Bencan Burun Estetiği Ameliyat

Ay gerçekten çok güzel motive ediyorsunuz ya :) çok sağolun gerçekten elimde ayna bakıp durmaktan oluyor tüm bunlar :) sağolun kızlar dediğiniz gibi sabır sabır .İnş istediğimiz sonuçları alırız .

ya canım hiç değilse yan profilden ekle, ben 9. günümde yayınlamaya başladım fotoları:D önden şişlikler çok belli oluyo ama yandan güzel görünüyordur, merakla bekliyorum hadiii:))

çok geçmiş olsun öncelikle.. benim daha bandajlar felan çıkmadı pek deneyimli olmasam da internetten yaptığım araştırmalara göre 19. gün burun için kesin karar verilebilecek bi tarih değil canım.. üzülme lütfen..masajlarını yap ve her şey güzel olacak...pozitif düşünmeye çalış...

6 aydan sonra bile düz duruyor canım ben 8.ayımdayım benimkinde bile tam kavis oluşmadı daha ucunu tam hissedemiyorum 1 seneyi buluyo yani oturması o yüzden sorun yapma :)

kızlaaaar ameliyat olalı 19 gün oldu ama burnum çok kavissiz duruyor düzelir mi yoksa hep öyle düz mü kalır?

canım nıye mutsuzsun daha cok erken bıraz daha zaman tanı kendıne burnunun seklının oturması ıcın cok erken daha sıkma canını söyle 2-3 ay gecsın ozaman rahatlarsın

6 aydan sonra bile düz duruyor canım ben 8.ayımdayım benimkinde bile tam kavis oluşmadı daha ucunu tam hissedemiyorum 1 seneyi buluyo yani oturması o yüzden sorun yapma :)

benımkı 1 seneyı gectı ve suan ıste bu benım burnum dıyebılıyorum bence burnunuza zaman verın kıslarrrr :)))

cok cok gecmıs olsun :( kıme amelıyat olmustun acaba? daha 19 gun olmus pısmanım demıssın yamukluk mu var yoksa ıstedıgın gıbı degıl gıbı mı geldı sana,ben onu anlayamadım?bıraz acıklar mısın?

bu arada laıka revızyon ıcın gun sayıyorum demıssın, ılk operasyonunu ufuk pey yapmıstı forumda yazıyor pekı revızyonunuda yıne ufuk beye mı yaptıracaksın?

evet cnm revizyonuda ufuk bey yapıcak

daha 19. gun olmus kavise kafayi takmak icin cok erken...
daha burnunuz sis...

ilk ameliyatımda düzlüğünden şikayetçiyken 1 yıl geçtikten sonra kemik oluştu:(...kavis falan bildiğim yoktu nefes problemi yüzünden olmuştum ameliyatı...ama şükür..wala belli olmuyo 3 ay bile çok erken sen 19. günden bahsediyorsun..inşallah istediğinden de güzel olur burnun:))..benimde revizyonum ve perşembe çıkacak alçım oyyy:S

Kavilenme olayının tabiki şişlikle alakası var burda bende dahil çoğu arkadaşın ilk alçı çıktığında burnu düz iken sonradan şişlikler indikçe kavislendi.ama benim bantlar çıktıktan bir hafta kadar sonra kavis ortaya çıkmıştı.seninki de eğer şişliklerden dolayı ise şişlerin benimkine oranla daha geç iniyor olabilir bünye meselesi bu canını sıkma..

evet arkadaşa katılıyorum kavisin şişlikçe çok alakası var şişler indikçe kavis oluşmaya başlarki dr masajıda bu yuzden veriyor :34:

3 sene oldu hala şişiyor üstüne burnumun kanatları yapışıyor ve nefes alamıyorum :26::26::26::26:

aynı problemi yaşadım bende 1.5 yıl geçti yapışıklık çok fazlaymış benimde kanatlar yapışıyordu nefesi içime çekince..doktorum bu saate kadar iyi sabretmişsin dedi..istersen bi tomografi çektir bi muayene ol..gerçi ameliyatta doktor beklediğindende fazla sorun buldu ve ben revizyon olalı 1 hafta oldu yeni daha..inan ameliyattan önce almadığım nefesi şu yaralı halimle alıyorum..

aynı problemi yaşadım bende 1.5 yıl geçti yapışıklık çok fazlaymış benimde kanatlar yapışıyordu nefesi içime çekince..doktorum bu saate kadar iyi sabretmişsin dedi..istersen bi tomografi çektir bi muayene ol..gerçi ameliyatta doktor beklediğindende fazla sorun buldu ve ben revizyon olalı 1 hafta oldu yeni daha..inan ameliyattan önce almadığım nefesi şu yaralı halimle alıyorum..

Tekrar amelyat olurumda burnum daha berbat olurum diye korkuyorum bugün mü dünmü ne televizyonda kışın burun etleri şişer diye bir programda duymuşttum burnumda eğrilikte var iiçi sürekli kabuk bağlıyor amelyat dışında bir çözümü yok heralde :26::26::26::26::26: geçmiş olsun buarada çok umarım busefer çok daha iyi olursun buarada amelyattan çıktığımda bende çok rahattım sonra eğrildi büğrüldü bişeyler oldu:84::84::84::84::84::84::84:

Tekrar amelyat olurumda burnum daha berbat olurum diye korkuyorum bugün mü dünmü ne televizyonda kışın burun etleri şişer diye bir programda duymuşttum burnumda eğrilikte var iiçi sürekli kabuk bağlıyor amelyat dışında bir çözümü yok heralde :26::26::26::26::26: geçmiş olsun buarada çok umarım busefer çok daha iyi olursun buarada amelyattan çıktığımda bende çok rahattım sonra eğrildi büğrüldü bişeyler oldu:84::84::84::84::84::84::84:

23 yaşındayım işte önceki ameliyatım 1.5 yıl önceydi.. şimdiki doktoruma dedim uzama olur mu kemikte içindeki kıkırdakta eğri:S... yok olmaz kesinlikle dedi... yaş 18 i doldurmuşuz sonuçta o da haklı.. ameliyattan sonra sordum uzama olmuş mu diye?? evet dedi bana :S dokularda kalınlaşma da olmuş dedi..olabiliyor bünye meselesi..ama inşallah bundan sonra olmaz 3. ye cesaretim yok:(..ameliyattan kısa bi süre sonra gitseydin bistürüyle açarlardı yapışıklığı ama 1 yıl geçtikten sonra ameliyatı şart koşuyorlar..tşk ediyorum bu arada..

Back
X