Bencan Burun Estetiği Ameliyat

Bencan

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
94
21
298
İstanbul
kızlaaaar ameliyat olalı 19 gün oldu ama burnum çok kavissiz duruyor düzelir mi yoksa hep öyle düz mü kalır?

Nasıl yani canım bandajlar çıktıktan sonra mı farkettin bunu?? Eski burnunun hali nasıldı kemiklimiydi? Resmin varsa bakalımm..

kızlaaaar ameliyat olalı 19 gün oldu ama burnum çok kavissiz duruyor düzelir mi yoksa hep öyle düz mü kalır?

Canım burnun sırtındaki şişlikler indikçe hafif bir kavis oluşuyor; ama dümdüzse bu kavis sınırlı kalıyor maalesef...

Ancak güzel burun demek, kavisli brun demek değildir. Doktorunla farklı şekilde mi konuşmuştun ameliyattan önce?

Ama 19 gün memnun olmamak için çok erken değil mi? Buradaki arkadaşlar burun şeklinin oturması için aylardan bahsediyorlar. Bence erken telaşlanıyorsunuz..

Son düzenleme:

evet,en az 6 ay beklemen lazim...
biraz sabir...
birde moralini yüksek tutmaya calis,kendine positiv energie ver, bak gör ozaman nasil güzel oluyorsun...

evet canım daha çok erken ben de çok sabırsız davranıyorum 35 gün oldu istediğim gbii olmadı diye yakınıyorum çoğu zaman. ama henüz çok yeni aylar geçtikçe şekil alacak, küçülecek. iyileşme süreci çok yavaş, en az 6 ayı gözden çıkarmamız lazım. birde arkadaşın dediği gibi güzel burun demek kavisli burun demek değil, yüzüne yakışan güzel. benim burnumda da kavis yok, doktora bıraktım yüzüme nasıl giderse öyle yapın diye. şişlerden dolayı da zaten tam şekli belli değil, sağdan farklı soldan farklı bir görüntü:) sabırla bakleyeceğiz, moralini bozma:54:

ben de doktora nasıl yüzüme giderse öyle yapın dedim ama bu kadar düz olacağını düşünmemiştim. Öndeden kemerliydi burnum. bandajlar 15 gun once açıldı o zmn daha düzdü.şimdi biraz daha kavislendi ama yine istediğim gibi değil. burdaki resimleri görünce üzülüyorum herkesin yan profilden çok kavisli ve güzel.Doktoruma sormadım bu konuyu ama diğer şişlikler için daha çok erken inecek dedi. Ona inanıyorum ama kavislenme olayının şişlikle alaklı olacağını düşünmüyorum . :(

ben de doktora nasıl yüzüme giderse öyle yapın dedim ama bu kadar düz olacağını düşünmemiştim. Öndeden kemerliydi burnum. bandajlar 15 gun once açıldı o zmn daha düzdü.şimdi biraz daha kavislendi ama yine istediğim gibi değil. burdaki resimleri görünce üzülüyorum herkesin yan profilden çok kavisli ve güzel.Doktoruma sormadım bu konuyu ama diğer şişlikler için daha çok erken inecek dedi. Ona inanıyorum ama kavislenme olayının şişlikle alaklı olacağını düşünmüyorum . :(

bencede şişlikle kavisin pek bağlantısı yok. ama hata biraz sende olmuş. burnunda kavis istediğini özellikle belirtmeliydin ameliyat öncesi. genede şişlerinin inmesini bekle bence. o zaman daha güzel gelecek tüm görüntü sana ;)

Kavilenme olayının tabiki şişlikle alakası var burda bende dahil çoğu arkadaşın ilk alçı çıktığında burnu düz iken sonradan şişlikler indikçe kavislendi.ama benim bantlar çıktıktan bir hafta kadar sonra kavis ortaya çıkmıştı.seninki de eğer şişliklerden dolayı ise şişlerin benimkine oranla daha geç iniyor olabilir bünye meselesi bu canını sıkma..

19 uncu gün burnunun ucunu en kalkık görüceğin zamanlar bende senin gibiydim dümdüz oldu keske kavis isteseydim demiştim. keske öle kalsaymıs burnum düzlüğünden sikayet ederken bide ucu düştü revzyona gün sayıyorum şimdi.. oyuzden sekli güzelse böleee kalması için dua et burnunun bosver kavis mavis düzgünse sükret haline cnm

cok cok gecmıs olsun :( kıme amelıyat olmustun acaba? daha 19 gun olmus pısmanım demıssın yamukluk mu var yoksa ıstedıgın gıbı degıl gıbı mı geldı sana,ben onu anlayamadım?bıraz acıklar mısın?

bu arada laıka revızyon ıcın gun sayıyorum demıssın, ılk operasyonunu ufuk pey yapmıstı forumda yazıyor pekı revızyonunuda yıne ufuk beye mı yaptıracaksın?

cok cok gecmıs olsun :( kıme amelıyat olmustun acaba? daha 19 gun olmus pısmanım demıssın yamukluk mu var yoksa ıstedıgın gıbı degıl gıbı mı geldı sana,ben onu anlayamadım?bıraz acıklar mısın?

bu arada laıka revızyon ıcın gun sayıyorum demıssın, ılk operasyonunu ufuk pey yapmıstı forumda yazıyor pekı revızyonunuda yıne ufuk beye mı yaptıracaksın?

teşekkür ediyorum doktorum erdinç ak.Kendisi çok iyi bi doktor ama istediğim gibi olmadı. Belki laikanın dedği gibi biraz kavis isteseydim durum daha farklı olurdu.Yamukluk yok biraz şiş. ama düz yani kavisi pek yok.Laika sana da geçmiş olsun inş bu sefer istediğin gibi olur .

bencan senin burnunun şeklini bende çok merak ettim foto eklersen çok sevinicem.biliyorsun bende erdinç ak beye ameliyat oldum bana da kavisli bir burun yapmadı bazen bende üzülüyorum keşke söyleseydim diyorum ama bide şöyle bişiy var erdinç bey yüze yakışan nasıl bir burunsa onu yapmaya çalışıyor belkide sana kavisli bi burun yakışmıcaktı.ben artık böyle düşünüyorum buraya fotolarımı ekledim ve arkadaşlarımdan çok güzel yorumlar alıyorum moralim yerine geliyor .bence sende bir an önce foto eklemelisin

Bencan , tatlım hiiiç meraak etme burnun zamanla kavislenmeye başlayacaktır benim burnum alçım çıktığında da hafif kavisliydi yetersiz gördüm bende ama günden güne şekilleniyor.
benim yakın bi arkadaşım tam senin gibiydi alçısı çıktığında hiç kavis yoktu burnunda kütük gibiydi ama şimdi hokka gibi çok güzel duruyor. oyüzden telaşlanma birazcık sabır :13:

bencan senin burnunun şeklini bende çok merak ettim foto eklersen çok sevinicem.biliyorsun bende erdinç ak beye ameliyat oldum bana da kavisli bir burun yapmadı bazen bende üzülüyorum keşke söyleseydim diyorum ama bide şöyle bişiy var erdinç bey yüze yakışan nasıl bir burunsa onu yapmaya çalışıyor belkide sana kavisli bi burun yakışmıcaktı.ben artık böyle düşünüyorum buraya fotolarımı ekledim ve arkadaşlarımdan çok güzel yorumlar alıyorum moralim yerine geliyor .bence sende bir an önce foto eklemelisin

erdinç beye söyledim ben dumduz istemiyrm diye senn rssmlerine baktım cidden sennki çok güzel.kavisli yani benimki değil ki. Zaten kontrole gidicem haftaya o zaman söyleyeceğim. Moralimi bozdu resmen. o kadar çile çektim insan iyi olmasını istiyor. Herkes kavislenir diyor ama erdinç bey kavisli yapmıyor galba o yüzden kötü oluyorum.:50:

erdinç beye söyledim ben dumduz istemiyrm diye senn rssmlerine baktım cidden sennki çok güzel.kavisli yani benimki değil ki. Zaten kontrole gidicem haftaya o zaman söyleyeceğim. Moralimi bozdu resmen. o kadar çile çektim insan iyi olmasını istiyor. Herkes kavislenir diyor ama erdinç bey kavisli yapmıyor galba o yüzden kötü oluyorum.:50:

erdinç beyin daha önce yapmış olduğu burunların fotolarına bakmıştım hiçbirinde kavis yoktu benim dediğim sadece kalkık ve daha kibar bi burun istiyorum dedim oda böyle yaptı.ilk günlerde inan benim de dümdüz dü hala bile çok abartılı bi kavis yok gayet normal ve aşırı doğal bi burun yaptı ama önceki halimin fotolarına bakıca olursan değişim olumlu yönde oldu.seninde daha böyle düşünmen için erken benim 35.ci günüm hergeçen gün biraz daha şekli oturuyor.kontröle gidince de söyle beğenmediğin noktaları ve beni de görüşmenden sonra haberdar edersen sevinirim

slm kızlar:71:
ben ameliyat olalı 14 ay falan oldu
ama estetik olduğumu teyzem, dayım dahi anlamadılar
ameliyattan kısa bi süre kapanınca kapandın dahada güzelleştin vs. yorumlar aldım
çok mutluyum kendimle çok barışığım artık
bence burnunuzun oturması için 1 sene mutlaka geçmeli
ben ilk 1 ay sürekli ağlayıp pişman olmuştum, neyseki geride kaldı o günler, şişlerim indi yüzüme son derece yakışan doğal bi burnum var artıkkk:66:

haftaya gidicem inş haberdar ederim.

Bencan, canım hiç kafana takma üzülme. bak benim de 37. günüm, bende aynı şikayetçiydim burnumdan, her geçen gün değişiklikler oluyor. bunu dışardan kişiler daha iyi farkediyor çünkü biz elimizde ayna sürekli bakıyoruz:)) bugün aynı şikayetle; yamukluk var vs. diye doktoruma uğradım, daha çok şiş dedi çok değişecek sürekli bakıp durma burnuna dedi güldü:D masaj verdi ve kendide yaptı bastıra bastıra:S onun yaptığı gibi nasıl yapacağım bilmiyorum. çok yavaş iyileşiyor işte çok sabırlı olmamız lazım:) en az 6 aydan bahsediyorlar ki bizim henüz çok yeni burunlarımız:)) bende senin gibi endişeleniyordum ama doktora gidince rahatladım biraz:)

Back
X