Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru sonundaki cümle benim.icin ne yaptın olacakNe kadar fedakarlık yaparsanız yapın. Yapmasaydin olur..
Hakkında hayırlısı olsun
Öldürürüm aileni kazırım dedi ona istinaden konuştum hem suçlu hem güçlü külhan beyi içince cengaver kesilmiş galibaNeden "beni öldüreceğini bilsem de boşanacağım" dediniz? Sizi neyle tehdit ediyor? Şiddet uyguluyor mu?
Ona üzülmüyorum asla emeklerim için üzülüyorum 3 sene emek verdim düzelsin diye ona için yanıyor güzel dualriniz için Allah razı olsun... yüküm çok ağırdı o yükü atinca kuş gibi olacam insallahAllah yardımcın olsun ama böyle bir adam için üzme kendini, sen elinden geleni yapmissin ,kendini daha fazla yıpratma seni haketmeyen biri için. Allah iyi insanlarla karsilastirsin seni,hicbisey son değil,bu adamdan kurtul ve önüne bak,acın zamanla hafifler ,kendini çok daha iyi hissedersin ,böyle bir yükten kurtulduğunu için .
kendime o kadar çok haksızlık edip geri plana attimki onun derdi onun ailesi onun hastalığı kendimi unuttum ama bu bendeki herşeyi bitirdi bide ikinci evlilik olunca insan daha bi korkuyor ama inanin 3 senedir gülmeyi unuttum neşeli insan gitti asabi insan geldi çok değiştimHiç beklemeyin hemde hiç.
Su saat su dakika,sizin icin değerli olan eşyalarınızı bir valize doldurup çıkın o evden bir daha dönmemek üzere.
Kendinize lütfen bu haksızlığı yapmayın.
Zaman geçince insan çok pişman oluyor sabrettigine.
Hayatınızda belki verdiğiniz en doğru karar olacak.
Kimin ne düşündüğü sizden daha önemli değil!
Ruhunuzu o adamın ellerinde bogdurtmayin,lütfen!
Benim midem kaldırmaz boşanacam sadece şu an başımın ağrısı geçsin kafami toparlayım derdindeyim boşanmasam üstüne eklenecek bitecekmi sankiBoşanma kararından vazgeçmeyin
Çocuğun yok ailem imkanları var işim yok evlenmeden once ayri sehirddydik mecbir isi biraktim ama yine çalışırım kendi kendime yeterim annem babam yanında olduktan sonra ama daha onara söylemedim biraz kafami toparlayıp öyle arıycam baya bi çekişmeli hararetli konuşma olacak çunku hiç birşey bilmiyorlarYa kendi imkanın varsa yada ailenin imkanları varsa ve arkandalarsa çekme,ayrıl.
Çocugun var mı?
Evet insan musvettesi gerçekten yerinde bir cümle arıycam ailemi sadece toparlamaya ihtiyacım var kendim perişan durumdayım onlarla düzgün konuşmam lazımAilene yaptıklarını bir bir anlat
Bugüne kadar sustuklarini arkanda dururlar bu insan musvettesini hayatindan at gitsin
Çok doğru sanki içimi okudunuz kirli ve karanlık dünya ne güzel ışık olmuşum sana neden yaptı bunu bana nefissiz çok şey saydım ona hatırlamıyorum bileEn iyisi onu o kirli dünyasında bırakıp kendinize güzel ve aydınlık bir hayat kurun
Gördüm kadın deri ceket bel üstü fotosunu caps ledimKendini suclama sakin ol.eger eminsen otel kadin vs bosanirsin ama kendini uzmene degmez
Tek tarafli emek iliskiyi kurtarmiyor malesef cok yipratici yasananlar ama guclu ol gececekGördüm kadın deri ceket bel üstü fotosunu caps ledim
Inanın ben cok emek verdim iyi olsun istedim ama ok yaydan cıktı artik
Evet taşıma suyla değirmen dönmüyor o kadar yara aldım ki bu ilişkiden ailesi yanında olmadi Allahtan gelen hastalığa amenna ama alkol hasta etti hals tedavi görüyor ve adam kendini ispatlama peşine düşeceği yerde birde aldatma giriyor çıldırıcam yalan yalan yalanTek tarafli emek iliskiyi kurtarmiyor malesef cok yipratici yasananlar ama guclu ol gececek
Nankore ne versen doymaz hicbir erkek de bu fedakarligi haketmiyor yazik olan sana olmusEvet taşıma suyla değirmen dönmüyor o kadar yara aldım ki bu ilişkiden ailesi yanında olmadi Allahtan gelen hastalığa amenna ama alkol hasta etti hals tedavi görüyor ve adam kendini ispatlama peşine düşeceği yerde birde aldatma giriyor çıldırıcam yalan yalan yalan
Doğru sonundaki cümle benim.icin ne yaptın olacak
Öldürürüm aileni kazırım dedi ona istinaden konuştum hem suçlu hem güçlü külhan beyi içince cengaver kesilmiş galiba
Resmen içimi okuyorsunuz nankör ki ne nankör bi yerleri yıkasım var hazmedrmiyorunNankore ne versen doymaz hicbir erkek de bu fedakarligi haketmiyor yazik olan sana olmus
Oda var sanırım çoğu zaman dışarda olduğunda gece gidip öğlen gelmedi oldu göz bebekleri kocamandı araştırdım madde etkisi diyodu ama bilemiyorum vardır bu kadar alem seven vazgeçemeyen kişiliksiz ni adamda oda vardirBir an önce kurtulun bu adamdan, belli ki tehlikeli yani alkol insana her şeyi yaptırır. Belki madde falan da alıyordur.