Ben yoruldum hayat;GELME ÜSTÜME

Yok yok öyle birşey olsa ben durmam zaten nikahı altında açıkçası kavga sonucundan dolayı içerde ama ben bu süreç te migren hasta sı oldum hatırladıkça migren im tutuyo

O kadar zaman beklemissiniz iyi sabir tebrikler .Adam açısından düşünürsek sizi goremiyor sizle zaman geciremiyor yillari kaymis gitmis elinden saglam psikoloji aramak haksizlik olur .Adam çökmüştür coktan .Ama siz de kadin olarak onca yuku yuklendiginiz icin kizmakta haklisiniz .Allah yardimciniz olsun

Kavgaysa yine düşünün derim. Kavgadan içeri girebilip uzun süre yattıysa, sizin ve çocuklarınız için de sinirli, zarar verecek bir tip olabilir. Aman ALLAH korusun, dikkat edin. Sonra psikolojim bozuk ayağına haklı çıkarlar. Günahını almayım da.

Adam içeri giriyor ailesini düşünmeden, sırf eşi bir Of diyor diye konuşmuyor. Bırak konuşmasın. 6 yıl ne demek ya, 6 koca yıl. Ne suç işledi Allah bilir.
Rabbim kimseyi oralara düşürecek kadar akıl sağlığından etmesin.

Sadakatla beklemişsiniz fazla bile bi de küsüyor.
Seni en güzel zamanlarında yanlız bıraktığının farkında değil galiba.
Allah sabır versin.

A
Amin cnm bi anlık olan bişey çok pişman oldu ama iş işten geçti Allah a şükür ölen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…