salak gibi hiç altında bişey aramzdım

Eşin ..... izliyor olabilir canım. Eğer öyleyse bunu senin yaklaşımna göre söyler. Neye bakıyorsun diye çıkışırsan hiçbir şekilde söylemez. Biraz daha bunu normalleştir kafanda ve eşine de o şekilde yaklaşıp sor ille bilmek istiyorsan. Ama izlediğini öğrenirsen de tepki gösterme. Aslına bakarsan bu onun özel alanı. Masturbasyon falan yapıyor olabilir. Senden çekindiği için de siliyor söyleyemiyor vs. Bu konularda eşine biraz daha açık olursan söyler.

Aldatma olduğunu düşünmüyorum ben. Aldatmaysa zaten başka şekilde de yakalarsın bilgisayar kurcalamana gerek yok. Telefonunu kontrol edebilirsin arada çaktırmadan ama.

Casus program falan ben hayatta kurmam. Gerek yok öyle şeylere uğraşma. Benim eşim öyle bir şey kursa ben çok kızarım üzülürüm. birbrimizin özel alanlarına biraz saygı duymamız lazım. Eşin program kurup senin buraya yazdıklarını okusa kızmaz mıydın?

kızlar eşim bır kac aydır işsiz gercı ıssız olmasada bir kaç kez yaptı , ben evde yokken annemlere falan gidince gecmisi sılıyo :( yaa neye bakıyosun nıye sılıp beni şüpeye koyuyosun dıyorum valla bişeye bakmadım dıyor bu günde annemlere gittim yine bakmıs gecmışı sılmıs görev cubugundada skype gırmıs sılmeyı unutmus onu ordan en yapayım nasıl davranayım ne dıyım yaa merak edıyorum ne yapıyo neye bakıyo:((

Canim bosuna tahmin yurutme bence, o evde yokken bilgisayara bi keylogger kur, nereye girdigini ogrenirsin.

Back
X