Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) resimlerini eklesene bakalım
kızlaaaar ameliyat olalı 19 gün oldu ama burnum çok kavissiz duruyor düzelir mi yoksa hep öyle düz mü kalır?
6 aydan sonra bile düz duruyor canım ben 8.ayımdayım benimkinde bile tam kavis oluşmadı daha ucunu tam hissedemiyorum 1 seneyi buluyo yani oturması o yüzden sorun yapma :)
benımkı 1 seneyı gectı ve suan ıste bu benım burnum dıyebılıyorum bence burnunuza zaman verın kıslarrrr :)))
cok cok gecmıs olsunkıme amelıyat olmustun acaba? daha 19 gun olmus pısmanım demıssın yamukluk mu var yoksa ıstedıgın gıbı degıl gıbı mı geldı sana,ben onu anlayamadım?bıraz acıklar mısın?
bu arada laıka revızyon ıcın gun sayıyorum demıssın, ılk operasyonunu ufuk pey yapmıstı forumda yazıyor pekı revızyonunuda yıne ufuk beye mı yaptıracaksın?
19 gun neki daha benim bile nerdeyse iki seneye yaklaşcak hala sabahları şişiyor :)
Kavilenme olayının tabiki şişlikle alakası var burda bende dahil çoğu arkadaşın ilk alçı çıktığında burnu düz iken sonradan şişlikler indikçe kavislendi.ama benim bantlar çıktıktan bir hafta kadar sonra kavis ortaya çıkmıştı.seninki de eğer şişliklerden dolayı ise şişlerin benimkine oranla daha geç iniyor olabilir bünye meselesi bu canını sıkma..
3 sene oldu hala şişiyor üstüne burnumun kanatları yapışıyor ve nefes alamıyorum :26::26::26::26:
aynı problemi yaşadım bende 1.5 yıl geçti yapışıklık çok fazlaymış benimde kanatlar yapışıyordu nefesi içime çekince..doktorum bu saate kadar iyi sabretmişsin dedi..istersen bi tomografi çektir bi muayene ol..gerçi ameliyatta doktor beklediğindende fazla sorun buldu ve ben revizyon olalı 1 hafta oldu yeni daha..inan ameliyattan önce almadığım nefesi şu yaralı halimle alıyorum..
Tekrar amelyat olurumda burnum daha berbat olurum diye korkuyorum bugün mü dünmü ne televizyonda kışın burun etleri şişer diye bir programda duymuşttum burnumda eğrilikte var iiçi sürekli kabuk bağlıyor amelyat dışında bir çözümü yok heralde :26::26::26::26::26: geçmiş olsun buarada çok umarım busefer çok daha iyi olursun buarada amelyattan çıktığımda bende çok rahattım sonra eğrildi büğrüldü bişeyler oldu:84::84::84::84::84::84::84: