Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaar ameliyat olalı 19 gün oldu ama burnum çok kavissiz duruyor düzelir mi yoksa hep öyle düz mü kalır?
kızlaaaar ameliyat olalı 19 gün oldu ama burnum çok kavissiz duruyor düzelir mi yoksa hep öyle düz mü kalır?
ben de doktora nasıl yüzüme giderse öyle yapın dedim ama bu kadar düz olacağını düşünmemiştim. Öndeden kemerliydi burnum. bandajlar 15 gun once açıldı o zmn daha düzdü.şimdi biraz daha kavislendi ama yine istediğim gibi değil. burdaki resimleri görünce üzülüyorum herkesin yan profilden çok kavisli ve güzel.Doktoruma sormadım bu konuyu ama diğer şişlikler için daha çok erken inecek dedi. Ona inanıyorum ama kavislenme olayının şişlikle alaklı olacağını düşünmüyorum .![]()
cok cok gecmıs olsunkıme amelıyat olmustun acaba? daha 19 gun olmus pısmanım demıssın yamukluk mu var yoksa ıstedıgın gıbı degıl gıbı mı geldı sana,ben onu anlayamadım?bıraz acıklar mısın?
bu arada laıka revızyon ıcın gun sayıyorum demıssın, ılk operasyonunu ufuk pey yapmıstı forumda yazıyor pekı revızyonunuda yıne ufuk beye mı yaptıracaksın?
bencan senin burnunun şeklini bende çok merak ettim foto eklersen çok sevinicem.biliyorsun bende erdinç ak beye ameliyat oldum bana da kavisli bir burun yapmadı bazen bende üzülüyorum keşke söyleseydim diyorum ama bide şöyle bişiy var erdinç bey yüze yakışan nasıl bir burunsa onu yapmaya çalışıyor belkide sana kavisli bi burun yakışmıcaktı.ben artık böyle düşünüyorum buraya fotolarımı ekledim ve arkadaşlarımdan çok güzel yorumlar alıyorum moralim yerine geliyor .bence sende bir an önce foto eklemelisin
erdinç beye söyledim ben dumduz istemiyrm diye senn rssmlerine baktım cidden sennki çok güzel.kavisli yani benimki değil ki. Zaten kontrole gidicem haftaya o zaman söyleyeceğim. Moralimi bozdu resmen. o kadar çile çektim insan iyi olmasını istiyor. Herkes kavislenir diyor ama erdinç bey kavisli yapmıyor galba o yüzden kötü oluyorum.![]()
haftaya gidicem inş haberdar ederim.